Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες : Οι Αλλαγές που Θέλουμε - Κυριακή 11:00 πμ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ :
Ο Τσιπρας και ο Συριζα, δυστυχώς δεν πείθουν πια για την ηθική τους υπεροχή και μόλις συμπλήρωσαν ένα χρόνο εξουσίας.
Στην συζήτηση, για την διαπλοκή και τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, πριν ένα μήνα περίπου, κέρδισε τις εντυπώσεις, αναφέροντας τις 13 νομοθετικές παρεμβάσεις, της προηγούμενης κυβέρνησης, με τις οποίες καλύφθηκαν νομοθετικα, πιθανές ποινικές

Το γκρίζο σχέδιο της Αγκυρας για το Αιγαίο

Ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη παρακολουθούν τη διακλαδική άσκηση της ΠέμπτηςΕπομένως διατηρούμε ισχυρές και αξιόμαχες Ενοπλες Δυνάμεις για τη διασφάλιση των συνόρων μας, καθώς και Σώματα Ασφαλείας ικανά να προστατεύουν τον πολίτη και την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας.
Πάνω σε αυτή την κεντρική πολιτική γραμμή κινήθηκε η

Σήμερα η νέα «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα


Σήμερα η νέα «κυβέρνηση» στα κατεχόμεναΓύρω στο μεσημέρι θα παρουσιαστεί στον τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ο κατάλογος των μελών του νέου «υπουργικού συμβουλίου» που θα αποτελείται από επτά «υπουργούς» προερχόμενους από το κόμμα Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) και τρεις από το Δημοκρατικό κόμμα (ΔΚ) που χθες υπέγραψαν το πρωτόκολλο συνεργασίας.

Το «ευχαριστώ» του Πάπα στους Ελληνες: Κρατήσατε ανοιχτή την καρδιά και τις πόρτες σας

Το «ευχαριστώ» του Πάπα στους Ελληνες: Κρατήσατε ανοιχτή την καρδιά και τις πόρτες σαςΣτα ελληνικά ευχαρίστησε ο Πάπας Φραγκίσκος τους κατοίκους της Λέσβου και τον ελληνικό λαό, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την προσφυγική κρίση.
Μετά από τον καταυλισμό της Μόριας, ο Ποντίφικας, ο Οικουμενικός

Αιχμές Θεοδωράκη για τις πηγές χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση Εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης άφησε αιχμές για τις πηγές χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις αποκαλύψεις ισπανικών μέσων ενημέρωσης για τη χρηματοδότηση

Κυρ. Μητσοτάκης: Να βγάλετε κόκκινη κάρτα στον Αλέξη Τσίπρα

«Ακούσαμε τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ χθες, τον κ. Πολάκη να αποκαλεί τους 25χρονους «χθεσινά αυγά» επειδή τόλμησαν να του πουν μια διαφορετική άποψη. Στείλτε ένα μήνυμα: Να φύγει αυτή η Αριστερά», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν μας αρκεί απλώς μια εκλογική ήττα, πρέπει να πούμε ότι καταφέραμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κοιτάξτε στα μάτια αυτούς που

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ βουλευτών στη Βουλή

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ βουλευτών στη Βουλή
Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο εκτυλίχτηκε νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη.

Όλα ξεκίνησαν μετά την αντιπαράθεση που είχε ο κ. Μουμουλίδης με την κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου εντός της αίθουσας της Ολομέλειας.

Ρέντσι: Το ταξίδι του Πάπα στη Λέσβο είναι μία δυνατή κίνηση

Ρέντσι: Το ταξίδι του Πάπα στη Λέσβο είναι μία δυνατή κίνηση«Το ταξίδι του Πάπα είναι μία ιδιαίτερα δυνατή κίνηση», δήλωσε ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στη σαββατιάτικη επίσκεψη του Ποντίφικα, η οποία ξεκινά στις 10.20 στη Λέσβο.
«Το ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου είναι μία κίνηση για την

Με 10 πρόσφυγες θα επιστρέψει στο Βατικανό ο Πάπας

Με 10 πρόσφυγες θα επιστρέψει στο Βατικανό ο ΠάπαςΜε 10 πρόσφυγες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, μητέρες με παιδιά, ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, από διάφορες εθνικότητες, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, στις 3.15 μετά το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στη Λέσβο, ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στη Λέσβο ο Πάπας Φραγκίσκος -Ιστορική επίσκεψη για το προσφυγικό

Στη Λέσβο ο Πάπας Φραγκίσκος -Ιστορική επίσκεψη για το προσφυγικόΣτη Λέσβο έφτασε ο Πάπας Φραγκίσκος, σε μία ιστορική επίσκεψη, με στόχο την ανάδειξη της προσφυγικής κρίσης. O Ποντίφικας θα έχει συναντήσεις με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και με τον πρωθυπουργό Αλέξη

Διμέτωπη επίθεση κατά Τσίπρα από Αλαβάνο και Λαφαζάνη: Είναι επαγγελματίας ψεύτης

Διμέτωπη επίθεση κατά Τσίπρα από Αλαβάνο και Λαφαζάνη: Είναι επαγγελματίας ψεύτηςΔιπλή επίθεση από τους πρώην συντρόφους του Αλέκο Αλαβάνο και Παναγιώτη Λαφαζάνη δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα πάρει πολύ σκληρά μέτρα που θα γονατίσουν

Εσωκομματικοί τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ: Οι «53» ασκούν σκληρή κριτική στον Τσίπρα!

tsiprasAγαπητοί φίλοι -ες
Και το όνομα αυτού… «commonality»
Όσοι και όσες εμπλεκόμαστε σε αυτή τη νέα προσπάθεια ξεκινάμε το διαδικτυακό μας ταξίδι με την πεποίθηση ότι θα σας έχουμε πολύτιμους συνεπιβάτες. Αυστηρούς κριτές αλλά – ελπίζουμε – δίκαιους.
Αποτελούμε πράγματι μια κοινότητα ιδεών, αριστερών ριζοσπαστικών