Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Δημοσκόπηση GPO: Στο 38,6% η ΝΔ, στο 23,8% ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την μέτρηση της GPO για το Action24, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Evening Report του Γιώργου Κουβαρά, στην πρόθεση ψήφου

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Παπανικολάου": Θετικοί στον κορονοϊό 24 εργαζόμενοι

Συναγερμός στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκαν τουλάχιστον 24 θετικά κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : «Η κυβέρνηση της ΝΔ θεσμοθετεί τoν οδοστρωτήρα στα εργασιακά

Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, αύξησης της ανεργίας και γενικευμένης εργασιακής και κοινωνικής ανασφάλειας, η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει απτόητη την αποδιάρθρωση της αγοράς εργασίας και την επίθεση στους εργαζομένους και τα δικαιώματα τους.

Κορονοϊός: Πού εντοπίζονται τα 1.211 νέα κρούσματα - "Φλέγονται" Αττική και Θεσσαλονίκη

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.211 νέα κρούσματα κορονοϊού το απόγευμα της Πέμπτης. Από τα 1173 εγχώρια κρούσματα, τα 47 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Αλέξης Τσίπρας: "Ο Μητσοτάκης άφησε να περάσουν 8 μήνες αυτοθαυμαζόμενος"

Επίθεση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος "άφησε να περάσουν 8 μήνες αυτοθαυμαζόμενος" με αποτέλεσμα "το δεύτερο κύμα της πανδημίας να βρίσκει τη χώρα ανοχύρωτη και το ΕΣΥ απροετοίμαστο", εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ανδρέας Ξανθός για κορονοϊό: "Είμαστε στο όριο απώλειας του ελέγχου"

Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μίλησε ο Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Λίστα Πέτσα 2: Χρήμα για σποτ στα ΜΜΕ, την ώρα που στενάζει το ΕΣΥ

Την ώρα που το ΕΣΥ πιέζεται, στα σχολεία οι μαθητές στριμώχνονται σε τάξεις λόγω έλλειψης χώρων και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επικρατεί συνωστισμός

Συνδικαλιστικός νόμος: Τι θα ισχύει για απεργίες, "απλήρωτες υπερωρίες" και πατρική άδεια

Τους βασικούς άξονες του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: «Ρύθμιση θεμάτων της αγοράς εργασίας», παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Είναι ώρα για πράξεις, πριν να είναι αργά».

Το κρίσιμο θέμα της λειτουργίας της σταθερής δομής ελέγχου covid-19, στο κτήριο της Περιφέρειας, στην Δυτική Θεσσαλονίκη έχουν θέσει από τις

Γιάννης Μαγκριώτης : Οι αβελτηρίες των αρμοδίων έφεραν τη Θεσσαλονίκη ένα βήμα πριν από την υγειονομική τραγωδία

Στα 1.259 πιστοποιημένα κρούσματα χθες, τα 291 είναι στη Θεσσαλονίκη, με αργία την προηγούμενη μέρα που έγιναν τα τεστ.

Φρίκη στη Γαλλία: Αποκεφάλισαν γυναίκα στη Νίκαια - Τρεις οι νεκροί από την επίθεση σε εκκλησία

Τρόμος στη έπειτα από νέα επίθεση με μαχαίρι σήμερα το πρωί μέσα σε εκκλησία στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, τρεις άνθρωποι είναι νεκροί εκ των οποίων μία γυναίκα είναι αποκεφαλισμένη.