Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και τα πρώτα ονόματα για τη διαδοχή Τσίπρα

Η παραίτηση Τσίπρα βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ιστορική φάση. Ο 49χρονος Αλέξης Τσίπρας έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο στην ηγεσία του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το σοκ της παραίτησης Τσίπρα - Τα ονόματα για την Προεδρία της ΚΟ και τα επόμενα βήματα

Μάλλον ανακουφισμένος από την απόφασή του αυτή, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στο Ζάππειο για τις σχετικές δηλώσεις, αφού πρώτα ενημέρωσε το

LIVE οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο

Δείτε απευθείας τις δηλώσεις που θα κάνει σε λίγα λεπτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο. Οι δηλώσεις γίνονται σε συνέχεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος σε διευρυμένη μορφή στην Κουμουνδούρου.

 

Νέο κόμμα εισηγείται ο Αλέξης Τσίπρας

Νέο κόμμα αναμένεται να εισηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11:00.

Του Βασίλη Σκουρή : «Όχι» του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση

Αρκετές συζητήσεις προκάλεσε η πρόταση του Διονύση Τεμπονέρα (Parapolitika fm) για συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Οκτωβρίου για την αυτοδιοίκηση.

Η ώρα του Αλέξη Τσίπρα για ριζικές ανατροπές στον ΣΥΡΙΖΑ - Στις 11 το Εκτελεστικό Γραφείο

Kανένα περιθώριο να συρθεί η κρίση και η εσωκομματική αμφισβήτηση για μήνες δεν θέλει να αφήσει ο Αλέξης Τσίπρας, στην σκιά της εκλογικής ήττας την περασμένη Κυριακή.