Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Βαρουφάκης: "Η δική μας κυβέρνηση δεν παίζει με το Grexit"

Διαβεβαίωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βαρουφάκης  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του βιβλίου του «Η γένεση της μνημονιακής Ελλάδας». Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Δεν θα αφήσει ούτε υπονοούμενο. Δεν θα πάει στη διαπραγμάτευση συγκρουσιακά και δεν θα μπλοφάρεΙ.
Απαντώντας σε ερωτήσεις από το κοινό, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

Ο οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας, Moody’s, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υποβαθμίζεται.κατά μία βαθμίδα η αξιολόγηση του δημόσιου χρέους της Ρωσίας, από «Baa2 σε Baa3», μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP. Σε σχετική

Μπουτάρης: Αν ο Γιώργος είχε αρχ@@@α θα έμενε στρατιώτης στο ΠΑΣΟΚ

Με τρόπο... εκρηκτικό αποφάσισε να εκφράσει για ακόμη μια φορά τη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας σε εκδήλωση του Xρήστου Παπαστεργίου Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην

«Εφυγαν» 700 εκατ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μέσα σε μια ημέρα

Το ποσό των περίπου 700 εκατ. ευρώ έφυγε, την Παρασκευή, από τις ελληνικές τράπεζες, όπως αποτυπώνεται από τους πρώτους υπολογισμούς τραπεζικών στελεχών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε σχέση με την Πέμπτη, οι αναλήψεις ήταν αυξημένες κατά 10% στους μεγαλοκαταθέτες και

Ντόρα σε Ραχήλ: «Κοριτσάκι μου, δεν μπορεί να πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε βλακεία»

Επίθεση στη Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής στην Α Αθήνας, Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑι. Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν το 2015 να βγαίνει «η άλλη και να λέει θα τυπώσει χρήμα» και πρόσθεσε:

Bloomberg: Η Μέρκελ περιμένει «κωλοτούμπα» Τσίπρα

Σε δηλώσεις τους στο Bloomberg Γερμανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι πεπεισμένη ότι ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα συνεργαστεί με τις άλλες κυβερνήσεις της ευρωζώνης και θα περιορίσει τις απαιτήσεις του.
Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο, η Μέρκελ αντιμετωπίζει τον

Τι προβλέπουν οι αμερικάνοι για την επομένη των εκλογών

Με πλήθος δημοσιευμάτων και αναλύσεων, τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καταγράφουν το προεκλογικό κλίμα στην Ελλάδα δέκα μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές. Ακόμη, σχολιάζουν πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης για θέματα Υγείας

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου επίσκεψη στις δομές υγείας του νομού μας συναντώντας τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και συνομιλώντας με ιατρούς, εργαζομένους και πολίτες.Ξεκινώντας την επίσκεψη από το Νοσοκομείο Κιλκίς, είχε την ευκαιρία να ακούσει το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων και να

Βενιζέλος: Κίνδυνος να γυρίσουμε στο μηδέν και κάτω από μηδέν

Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ από τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ψηφοφόρους, «που με τον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται μια πιθανή αστάθεια στη χώρα, αλλά και από τη ΝΔ απέχουν ιδεολογικά, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της αποψινής του ομιλίας, σε πολιτική

Metron Analysis: Αυξάνει τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4,6 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας METRON ANALYSIS για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 35,4% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 30,8%. Σε σχέση με την προηγούμενη

Π. Ρήγας: «Προτείνουμε μια κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης»

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Άρη Ραβανό και Αργύρη Παπαστάθη για την επόμενη μέρα των εκλογών.
Για τις συμμαχίες της επομένης των εκλογών ο κ. Ρήγας δήλωσε:
«Όπως διαμορφώνονται μέχρι τώρα τα αποτελέσματα, είναι