Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Εικόνες από την επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα με Νοτοπούλου και Αχτσιόγλου στην Κέρκυρα

Tην Κέρκυρα επισκέφθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και την Κατερίνα Νοτοπούλου.Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά την άφιξη του, μετέβη στο εμπορικό κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και κόσμο για την καθημερινότητα και τα προβλήματα τους.

Ν. Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη χωρίς κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα, μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες

 Φρένο στην ανησυχητική συμπεριφορά της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και απέναντι σε συμμάχους του ΝΑΤΟ, ζήτησε η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλύ, απαντώντας σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, κατά τη συνεδρίαση της υποεπιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (SEDE).

Διαχείριση απορριμμάτων: Η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση Πατούλη

Η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής είναι στο επίκεντρο της κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΥΡΙΖΑ.Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του χθες, έκανε λόγο για αντιπεριβαλλοντική πολιτική,

Συντάξεις: Ξεπερνούν τις 250.000 οι εκκρεμείς αιτήσεις - "Καμπανάκι" των θεσμών για καθυστερήσεις

Σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση των νέων συντάξεων διαπιστώνουν οι θεσμοί που θεωρούν τις εκκρεμείς αιτήσεις ένα από το σοβαρότερα προβλήματα στο πλαίσιο της 7ης αξιολόγησης που αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Αχτσιόγλου κατά Βρούτση για τις εκκρεμείς συντάξεις: Αυξήθηκαν τουλάχιστον 50% μέσα σε λίγους μήνες

Για τις εκκρεμείς συντάξεις και το "καμπανάκι" των θεσμών για καθυστερήσεις στην απονομή τους έκανε δήλωση η πρώην υπουργός Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Άνοιγμα κυβέρνησης στο ΚΙΝΑΛ για το νομοσχέδιο για τις πορείες

Βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις πορείες και συναθροίσεις, προκειμένου να το ψηφίσει και το Κίνημα Αλλαγής, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενώ απέκρουσε τις καταγγελίες για επαναφορά χουντικών διατάξεων.

Τάσεις MRB: Στο 18,2% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Με ποσοστό 18,2% προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, καθώς καταγράφει ποσοστό 40,1% με το κόμμα της

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Παράταση για τουριστικά καταλύματα και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις

Έως το τέλος της σημερινής ημέρας, στις 23:59, μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν αιτήσεις για το ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 42,2 εκατομμύρια ευρώ για αιτήσεις του 2019

Το ποσό των 42,2 εκατ. ευρώ πίστωσε σήμερα ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, ολοκληρώνοντας έτσι τις πληρωμές για τις αιτήσεις 2019, έχοντας καταβάλλει συνολικά το ποσό των 1,98 δισ. ευρώ.

Καταγγελία ΜέΡΑ25: "Απλήρωτοι οι γιατροί που διορίστηκαν μέσα στην πανδημία"

Από εκδήλωση του Μέρα25"Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι αποτελεσματικό μόνο στο να καταστέλλει τις διαμαρτυρίες τους και να αντιμετωπίζει τα αιτήματα τους με ξύλο και χημικά",ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.