Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Βουλευτές του Σύριζα κάνουν κατάληψη στο Υπουργείο Υγείας

Μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό του Συριζα έφερε η πληροφορία πως ο εσωτερικός δανεισμός πρόκειται να επεκταθεί και στα νοσοκομεία.
Αυτή την ώρα ο Υπουργός Υγείας δίνει εξηγήσεις στους βουλευτές και τους ενημερώνει σχετικά με το θέμα, ενώ πριν λίγα λεπτά σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πως «Υπάρχει εξαίρεση για τους

Επιτάχυνση των διαδικασιών για εφαρμογή της συμφωνίας ζήτησε ο Α.Τσίπρας από την Μέρκελ

Σε εποικοδομητικό και θετικό κλίμα διεξήχθη, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα. Όπως αναφέρεται καταγράφονται σημαντικά βήματα προόδου σε σχέση με την προηγούμενη

Στηρίζει την πρόταση Διαμαντοπούλου για την Παιδεία ο Ευ.Βενιζέλος

Συμφωνεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με την πρότασή της Άννας Διαμαντοπούλου προς τους αρχηγούς των κομμάτων για την την ανάγκη διαμόρφωσης ευρύτερων συναινέσεων γύρω από τις μείζονες νομοθετικές αλλαγές στα ζητήματα παιδείας.

Επιστολή Διαμαντοπούλου προς τους πολιτικούς αρχηγούς για την Παιδεία

Την πρόταση να μην ψηφίζεται καμία σημαντική αλλαγή στην Παιδεία, αν δεν έχει τη στήριξη τουλάχιστον 200 βουλευτών, διατυπώνει η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπουλου με επιστολή της προς τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα της αλλαγής του νόμου για την Παιδεία.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΛΘ...Στέλιος Αγγελούδης

Την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή, υπέβαλε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Αγγελούδης Στυλιανός, στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας την παραίτησή του. 

Σύμφωνα με...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η κ.ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ;

...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ...
Ένα τρανταχτό παράδειγμα οικογενειοκρατίας από μία κυβέρνηση
που διατεινόταν ότι δεν θα έκανε τα ίδια με τους προκατόχους της έρχεται στο φως.


Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τέως βουλευτής του κόμματος, Μαρίνα

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την πλήρωση 705 θέσεων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης μέσω ΑΣΕΠ

Εκδόθηκαν και δημοσιέυθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 12/9-10-2014 και 13/15-10-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση

ΠΑΣΟΚ: Επιβεβλημένη η παραίτηση Κουρουμπλή

Ο κ. Π. Κουρουμπλής δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί με αξιοπιστία θέματα  πολιτικής υγείας του ελληνικού λαού, αφού την ίδια ώρα που παραπλανούσε και έλεγε ψέματα δημοσίως στους πολίτες, έδινε από την πίσω πόρτα στην Τράπεζα της Ελλάδος και τα ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία των νοσοκομείων για τη λειτουργία τους. Οι δε

Τραγωδία στο Βόλο: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και εγκλωβισμένοι άνθρωποι μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, έναν τραυματία και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων, που εργάζονταν σε παλιό εργοστάσιο, πίσω από το εργοστάσιο της Coca Cola και παγιδεύτηκαν, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 12.45 για άγνωστη αιτία, είναι οι

Έκτακτη συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ

Εκτακτη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συγκαλείται στις 2 το μεσημέρι και αφορά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τεχνικά θέματα. 
Μετά τη νεότερη πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει την

Υπάρχουν λεφτά για τα νοσοκομεία για 15 ημέρες

Για τις επόμενες 15 μέρες είναι διασφαλισμένη η οικονομική βιωσιμότητα των νοσοκομείων λόγω της εφαρμογής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με τα όσα είπε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Ο Ανδρέας Ξανθός, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη

Κινητοποιήσεις ΚΕΔΕ για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Σε σειρά κινητοποιήσεων προχωρά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας εν όψει της συζήτησης σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και της αυριανής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του δημοσίου και της

Μειωμένα τέλη κυκλοφορίας για όσους άρουν την ακινησία των οχημάτων τους εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Την επαναφορά και φέτος του μέτρου της καταβολής μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας και πρόκειται να πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα, σε απάντηση που έδωσε στον βουλευτή Κοζάνης των

To ΠΑΣΟΚ τιμά τη γενοκτονία των Αρμενίων

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις Εκδηλώσεις Μνήμης που πραγματοποιούνται στο Ερεβάν της Αρμενίας, για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Αρμενίων και του Παγκόσμιου Φόρουμ με θέμα «Η ανθρωπότητα ενάντια στη Γενοκτονία», ο Ευρωβουλευτής και Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Αρμενίων, την

Πάγκαλος: Άσχετος και ανίδεος ο Τσίπρας

«Όλη η Ευρώπη, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και ο αφελέστατος Πολ Κρούγκμαν, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια ιδιόμορφη χώρα. Κανείς δεν λέει αν βγει η χώρα από την ζώνη του Ευρώ θα φταίμε εμείς» σχολίασε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Είμαστε ένας απαίδευτος και ασυνείδητος λαός» ανέφερε προσθέτοντας

Σαμαράς: H κυβέρνηση έχει λαϊκή εντολή να αποφύγει το grexit

«Η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία. Αυτή την στιγμή πρέπει να συγκρουστεί είτε με τους εταίρους είτε με τον εαυτό της» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης.
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει λαϊκή εντολή να αποφύγει