Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Γρηγόρης Νιώτης από τον Μάρτιο του 2012 επιμελήθηκε πρόταση νόμου για την φορολόγηση των εμβασμάτων που δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή.

Πρόταση Νόμου 27 βουλευτών να φορολογηθούν αναδρομικά ποσά τα οποία εξήχθησαν αφορολόγητα στο εξωτερικό


«Ισοδύναμα κοινωνικά μέτρα για την ανακατανομή των φορολογικών βαρών, έλεγχος πόθεν έσχες από το οικονομικό

Αυτογελοιοποιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Καρύδης

Διαδικτυακη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Αφορμή, η παρουσία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο των podemos και τις μελλοντικές επαφές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής

ΣΥΡΙΖΑ: «Μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες τα ψηφοδέλτια»

Απάντηση στα δημοσιεύματα σχετικά με τα ψηφοδέλτια του κόμματος δίνει με σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η συγκρότησή τους θα καθοριστεί μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες και στον κατάλληλο χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

Βενιζέλος: Όλα μπορούν να γίνουν αν η αντιπολίτευση δεν θέλει την αποτυχία χώρας

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφέρθηκε στο άρθρο του πρωθυπουργού, τον ρόλο της αντιπολίτευσης στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση καθώς και για τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας μετά από έξι

Επίθεση 5 Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών στον Π. Μουτσινά

Στις απόψεις του κ. Πάρι Μουτσινά σχετικά με μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού και την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, απαντούν με δήλωσή τους πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές.
Η δήλωση αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Mιχάλης Καρχιμάκης: Οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν στα μουσεία

Μπροστα στην  επετείο της εξέγερσης του πολυτεχνείου και δεδομένων των επεισοδίων σε νομική και πολυτεχνείο οφείλουμε να μιλησουμε για τις  σκηνές που εκτυλίχθηκαν και θύμισαν εποχές , περασμένες που θα έπρεπε να έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Βενιζέλος: «Σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία»

«Είμαστε σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία» σημείωσε στην εφημερίδα realnews o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και τόνισε:
«Κάνουμε κινήσεις άμεσες ώστε να αποτρέπουμε τις κλιμακώσεις, γιατί δεν έχει βοηθήσει ποτέ την περιοχή και την Ελλάδα η

ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ Βρήκαν 6 εκατ σε λογαριασμούς του Καρατζαφέρη

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα μπορεί να βρεθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των Ορκωτών Λογιστών για λογαριασμό της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.
Σε λογαριασμούς στο εξωτερικό του προέδρου του ΛΑΟΣ εντοπίστηκαν ήδη περίπου 6 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι

Ρισκάρει ο Σαμαράς: Θα ζητήσει 180 ψήφους για το «νέο μνημόνιο»

Μια κίνηση υψηλού πολιτικού ρίσκου ετοιμάζεται να αναλάβει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στο συρτάρι του στο Μέγαρο Μαξίμου έχει εισήγηση την οποία έχει σχεδόν αποδεχθεί και είναι πιθανόν να την ενεργοποιήσει και αφορά την κύρωση της νέας συμφωνίας που θα προκύψει με την τρόικα με πλειοψηφία 180

Ο Κ. Πιερρακάκης παρεμβαίνει ως μελλοντικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Παρέμβαση «μελλοντικού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ» θυμίζει το άρθρο που υπογράφει σήμερα στα “Νέα” ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος,
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υπογράφει το άρθρο του ως “ερευνητής πολιτικής οικονομίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του