Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Του Γ. Λακόπουλου : Δυο μεγάλα δράματα της Ελλάδας: Το ένα: η κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται όλο και χειρότερη – Το δεύτερο: το μιντιακό σύστημα προσπαθεί να το κρύψει

Πράγματι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο «καλύτερα προετοιμασμένος Πρωθυπουργός». Προετοιμασμένος για την αποτυχία.

Πού εντοπίστηκαν τα 1.690 κρούσματα


Σε τετραψήφιο αριθμό και σήμερα, Παρασκευή, τα κρούσματα. Δείτε αναλυτικά πού εντοπίζονται οι θετικές διαγνώσεις στην επικράτεια, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Σάμος - Δύο νεκρά παιδιά, 19 τραυματίες και μεγάλες ζημιές στο νησί

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στη Σάμο, λόγω του ισχυρότατου σεισμού, έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της

Χαλκιδική: Κλείνει το δημαρχείο Πολυγύρου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Κλειστό θα παραμείνει για 14 ημέρες το δημαρχείο Πολυγύρου στη Χαλκιδική, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μεγάλη φωτιά στη δυτική Θεσσαλονίκη

 Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε μάντρα στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στην οδό Πόντου, πλησίον της Λαχαναγοράς και του παλιού μηχανολογικού.

Νέο αρνητικό ρεκόρ με 1690 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1690 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και 35 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Super League: Κανονικά την Κυριακή το Αρης-Αστέρας Τρίπολης

Κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή το παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League.

Επίδομα θέρμανσης για πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα και πέλλετ – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα

Αυξημένο θα είναι φέτος το ανώτατο ποσό του επιδόματος θέρμανσης, το οποίο θα διατεθεί σε περισσότερο νοικοκυριά αφού θα επιδοτείται πλέον εκτός από το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο και το υγραέριο.

Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη λόγω του ισχυρού σεισμού

Αναβλήθηκε λόγω του ισχυρού σεισμού το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

σχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου - Ταρακουνήθηκε σχεδόν όλη η χώρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα τουρκικά παράλια. 

«Αρχισυντάκτης» το Μαξίμου σε «Πρώτο Θέμα» και «Liberal»

 

Τους στέλνουν σημειώματα από το Μέγαρο Μαξίμου τι να γράφουν και αυτοί μετά το γράφουν; Τους λένε που να εστιάσουν και που να χτυπήσουν τον Τσίπρα και αυτοί μετά το κάνουν;

Κλήρωση Τζόκερ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τις 600.000 ευρώ

Σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2020, στην κλήρωση Τζόκερ 2200 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας πάνω από 600.000 ευρώ.