Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κερδίζει πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ

undefined
Έναν υπερτυχερό που κερδίζει 4.514.150,76 ευρώ ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ.Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση (2007) είναι οι εξής:

Στη Λήμνο ο Νίκος Ανδρουλάκης -Συζήτησε με μαθητές για τις ευρωεκλογές

Σε σχολείο στη Λήμνο μίλησε ο Νίκος ΑνδρουλάκηςΤη Λήμνο επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ξεκινώντας από εκεί την προεκλογική του εκστρατεία.

Η προγραμματική διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ

Η προγραμματική διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡΤο κείμενο της προγραμματικής διακήρυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος και η οποία αφορά σε επτά σημεία για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην προγραμματική

Γιατί οι φορολογούμενοι εγκαταλείπουν τις ρυθμίσεις χρεών στις οποίες είχαν υπαχθεί - Τι δείχνουν τα στοιχεία

Οι φορολογούμενοι εγκαταλείπουν τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών στις οποίες είχαν υπαχθεί τα προηγούμενα χρόνια είτε υπό το βάρος της έλλειψης ρευστότητας είτε εξαιτίας της προσδοκίας για μη ευνοϊκότερη ρύθμιση, η οποία καλλιεργείται από την ίδια

Πώς θα πάρετε αποζημίωση για γυαλιά οράσεως

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς θα πάρετε αποζημίωση για γυαλιά οράσεωςΟι δαπάνες που υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν έως τις 30 Ιουνίου του 2019 στις αρμόδιες διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ για τη χορήγηση - απόκτηση οπτικών - γυαλιά όρασης θα αποζημιώνονται και απευθείας στους δικαιούχους ασφαλισμένους κατά παρέκκλιση των

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πρόγραμμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Αποτέλεσμα εικόνας για Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πρόγραμμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»Σε περίπου έναν μήνα θα ανοίξει ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος "Εξοικονομώ κατ’ οίκον", όπως προαναγγέλλει ο Γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Φοροδιαφυγή μαμούθ 1,2 εκατ. ευρώ εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία

Φοροδιαφυγή μαμούθ 1,2 εκατ. ευρώ εντόπισε η Οικονομική ΑστυνομίαΕγκληματική οργάνωση που έφερνε  λαθραία στη χώρα μας, από τη Γεωργία, καπνόγια ναργιλέ, αποφεύγοντας την καταβολή δασμών και φόρων, εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εξαιρετική, ο Τσίπρας είναι νικητής»

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εξαιρετική, ο Τσίπρας είναι νικητής»«Ο Τσίπρας έκανε κάτι ιστορικό» εκτιμά ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τον προϋπολογισμό Γκίντερ Έτιγνκερ, χαρακτηρίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπώνεγγύηση για μια βαθιά και ειρηνική σχέση. «Η συμφωνία των

Αυτό είναι το νέο φαραωνικό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης -Η Turkish Airlines μετακόμισε μέσα σε 45 ώρες

Το νέο αεροδρόμιο της ΚωνσταντινούποληςΜε αστραπιαίους ρυθμούς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της Turkish Airlines από το «Ατατούρκ» στο νέο αεροδρόμιο τηςΚωνσταντινούπολης, που άνοιξε τους διαδρόμους του και που ο Ερντογάν σχεδιάζει να κάνει το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν τον Ψωμιάδη από τη συγκέντρωση για τη Μακεδονία

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οπαδοί του ΠΑΟΚ για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και υπέρ της Μακεδονίας.