Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

«Ναι» από τον Ζάεφ σε γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία των Σκοπίων

Αποτέλεσμα εικόνας για zaefΣτη λογική του γρήγορου αποτελέσματος για το ονοματολογικό κινείται όπως φαίνεται η κυβέρνηση των Σκοπίων δεδομένoυ ότι «τρέχουν» τις εξελίξεις. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ άνοιξε περισσότερο το βήμα για την επίτευξη του απώτερου στόχου του (ΝΑΤΟ, ΕΕ) δηλώνοντας ότι η

Πως χορηγείται η σύνταξη χηρείας- Τι προβλέπει εγκύκλιος του ΕΦΚΑ

Ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) εξέδωσε εγκύκλιο για τη χορήγηση σύνταξης λόγω θανάτου, στην οποία περιγράφονται οι αλλαγές που επήλθαν από την έναρξη ισχύος του νέου ασφαλιστικού νόμου και μετά.

ΕΤΕπ: Χρηματοδότηση 1,5 δισ. ευρώ για τον αγωγό ΤΑΡ

ΕΤΕπ: Χρηματοδότηση 1,5 δισ. ευρώ για τον αγωγό ΤΑΡΧρηματοδότηση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ με 1,5 δισ. ευρώ αποφάσισε σήμερα το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) στη πρώτη συνεδρίαση για το 2018.
Ο αγωγός βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής και έχει

Πρόταση για μεγαλύτερο κούρεµα στα δάνεια της ΑΤΕbank από τον εκκαθαριστή

Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικη τραπεζαΒελτιωµένη πρόταση για τη διευθέτηση των «κόκκινων» αγροτικών δανείων της πρώην ATE ρίχνει στο τραπέζι η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκκαθάριση της πάλαι ποτέ κραταιάς τράπεζας, προκειµένου να «πείσει» τους αγρότες να προχωρήσουν σε ρύθµιση των οφειλών τους.

Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση στον Αρειο Πάγο κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

«Παρών» Σαμαρά στο συλλαλητήριο της ΑθήναςΣτον Αρειο Πάγο θα προσφύγει ο Αντώνης Σαμαράς, για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.Ο πρώην πρωθυπουργός, σε δήλωσή του, αναφέρει ότι την Τετάρτη θα καταθέσει μήνυση κατά του «ετοιμόρροπου», όπως τον

Βενιζέλος: Αμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο της δικογραφίας για Novartis

Άρθρο Ευ. Βενιζέλου: Για πολλά χρόνια ο τόπος θα μετρά τις πληγές αυτής της κυβέρνησης
Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο του φακέλου για την υπόθεση Novartis Hellas, όπως αυτό διαβιβάστηκε στη Βουλή, ζητά με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής της

ΟΛΘ: Ρεκόρ δεκαετίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων

ΟΛΘ: Ρεκόρ δεκαετίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίωνΡεκόρ δεκαετίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της εικοσαετίας, πέτυχε το 2017 ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), παρά τα προβλήματα στην Πύλη 16, λόγω της μακροχρόνιας απεργίας των τελωνειακών. Μάλιστα, η διακίνηση κοντέινερς προσέγγισε τα όρια

Στη Βουλή η δικογραφία για τη Novartis

Στη Βουλή η δικογραφία για τη NovartisΣτη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis Hellas, την οποία απέστειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Στις 15:00 συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα, όπως προβλέπεται

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο δήμαρχος των Σκοπίων

Αποτέλεσμα εικόνας για kaminisΣτην Αθήνα θα βρίσκεται την Παρασκευή ο δήμαρχος των Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ, καλεσμένος του δημάρχου Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, η

Αιτήσεις για 8.166 θέσεις υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ

Αιτήσεις για 8.166 θέσεις υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠΔημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 8.166 υπαλλήλων που θα καλύψουν θέσει τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου, σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να

ΣΤΟ 14% ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ερευνα Prorata για δυνητική εκλογική επιρροή: ΝΔ 34%, ΣΥΡΙΖΑ 26%

Απογοήτευση, φόβο και οργή για τα κόμματα, αλλά και απαισιοδοξία για τη συνολική προσωπική τους οικονομική κατάσταση βιώνουν οι πολίτες, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών».