Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ιερώνυμος για την επίθεση στη Γαλλία: Φρίκη που ξεπερνάει τη λογική

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή την επίθεση εναντίον Ελληνα ιερέα στη Λυών.

Δήμος Νεάπολης-Συκεών : «Κρατήστε τα απορρίμματα στα μπαλκόνια…»

♦ Αγωνιώδης έκκληση του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, με αφορμή την αποδυνάμωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας εξαιτίας θετικών κρουσμάτων του κορωνοϊού

Κορονοϊός-ΕΟΔΥ: Τι έδειξαν τα rapid τεστ σε Κιλκίς και Ρόδο

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας πραγματοποίησαν σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, δωρεάν rapid τεστ σε

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η Θεσσαλονίκη με 839 κρούσματα -Στην Αττική τα 464 από τα 2.056

Στην Θεσσαλονίκη καταγράφεται η πληθώρα από τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Νάσος Ηλιόπουλος: «Ομολογία αποτυχίας το διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη»

Είπε ειδικότερα ότι «ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις "χαραμάδες" της αμέλειας των λίγων από τις οποίες υποτίθεται ότι περνά ο κορoνοϊός και δεν είπε κουβέντα για τις ορθάνοιχτες πόρτες της κυβερνητικής ευθύνης», «για την κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Φώφη Γεννηματά: Ούτε μία λέξη αυτοκριτικής ο πρωθυπουργός

“Δυστυχώς ακόμη και τώρα που η πανδημία έχει ξεφύγει ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με την πολιτική”βλέποντας και κάνοντας”, σχολίασε η Φώφη Γεννηματά για τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον περιορισμό της πανδημίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει λουκέτα χωρίς να πει κουβέντα για ενίσχυση ΕΣΥ και ΜΜΜ

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, με αφορμή τα νέα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Α.Σ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ , ΒΟΛΕΪ : Νικηφόρα πρεμιέρα και πολύ καλή συνέχεια.

Νικηφόρος ήταν ο πρώτος αγώνας των Κορασίδων (Κ 18) του Αίαντα στις 3 Οκτώβρη στην έδρα του, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Η άφθονη ρευστότητα της χώρας και η ασφυξία των μικρών επιχειρήσεων

Σε αντίθεση με τη μεγάλη κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, ούτε οι αγορές έχουν σταματήσει να δανείζουν το κράτος, ούτε μαζικές εκροές καταθέσεων παρατηρούνται στις τράπεζες. Ρευστότητα υπάρχει!

Κορονοϊός: Τα μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Δύο επιπλέον κύκλους επιστρεπτέας προκαταβολής για τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο με το μισό ποσό που αναλογεί στην κάθε επιχείρηση να αποτελεί επιδότηση, αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ και υποχρεωτική μείωση

Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό: Κλείνουν από την Τρίτη εστιατόρια, μπαρ, καφέ, θέατρα, σινεμά και γυμναστήρια -Σε Αττική και Β.Ελλάδα

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από το πρωί της Τρίτης και θα έχουν ισχύ για έναν μήνα και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κλείσιμο της εστίασης και στην Αττική, όπως και σε όλες τις «πορτοκαλί» περιοχές. που πλέον θα είναι ως μία «ζώνη».

Αλλαγές στον Εργασιακό: Εκμεταλλεύονται τον κορονοϊό για να περάσουν νομοσχέδιο-έκτρωμα!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο εκμετάλλευσης του κορονοϊού, με το κλείσιμο στο σπίτι, ώστε η κυβέρνηση να περάσει νομοσχέδια-έκτρωμα, όπως πράττει με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά του Γιάννη Βρούτση!