Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καρδίτσα


Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στην Καρδίτσα.

Αλέξης Τσίπρας: Η ομιλία πάνω σε τρακτέρ και τα χειροκροτήματα

Πάνω σε ένα τρακτέρ ανέβηκε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να απευθυνθεί στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Φιλύρα Τρικάλων.

«Κλειδώνουν» οι υποψηφιότητες βουλευτών στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στην τελική ευθεία για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εν αναμονή της διάλυσης της Βουλής και της προκήρυξης εκλογών.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κορίτσι 2,5 ετών στο βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/2) στη Θεσσαλονίκη, με ένα κοριτσάκι 2,5 ετών να αφήνει την τελευταία του πνοή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός».

«Ένοχοι» στα τηλεπαράθυρα, αθώοι στα δικαστήρια

Η παραπομπή σε ποινικές δίκες πολιτικών προσώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες, οπότε τρέχουν δύο Ειδικά Δικαστήρια με

QatarGate: Σε δύσκολη θέση η Καϊλή, παραμένει υπό κράτηση - Η επόμενη κίνηση των δικηγόρων της

Στην άσκηση έφεσης κατά της απόφασης των δικαστών για παράταση της κράτησης της Εύας Καϊλή, προσανατολίζονται οι δικηγόροι της. "Ο Παντσέρι θα κατηγορήσει και τον Πάπα για να σωθεί" δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ας δημοσιοποιήσει επιτέλους το Σάββατο τα ψηφοδέλτιά του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Από τον …Αύγουστο επρόκειτο να δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ –και κάθε φορά που διέρρεε μια ημερομηνία, ακολουθούσε μια αναβολή.

Επίδομα 300 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους - Πότε η πληρωμή από τη ΔΥΠΑ

Πλησιάζει η πληρωμή για το επίδομα 300 ευρώ στους δικαιούχους από την ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Έτσι, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να καταβληθεί το