Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Υπερψηφίστηκε και το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων – Δίχως απώλειες για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δίχως απώλειες για την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπερψηφίστηκε το βράδυ της Τρίτης και το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων για την υποδόση 1 δισ.ευρώ.
Μάλιστα, η δόση αναμένεται να εκταμιευτεί μέχρι και την Παρασκευή.
Αναλυτικά:

Μεγάλη διάκριση για τον Λάζαρο Τυρεκίδη από τον Καμπάνη Κιλκίς

Ο Κιλκισιώτης Λάζαρος Τυρεκίδης έχει προσκληθεί να συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο Μάρκετινγκ «Marketing Sherpa Summit» στο ξενοδοχείο Bellagio του Λας Βέγκας. Το συνέδριο θα διαρκέσει 3 μέρες ξεκινώντας από 22 Φεβρουαρίου 2016 και θα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και ομιλητές από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τεχνικές

Γεννηματά: "Tα κοράκια έγιναν αρνάκια και τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν αέρας"

Η Φώφη Γεννηματά, στην παρέμβασή της επί της συζήτησης του νομοσχεδίου των προαπαιτούμενων τόνισε ότι το Φεβρουάριο η κυβέρνηση θα επιτρέψει στα funds, να αγοράσουν στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια. 
Παράλληλα η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «σήμερα τα κοράκια έγιναν

Επιστολή - παρέμβαση νέων στελεχών της ΝΔ στους τέσσειρις υποψηφίους προέδρους

Μια από τις αιτίες της μεγάλης κρίσης και του κινδύνου για τις δημοκρατίες είναι σήμερα το μονοπώλιο που ασκούν στα δημόσια πράγματα οι μηχανισμοί τους οποίους συγκροτούν οι κομματικοί στρατοί. Τα κόμματα, τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία, αποτελούν μέρος της κρίσης.

Από την 1η Φεβρουαρίου θα αναλάβουν υπηρεσία οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας επιλογής διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την

ΟΙ 11 ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ...

Ο Νοστράδαμος (1503 - 1566) o Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος που έμεινε γνωστός για το βιβλίο 
του «Οι Προφητείες» εξακολουθεί να γοητεύει... Σήμερα η εφημερίδα Independent ασχολείται με τις 11 «σοκαριστικά ακριβείς προφητείες του».

1. Ο θάνατος του Ερίκου Β'

Θεοδωράκης: Εσείς λέγατε να μην πληρώσουν & έσκασε η βόμβα των δανείων

Με τους αλχημιστές του Μεσαίωνα που ό,τι μέταλλο έπιαναν το μετέτρεπαν σε χρυσό παρομοίασε ειρωνικά την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Εσείς θα μετατρέπατε τη χώρα σε αριστερό παράδεισο χωρίς καμία προσπάθεια, πρόγραμμα και σχέδιο» ανέφερε «όμως το σχέδιο δεν πέτυχε και τώρα αλλάξατε τακτική και βαφτίζετε

Ποιοι μετέχουν στην επιτροπή Θέσεων του ΠΑΣΟΚ και ποιοι ορίζονται «σκιώδεις» υπουργοί

Με απόφαση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά συγκροτείται Επιτροπή Θέσεων για τη Θεσμική και Πολιτική Μεταρρύθμιση, με τη συμμετοχή έγκριτων καθηγητών και καταξιωμένων επιστημόνων και πολιτικών εμπειρογνωμόνων.
Αντικείμενο της επιτροπής είναι η επεξεργασία των θέσεων του Κινήματος για τη

Παύεται από δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος - Κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί, η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου, που στάλθηκε με συστημένη επιστολή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, παραλήφθηκε προσωπικά από τον Αχιλλέα Μπέο.
Η επιστολή παραδόθηκε από υπάλληλο των ΕΛΤΑ την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος

Κουτσούμπας: Δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε

Την ανακολουθία των δηλώσεων και τελικά των πράξεων της κυβέρνησης πρόταξε ο γραμματέας του ΚΚΕ στην τοποθέτησή του στη Βουλή.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε τους επενδυτές «κοράκια» και δεσμεύονταν ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή του status των

Μεϊμαράκης: Τιμή μου που με στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής

 Λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσής του με τους υπόλοιπους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ ρίχνει ο σημερινός μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης, ένα εικοσιτετράωρο μετά την αντίδραση των άλλων τριών υποψηφίων στις διαρροές

Τροπολογία Βενιζέλου για την προστασία των δανειοληπτών

Τροπολογία για την προστασία των δανειοληπτών, ακόμη κι αν τα δάνειά τους περιέλθουν στον έλεγχο distress funds, υπέβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σκοπός της τροπολογίας, κατά τον πρών Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι να διασφαλιστεί ότι δεν θα θιγούν οι

Ο Λεβέντης ζητεί από τον Τσίπρα να παραιτηθεί

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στη Βουλή αφού πρώτα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «γραφείο μετακομίσεων» ζήτησε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα ως «κορυφαία πράξη ευθύνης και γενναιότητας» προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία οικουμενικής

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ...

Εξιχνιάστηκε το άγριο φονικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στον Καραβόμυλο...
με θύμα ένα 75χρονο, που είχε βρεθεί άγρια μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του.

Τελικά ο άτυχος παππούς είχε ανοίξει μόνος του την πόρτα στους δολοφόνους του, αφού ανάμεσά τους ήταν και η οικιακή βοηθός

ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ

Σε εφαρμογή τίθεται η νέα διάταξη του πολυνομοσχεδίου που «πετά» εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων όσους δεν εξοφλούν ή δεν ρυθμίζουν εντός 30 ημερών νέες φορολογικές υποχρεώσεις τους...
Βάσει της διάταξης, όσοι οφειλέτες έχουν ενταχθεί στις 100 δόσεις είναι υποχρεωμένοι να εξοφλούν ή να ρυθμίζουν τις οφειλές τους

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Διαφορετικό ποσοστό δαπανών, ανάλογα με το εισόδημα τους, θα πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι με τη χρήση πλαστικού χρήματος προκειμένου να χτίζουν το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος. Αυτό θα προβλέπει η ρύθμιση...
που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για τη σύνδεση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος με το ύψος των δαπανών που

Nέο Προεδρείο στην ΟΤΟΕ

Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, έγινε η συγκρότησή της σε σώμα με την επιλογή του νέου Προεδρείου της συνδικαλιστικής οργάνωσης για τη νέα περίοδο που άρχισε μετά το 31ο Συνέδριο του κλάδου.

Το νέο Προεδρείο και τα Μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, που εκλέχτηκαν μετά τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας, έχουν ως εξής:

Ο Σπίρτζης υπέγραψε το πρωί για τα αεροδρόμια μετάνιωσε το βράδυ

Λίγη ώρα αφότου ο Χρήστος Σπίρτζης υπέγραφε ως συναρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών την σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, βγήκε στη Βουλή αλλά και σε συνεντεύξεις του και επανήλθε με ασφάλεια στη...διαφωνία του! 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΌΜΩΣ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ -ΠΑΣΟΚ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΕΘΝΙΚΌΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΣΉΜΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΕΙ

Δήλωση Φώφης Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Μετά την επίσκεψή της, η Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κυρία Γεννηματά είναι πολύ σοβαρά τα προβλήματα στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και θα θέλαμε να μας πείτε την

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ...

Την Παρασκευή 18.12.2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους ανέργους 
το δώρο Χριστουγέννων και την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που θα καταβάλλονταν τη χρονική περίοδο των εορτών (από 19 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου) όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.


Ειδικότερα: