Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ντόρα “βλέπουν” οι καραμανλικοί στην Αθήνα – Μπακογιάννη:”Γιατί η ΝΔ χάνει όταν κοιτάζει δεξιά”

"Ιδιαίτερη σημασία έχει η εκλογή της Ντόρας και του Βαγγέλη" το μήνυμα από την πλατεία Μαβίλη. Εκνευρισμός για όσους μιλούν "εξ ονόματος" Καραμανλή. 

Στα κάγκελα βρίσκονται από το στρατόπεδο του πρώην πρωθυπουργού εξαιτίας δημοσιευμάτων ακόμα και σε μεγάλες εφημερίδες και ιστότοπους που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και φέρονται να εκφράζουν θέσεις ή

Κανέλλη: Όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι...

«Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται μια έντιμη, καθαρή, έντονη αντιπολίτευση και υπό αυτή την έννοια ανακόψαμε μία ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ» τονίζει, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α' Αθήνας. «Αλλά να ξέρετε ότι όταν βρωμίζουν τα

Γιώργος Φραγγίδης Υπ. Βουλευτής Κιλκίς ΠΑ.ΣΟ.Κ : Προεκλογικό μήνυμα

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κάθε ψήφος είναι καθοριστική για το μέλλον του Κιλκίς και της Ελλάδας. 

Επιζητούμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας των κομμάτων του δημοκρατικού και ευρωπαϊκού τόξου.

Στο Κιλκίς, αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ και

Καϊλή: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα με καθαρή κυβερνητική πρόταση

«Η μόνη πολιτική παράταξη που είπε την αλήθεια στον λαό για το πρόβλημα της χώρας ήταν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σήκωσε όλο το βάρος της Μεταπολίτευσης, αναφέρει σε σχόλιο της η εκκπροσώπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ευρωβουλευτής  Εύας Καϊλή ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.
«Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ- προσθέτει-ηγήτορες διαδοχικά του

Παραπολιτικά: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 5,3% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Προβάδισμα 5,3 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Πιο αναλυτικά, στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 36% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με

Βενιζέλος στη Δράμα: "To ΠΑΣΟΚ είναι το αντίβαρο και η κρίσιμη ψήφος"

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χαμένη, είναι το αντίβαρο, η πραγματικά χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος για την παράταξη και την πατρίδα, είπε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στη Δράμα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα έρθει τρίτο στις

Τα κόμματα για το θάνατο της δημοσιογράφου Κατερίνας Γκίκα

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο της δημοσιογράφου Κατερίνας Γκίκα. Αναλυτικά αναφέρει:
«Η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί την απώλεια της Κατερίνας Γκίκα που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Η Κατερίνα, που συνέδεσε το όνομά της με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, ξεχώρισε για την εργατικότητα, το δυναμισμό και το ήθος της και έμεινε στις επάλξεις

Κώστας Χαραλαμπίδης : Γιατί πάλι ΠΑΣΟΚ ;


«Ο χώρος του ευρωπαϊκού, δημοκρατικού σοσιαλισμού στην πατρίδα μας, δέχεται αμφίπλευρες πιέσεις και πολιτικές επιβουλές από τα δεξιά (μία δεξιά σκληρή, προσφάτως ενδεδυμένη τη λεοντή του «ευρωπαϊκού συνομιλητή») και από τα αριστερά (μία αριστερά  ανίκανη να αρθρώσει έναν μη λαϊκιστικό , ουσιαστικό και υπεύθυνο λόγο).
Η ανάγκη να προστατευθεί αυτός ο χώρος  είναι δημοκρατικό καθήκον και εθνική υπόθεση. Δυστυχώς, αυτό δε μπορεί να

Μιχάλης Καρχιμάκης (Κίνημα, Β' Αθήνας): Θα είμαστε στη Βουλή

Η σημαντικότερη διαφορετικότητα του Κινήματος είναι η βαθιά δημοκρατική αντίληψη του Παπανδρέου για την άμεση συμμετοχή του λαού στη λήψη μεγάλων αποφάσεων, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής 

Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης δηλώνει ότι «ο Γιώργος

Ο γρίφος της αυτοδυναμίας και το ρεύμα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ

Καθαρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ από 4,4 έως 9,9% αλλά και θρίλερ για την αυτοδυναμία δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις των εταιρειών MARC για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha, Metron Analysis, Rass, GPO και Palmos Analysis.
Οι τρεις πρώτες «βγάζουν» επτακομματική βουλή, της GPO

Αδιαμφισβήτητη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερις δημοσκοπήσεις δυο μέρες πριν τις κάλπες

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την έρευνα της GPO για το Mega ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 6% αλλά δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία. Οκτώ κόμματα στη Βουλή, συμπεριλαμβανομένου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου της έρευνας της GPO:

Βενιζέλος: Υπάρχει σοβαρό θέμα με τις δημοσκοπήσεις

Θέμα αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων έθεσε ευθέως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τρεις ημέρες πριν τις κάλπες, εκφράζοντας την απορία του γιατί δεν ανιχνεύεται το ΠΑΣΟΚ με βάση τα πραγματικά του ποσοστά, όπως συνέβη και στις ευρωεκλογές.
«Υπάρχει θέμα διαφάνειας, υπάρχει θέμα με τις δημοσκοπήσεις, εξόχως σοβαρό» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον

Ο Λαφαζάνης «αδειάζει» την Κουμουνδούρου για τις αποφάσεις του Ντράγκι

Tο iskra, της Αριστερής Πλατφόρμας, αδειάζει πλήρως την αισιοδοξία της Κουμουνδούρου για τις σημερινές αποφάσεις  του Μάριο Ντράγκι όπως αποτυπώθηκαν σε διθυραμβική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα.
Ο ιστότοπος της Αριστερής Πλατφόρμας, με ανάλυσή του, την οποία εδράζει σε δημοσιεύματα του Capital.gr σχετικά με τις