Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Κυριάκος Πιερρακάκης ; Είτε με ναι, είτε με όχι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και η χώρα ποτέ ξανά η ίδια.

Ειπώθηκε αρκετές φορές ότι το τέλος της Μεταπολίτευσης ήταν μπροστά μας. Ο ιστορικός του μέλλοντος πιθανότατα θα γράψει ότι η αυριανή ημέρα συνιστά το κλείσιμο αυτής της περιόδου. Είτε με ναι, είτε με όχι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και η χώρα ποτέ ξανά η ίδια.
Ο διχασμός που έχει συντελεστεί ήταν ήδη εκεί και πρίν την

Γεννηματά: Ψηφίζοντας «ΝΑΙ» επιλέγουμε την ασφάλεια Ευρώπης και ευρώ

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά συνάντησε σήμερα, Σάββατο, νέους και νέες στο Πάρκο Ελευθερίας και συζήτησε μαζί τους για το διακύβευμα του δημοψηφίσματος και την επόμενη μέρα στη χώρα.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη Real News είπε ότι την Κυριακή το βράδυ το «Ναι» του ελληνικού λαού πρέπει να είναι ηχηρό και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την

Χρήστος Παπαστεργίου - ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ: ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΝΑΙ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

1. Η Ελλαδα,ακομη και τωρα,ειναι στις τριαντα πλουσιοτερες χωρες του κοσμου.Επι δραχμης,ποτε συνεβη αυτο;
2.Σε συνθηκες κρισης,επι δραχμης,οι Ελλληνες πηγαιναν μεταναστες,ως ανειδικευτοι εργατες και με συνθηκες αθλιοτητας.Στην τωρινη κριση,πηγαινουν ως ισοτιμοι ευρωπαιοι,ως επιστημονες και ως στελεχη ή υπαλληλοι με συνθηκες ισονομιας.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ - Ξουλίδου: Ο στρατός είναι έτοιμος να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα

Μετά τη δήλωση-σοκ του Πάνου Καμμένου περί Ενόπλων Δυνάμεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αίσθηση προκαλεί άλλη μια αναφορά για τον στρατό, που προέρχεται και αυτή τη φορά από τους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μίμης Ανδρουλάκης: Είχα πει στον Τσίπρα ότι αν κάνει υπουργό τον Βαρουφάκη θα βάλει ταφόπλακα στην πατρίδα

«Βρίσκεται σε εξέλιξη δολιοφθορά εναντίον της πατρίδας και αν δεν ανακοπεί ισοδυναμεί με εθνική προδοσία. Όποιος προκαλεί γεγονότα εν μέσω τουριστικής περιόδου κάνει δολιοφθορά εις βάρος της πατρίδας», είπε στον Αlpha 989 ο Μίμης Ανδρουλάκης.
Εκτίμησε ακόμη ότι «αν δεν παραιτηθεί τώρα ο Βαρουφάκης,

«Βόμβα» Κατσέλη: Λεφτά τέλος τη Δευτέρα, χωρίς ELA

Στο έλεος των αποφάσεων της ΕΚΤ το πρωί της Δευτέρας επιβεβαίωσε ότι βρισκόμαστε η πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη η οποία παραδέχθηκε ότι αν δεν μας ενισχύσουν μέσω ELA με ρευστότητα, τα χρήματα τελειώνουν.

Ασφαλιστικές εταιρείες: Καλυμμένοι οι ασφαλισμένοι μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες

Εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών δεσμεύονται ότι καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν θα ακυρώσει την ασφαλιστική κάλυψη σε αυτοκίνητα και δίκυκλα μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες.

Γιάννης Μαγκριώτης : ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΛΟΓΙΚΗΣ


Όταν δηλώνει, ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, θα υπογράψει την Τρίτη συμφωνία, είναι εμφανής ο στόχος του. Θέλει να καθησυχάσει το κόσμο, που θέλει συμφωνία, αλλά είναι θυμωμένος, με τους εταίρους και δανειστές να μην φοβηθεί το όχι.

Μπροστά το «ναι» σε νέα δημοσκόπηση της Ipsos

Το «ναι» προηγείται με 44% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Ipsos που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Παρασκευής

Η selfie Καμμένου – Τσίπρα

Μετά την ομιλία του στην συγκέντρωση υπέρ του «όχι» που διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, ο πρωθυπουργός έβγαλε και μια selfie με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τη