Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

100 Χρόνια Σουρωτή 1916-2016

Oι 20 μεγαλύτεροι επενδυτές του κόσμου ψάχνουν το μέλλον της οικονομίας -Ανάμεσά τους ένας Ελληνας

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΤην ανησυχία και την αβεβαιότητά τους για την παγκόσμια οικονομία εξέφρασαν 20 από τους σημαντικότερους Αμερικανούς επενδυτές, σε συνάντηση που είχαν στο κλειστό κλαμπ του Southampton της Νέας Υόρκης.

Γιώργος Πεταλωτής : «Παράδοξο να διώκονται αυτοί που αποκατέστησαν το κύρος χώρας»

«Παράδοξο να διώκονται αυτοί που αποκατέστησαν το κύρος χώρας»Η εκλογή των κ. Σαμαρά και Τσίπρα είχε αντιμνημονιακό χαρακτήρα και η υπόθεση αντιμνημόνιο δεν έχτισε απλά πολιτικές καριέρες, αλλά δημιούργησε πρωθυπουργούς, με αποτέλεσμα να έρχονται χειρότερα μνημόνια και ενώ είμαστε στον 9ο χρόνο κρίσης δεν έχουμε προοπτική

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Το 2009 η οικονομία, ήταν σε κρίση και πήγαινε στα βράχια
Το 2016 η οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίση και σε  ελεγχόμενη πτώση, χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα, ότι δεν θα δει και πάλι μπροστά της βράχια.

Το 2009 η κυβέρνηση της ΝΔ έκρυβε το μέγεθος της κρίσης, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης την αγνοούσαν, ή δεν

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ!

«Ψαλίδι» 60% στις συντάξεις του ΟΓΑ μπαίνει για τους νέους συνταξιούχους που παραμένουν ενεργοί αγρότες. Από το 2017 οι συνταξιούχοι αγρότες που καλλιεργούν τη γη τους και λαμβάνουν επιδοτήσεις

Έτσι θα είναι το υδατοδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του

Έτσι θα είναι το υδατοδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ξεκινάει άμεσα η κατασκευή τουΕντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνουν τρεις διαγωνισμοί για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ) εκτιμά ότι σ’ αυτή τη φάση η κατασκευή μπορεί να αρχίσει πριν ακόμη από την έκδοση της τελικής άδειας. 

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς

"Υπέγραψε στον Άρη ο Ντραγκίτσεβιτς"

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, ο 30χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ, υπέγραψε στον Άρη σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurobasket.com.
Οι «κίτρινοι» είναι σε συζητήσεις εδώ και μερικές ημέρες με τον

Τώρα κλείνει το μάτι και στον Μητσοτάκη ο Λεβέντης

lebentis-sti-fulaki-o-prwthupourgos-enos-grexit.w_hrΑντίθετος με τον νόμο Παππά που δεν περιλαμβάνει το ΕΣΡ στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών εξέφρασε  το πρωί της Κυριακής ο Βασίλης Λεβέντης.
Αποδίδοντας ευθύνες στη ΝΔ για τη μη σύσταση του Συμβουλίου,