Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Τσίπρας : Η αλλαγή συσχετισμών απαιτεί πόλεμο θέσεων αλλά και πόλεμο ελιγμών

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, η κοινωνική έκρηξη μετά τα Τέμπη και άλλα γεγονότα στο παρελθόν επιβεβαιώνουν την ευθραυστότητα μιας κυριαρχίας που έχει πήλινα πόδια.

Ακρίβεια: Έκρηξη αυξήσεων με τη νέα χρονιά – Τι τζίρους περιμένουν τα σούπερ μάρκετ

Νέες ανατιμήσεις έρχονται με το καλημέρα του νέου έτους σε πάνω από 100 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ με τα γαλακτομικά και τους χυμούς, να κρατούν τα σκήπτρα της ακρίβειας!

Αυλαία καπηλείας από την απερχόμενη Διοίκηση Πατούλη: παρουσίασε ως δικά της έργα του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 επί θητείας Ρ. Δούρου!

 

Η Δύναμη Ζωής αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου καταγγέλλοντας τη συστηματική υποβάθμισή του από τη δεξιά Διοίκηση

«Φουλάρουν» στον ΣΥΡΙΖΑ με Think Tanks και καμπάνιες για Ακρίβεια και Στέγαση

Στο «φουλ οι μηχανές» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Κουμουνδούρου με τις κινήσεις της γύρω από τη σύσταση των νέων Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ και την συγκρότηση ομάδων εργασιών για μια σειρά από καμπάνιες που θα αφορούν την Ακρίβεια και την Στέγαση.

Τα μη κρατικά Πανεπιστήμια στην ατζέντα του υπουργικού - Το σχέδιο Πιερρακάκη

Με την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια από τον υπουργό Παιδείας Κ. Πιερρακάκη στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, επέλεξε ο Κ. Μητσοτάκης να ρίξει την αυλαία των πολιτικών πρωτοβουλιών για το 2023.