Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: 151 νέα κρούσματα στη χώρα, 14 σε ΜΕΘ

κορωνοϊός μάσκαΟ ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 151 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, δεν έχει προκύψει νέος θάνατος από την πανδημία τις τελευταίες εικοσιτέσσερις ώρες.

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών - Μπείτε εδώ για να δείτε τους προσωρινούς πίνακες

ΑΣΕΠ: Ξεκινάει η αποστολή δικαιολογητικών 1Κ/2020 | ergasia.grΑνακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση, μετά τη δημοσίευση των αντίστοιχων πινάκων της Πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, από τους οποίους θα προκύψουν μόνιμοι διορισμοί 10.500 εκπαιδευτικών και προσλήψεις αναπληρωτών. 

Του Νίκου Κοτζιά : Οι πέντε πληγές της συμφωνίας με την Αίγυπτο - Δεν είναι συμβιβασμός, είναι υποχώρηση

Η Αίγυπτος είναι μια φίλη και σύμμαχος χώρα. Έχουμε κοινή ΑΟΖ και καλά είναι να την προσδιορίσουμε, οριοθετήσουμε και ανακηρύξουμε. Πολλά χρόνια διαπραγματευόμαστε μαζί της, καλή τη πίστη.

Η κακοκαιρία «Θάλεια» φέρνει βροχές στην Αττική - Τεράστιες καταστροφές στον Λαγκαδά

Βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Θάλειας», σύμφωνα το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Θετικός στον κορωνοϊό 20χρονος στις Σέρρες

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ένας 20χρονος στις Σέρρες.Ο νεαρός είχε ήπια συμπτώματα. Μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, του έγινε το τεστ για την COVID-19, βγήκε θετικό και τώρα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Τέλος η ταλαιπωρία για γονείς με παιδιά που υποβάλλονται σε λογοθεραπείες

Ψηφιακά θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ, πάνω από 35 χιλιάδες οικογένειες με παιδιά που υποβάλλονται τακτικά σε λογοθεραπεία, εργοθεραπεία ή ψυχοθεραπεία, τόνισε στο ΣΚΑΪ ο αρμόδιος υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης.

Εξοικονομώ: Τι επιδότηση δικαιούστε ανάλογα με το εισόδημα σας

Από 27.500 ευρώ έως 42.500 ευρώ κυμαίνονται τα ποσοστά ενισχύσεων των επιδοτήσεων και τα δύο έξτρα μπόνους που όρισε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για όσους υπαχθούν στο πρόγραμμα Ενέργειας αναβάθμισης κατοικιών “ Εξοικονομώ–Αυτονομώ”.

Σταύρος Λυγερός: Έκπτωση η ΑΟΖ με Αίγυπτο-Θα τα βρούμε μπροστά μας Εγκατ...



Έκπτωση η ΑΟΖ με Αίγυπτο-Θα τα βρούμε μπροστά μας Εγκαταλείψαμε θάλασσα