Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΚΙΝΑΛ:"Οχι" στην πρόσκληση Τσίπρα για κοινό προοδευτικό μέτωπο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ:"Αρνητικά απάντησε το Κίνημα Αλλαγής στη πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.
Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, τονίζεται ότι

Τσίπρας: Αποφασίσαμε πλατύ κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις

Ο Τσίπρας επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για εσωκομματικές γκρίνιεςΆνοιγμα και επίσημα προς την κεντροαριστερά αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει λόγο για τη δημιουργία μιας ευρύτατης συμπαράταξης «ώστε να αποτραπεί ενόψει των ευρωεκλογών η άνοδος της ακροδεξιάς».

Νέα δημοσκόπηση Alco για το OPEN: Στις 6,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ πέμπτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ

nea-dimoskopisi-alco-gia-to-open-stis-65-monades-i-diafora-nd-apo-surizaΕξαιρετικό ενδιαφέρον καταγράφουν τα ευρήματα νέας μεγάλης δημοσκόπησης της εταιρίας ALCO για λογαριασμό του OPEN, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Έλλη Στάη.

Επιδότηση ενοικίου με έξι "κλικ" - Οι αιτήσεις και τι να προσέξετε

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιδότηση ενοικίου με έξι "κλικ" - Οι αιτήσεις και τι να προσέξετεΈως την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου που απευθύνεται σε 260.000 νοικοκυριά. Στην πρώτη πληρωμή, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, θα καταβληθούν

Ένοχος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ο Νίκος Γεωργιάδης

Σε 28 μήνες με αναστολή για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης.

Μητσοτάκης: Νέο ασφαλιστικό, πρωταγωνιστικός ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης: Νέο ασφαλιστικό, πρωταγωνιστικός ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισηςΜεικτό ασφαλιστικό σύστημα τριών πυλώνων, στο οποίο θα συμμετέχει ο ιδιωτικός τομέας, εξήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και χαρακτηρίζοντας

Eurostat: Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις είκοσι φτωχότερες της ΕΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Eurostat: Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις είκοσι φτωχότερες της ΕΕΚάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές περιφέρειες, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Καταργούνται τα βιβλιάρια υγείας - Πώς θα γράφετε φάρμακα και εξετάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Καταργούνται τα βιβλιάρια υγείας - Πώς θα γράφετε φάρμακα και εξετάσειςΤέλος στα βιβλιάρια υγείας  για συνταγές φαρμάκων και παραπεµπτικά, φαίνεται πως βάζει το υπουργείο Υγείας.Συγκεκριμένα, η ηγεσία του υπουργείου, προωθεί τροπολογία με την οποία θα καταργεί το Προεδρικό Διάταγμα

ΕΛΠΕ για δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία

Αυτοί είναι οι πρώτοι 14 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού

undefined
Τους πρώτους 14 υποψήφιους ευρωβουλευτές θα παρουσιάσει απόψε το Ποτάμι, στην εκδήλωση με αφορμή τα πέντε χρόνια από τη δημιουργία του κινήματος.

Καρκίνος του πνεύμονα: Ποιες είναι οι αιτίες στους μη-καπνιστές

undefined
Η κυριότερη αιτία καρκίνου του πνεύμονα αδιαμφισβήτητα είναι το κάπνισμα. Γιατί, όμως, τον εκδηλώνουν και άνθρωποι οι οποίοι ουδέποτε υπήρξαν καπνιστές;