Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις Μεταρρυθμίσεις: Διοργανώνει συζήτηση για τις θεσμικές αλλαγές στη χώρα

Η Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις Μεταρρυθμίσεις, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες ανοίγει και επίσημα την "αυλαία" των πολιτικών εκδηλώσεών της. Έτσι λοιπόν στις 6 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο της

Κωνσταντινόπουλος: Αλαζόνας ο Τσακαλώτος, τον θυμάμαι Αριστερό

Μιλώντας στον Βήμα FM ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
«Ο κ. Τσακαλώτος έχει μια ιδιότυπη αλαζονεία, για μένα όπως τον

Του Γ. Λακόπουλου : Πού το πάει ο Αλέξης Τσίπρας

Με τους 153 μπετόν, ότι και αν φέρνει στη Βουλή για ψήφιση, ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται για τους εταίρους και τους δανειστές αξιόπιστος ως άνθρωπος που κάνει τη δουλειά που δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι άλλοι. Το Σαββατοκύριακο πέρασε μέτρα που καμιά άλλη κυβέρνηση δεν διανοήθηκε να

Παράνομες άδειες παραμονής χορηγούσαν υπάλληλοι της Κεντρικής Μακεδονίας

Παράνομες άδειες παραμονής χορηγούσαν υπάλληλοι της Κεντρικής ΜακεδονίαςΟ Άρειος Πάγος επικύρωσε καταδικαστική απόφαση για τρεις υπαλλήλους που υπηρετούσαν στην Κεντρική Μακεδονία και ζητούσαν να αναιρεθεί Εφετειακή απόφαση με την οποία είχαν καταδικαστεί καθώς χορήγησαν παράνομα τουλάχιστον 30 άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς, κυρίως υπήκοους της Αλβανίας.

Ο Μπουτάρης πήγε στην Αθήνα και "έμεινε" με το αυτοκίνητο στη μέση της Κηφισίας

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη στον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.
ται πως δεν ήταν με το μέρος του, αφού κατά τη

Bayer: Κατέθεσε πρόταση 62 δισ. δολαρίων για εξαγορά της Monsanto

Bayer: Κατέθεσε πρόταση 62 δισ. δολαρίων για εξαγορά της Monsanto Tο ενδιαφέρον της για την εξαγορά της αμερικανικής Monsanto επιβεβαίωσε η χημική-φαρμακευτική Bayer, που φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε παγκόσμιo ηγέτη του αγρο-χημικού κλάδου.
Ο γερμανικός όμιλος φαρμάκων και χημικών Bayer ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει

Σε φιλικό κλίμα το σύντομο τετ-α-τετ Τσίπρα με Μέρκελ και Ερντογάν

tsipras - merkel - erdoganΣύντομο τετ α τετ με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ έχει αυτή την ώρα στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μέρκελ, Τσίπρας αμφότεροι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδο του

Οι αστυνομικοί περιμένουν εντολές για να "αδειάσουν" την Ειδομένη απο τους πρόσφυγες

Οι αστυνομικοί περιμένουν εντολές για να "αδειάσουν" την Ειδομένη απο τους πρόσφυγες
Η περιοχή έχει χωριστεί σε τομείς, ξεκινώντας από τα σημεία που θα είναι κοντά στον κεντρικό δρόμο και θα προχωρούν μέχρι τα σύνορα.Στην Ειδομένη θα φτάσουν περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν απομακρυνθεί οι αλληλέγγυοι και όσοι δεν έχουν κάποια δουλειά στο σημείο. Μάλιστα σύμφωνα με

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 56 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ

Από την απώλεια της ισχύος τωνΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, αλλά και τωνΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ, τη νίκη των μικρών και την είσοδο οκτώ κομματικών σχηματισμών ορίζεται η ανθρωπογεωγραφία της νέας Βουλής, που είναι η πιο πολυκομματική στην ιστορία της κυπριακής δημοκρατίας

Nέα πολιτικά ανοίγματα του Κυριάκου προς το κέντρο

Νέο άνοιγμα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στη Βουλή σε δυνάμεις που είναι εκτός Ν.Δ. και σε ψηφοφόρους που δεν έχουν ποτέ ψηφίσει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε πτώση οι τιμές του πετρελαίου

Σε πτώση οι τιμές του πετρελαίου
Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν στις ασιατικές αγορές σήμερα Δευτέρα.  Το ισχυρό δολάριο και οι ενδείξεις ότι η παγκόσμια προσφορά πετρελαίου συνεχίζει να είναι μεγαλύτερη από την ζήτηση άσκησαν πιέσεις στη τιμή του μαύρου χρυσού.

Σοφία Σακοράφα: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας

Σοφία Σακοράφα: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σαςΕίναι η πρώτη φορά που η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Οι φόροι-φωτιά που ψήφισε η κυβέρνηση -Τι ακριβαίνει από 1η Ιουνίου

Αλλάζει από την 1η Ιουνίου ο χάρτης της κατανάλωσης, αφού το μείγμα που αποφάσισε να επιβάλει η κυβέρνηση φέρνει αυξήσεις στα περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες.
Σχεδόν όλα θα ακριβύνουν και θα συνεχίζουν να ακριβαίνουν

Ο Γιώργος Κυρίτσης ξανά βουλευτής -Παίρνει την έδρα της Κατριβάνου

kyritsisΟ Γιώργος Κυρίτσης αναμένεται να καταλάβει την έδρα της παραιτηθείσας από το βουλευτικό αξίωμα Βασιλικής Κατριβάνου, ως πρώτος επιλαχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.
Ο κ.Κυρίτσης που δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί στις εκλογές