Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Eκδόθηκε η προκήρυξη για 62 μόνιμους σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού

Φωτογραφία: EUROKINISSIΕκδόθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη 16Κ/2017 του ΑΣΕΠ για 62 προσλήψεις μονίμου προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με σειρά προτεραιότητας, σε υπηρεσίες του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Πάνω από 2 εκατ. αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα- Πόσες έχουν εγκριθεί

Πάνω από 2 εκατ. αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα- Πόσες έχουν εγκριθείΜέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 2.016.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, σύμφωνα με τη Θεανώ Φωτίου.Από αυτές, εγκρίθηκαν οι 1.054.000 και έχουν πιστωθεί στους δικαιούχους 605 εκατ. ευρώ, συμπλήρωσε η αναπληρώτρια

Στη δημοσιότητα την Πέμπτη το «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Φωτογραφία: intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΤο πρωί της Πέμπτης θα δοθούν στις κοινοβουλευτικούς συντάκτες οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΖΙΑΚΑ - ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για giannis magkriotiΕίναι απίστευτη η ταχύτητα και η ευκολία των συνεχών διαψεύσεων των κυβερνητικών εξαγγελιών.
Πράσινο σε κάθε ανενεργό στρατόπεδο υποσχέθηκαν προεκλογικά οι κυβερνητικοί εταίροι, μάλιστα με έμφαση στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Καταπατούν τις εξαγγελίες τους, όπου υπάρχει ιδιωτικό

Η βιολογική γεωργία γνωρίζει πώς να θρέψει την ανθρωπότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για βιολογικη γεωργιαΗ αύξηση της γεωργικής και ζωικής παραγωγής συνεπάγεται, μεταξύ άλλων, την αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, υποστηρίζεται σε νέα μελέτη του Ερευνητικού Ινστιτούτου Βιολογικής Γεωργίας (FiBL) για λογαριασμό του επιστημονικού περιοδικού Nature Communications.

Ξανά υποψήφιος ο Πούτιν -Διεκδικεί την τέταρτη προεδρική του θητεία

Φωτογραφία: Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΕτοιμος να διεκδικήσει την τέταρτη προεδρική θητεία τον Μάρτιο είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν οποίος αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.
Ο 65χρονος Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία, είτε ως πρόεδρος

Φώφη Γεννηματά: Η παράταξή μας, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, κοιτάζει ψηλά, κοιτάζει μπροστά

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Φίλες και Φίλοι,
Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα.
Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να γίνει πράξη η καθαρή εντολή των 212.000 πολιτών.

Συνεχίζουμε μετά  την εκλογή του επικεφαλής, μια πρωτόγνωρη διαδικασία Αναγέννησης της παράταξης.

Πρωινή συνάντηση Μητσοτάκη - Καραμανλή ενόψει συνεδρίου

prwini-sunantisi-mitsotaki---karamanli-enopsei-sunedriouΣυνάντηση μιας ώρας είχαν το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών

Ερευνα: Η κατάρρευση της μεσαίας τάξης - Υπό φτωχοποίηση 700.000 Ελληνες

Σε σημαντική αύξηση του κινδύνου φτωχοποίησης ή αποκλεισμού μέρους της μεσαίας τάξης οδήγησε η κρίση, σύμφωνα με έρευνα της ΔιαΝΕΟσις για την κοινωνική ανιστότητα στην Ελλάδα.