Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - Τι λένε οι πολίτες για τα μέτρα και το lockdown

Ανικανοποίητοι δηλώνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της δημοσκόπησης της ALCO για λογαριασμό του Open.

Πολάκης: Απάντησε στον Τασούλα με ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το "Σωτηρία"

Στο νοσοκομείο "Σωτηρία" μετέβη ο Παύλος Πολάκης την Πέμπτη, έπειτα από την κόντρα που είχε με τον Κώστα Τασούλα σχετικά με τις λειτουργικές ΜΕΘ.

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Ο κ. Τζιτζικώστας ακύρωσε το κορυφαίο αιρετό όργανο, το Περιφερειακό Συμβούλιο, για χάρη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

Την 28 Οκτωβρίου του 2013, ο κ. Τζιτζικώστας «ανέβασε» στην εξέδρα των επισήμων την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Σήμερα, ακύρωσε το κορυφαίο αιρετό όργανο, το Περιφερειακό Συμβούλιο, για χάρη της ...

Δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας

Δευτερολογία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας

Κορονοϊός: Σοκ με 3.316 νέα κρούσματα! 310 διασωληνομένοι και 50 νεκροί

Τα νοσοκομεία της αναφοράς και ειδικά εκείνα της Βόρειας Ελλάδας εκπέμπουν κόκκινο συναγερμό τις τελευταίες ημέρες ζητώντας ενίσχυση για παραπάνω κλίνες

Άρθρο-κόλαφος των «Financial Times» για την αμνήστευση τραπεζιτών και φοροφυγάδων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ιδιαίτερα αιχμηρό ήταν το άρθρο των «Financial Times» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αφορμή την αμνήστευση των τραπεζιτών αλλά και εγκληματιών του λευκού κολάρου.

Γιάνης Βαρουφάκης: Εμείς θα κάνουμε πορεία για το Πολυτεχνείο -Σας προκαλώ να μας χτυπήσετε


Από το βήμα της Βουλής ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε πως ανήμερα της 17 Νοέμβρη στελέχη του ΜέΡΑ25 θα πραγματοποιήσουν πορεία για το Πολυτεχνείο.

Σε ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος -Ελεγχόμενη η κατάστασή του

Στην εντατική εισήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αλέξης Τσίπρας: Διχαστικός, προκλητικός και ασυνάρτητος ο πρωθυπουργός

Συγκεκριμένα και με επιχειρήματα κατέρριψε το αφήγημα του πρωθυπουργού για τη διαχείριση της πανδημίας ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας προκλητική, διχαστική και ασυνάρτητη

Φώφη Γεννηματά: Είχατε προτάσεις, χρόνο, στήριξη, χρήματα ώστε να μη καταλήξουμε εδώ

Κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τονίζοντας ότι πρέπει να στηριχθεί το ΕΣΥ και να γίνουν άμεσα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Μπλόκο στην Ελλάδα, αντί για εμπάργκο στην Τουρκία από την Κομισιόν

Έλεγχος των ελληνικών εξοπλιστικών προγραμμάτων από ειδική επιτροπή της Κομισιόν που εργάζεται βάσει ...πληροφοριών! Γράφει ο Δήμος Βερύκιος.

Την Αθηνά Λινού πρότεινε ο Τσίπρας για υπουργό Υγείας

Την καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνά Λινού πρότεινε να αναλάβει το υπουργείο Υγείας ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη βουλή.

Ο Μητσοτάκης έριξε την ευθύνη στους νέους για την έξαρση του κορονοϊού

Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού οφείλεται στη διασκέδαση ιδίως των νέων και όχι στον τουρισμό επέμεινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, καλώντας όλα τα κόμματα

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τον κορονοϊό

Δείτε απευθείας τη συνεδρίαση της Βουλής στο πλαίσιο της οποίας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει το σώμα για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.