Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«Έχω να κάνω σεξ πάνω από έναν χρόνο»


Είναι από τις πιο γνωστές σέξι Βρετανίδες, που με το πέρασμά της… σκορπά πολλαπλά εγκεφαλικά.

Κι όμως, αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή πολύ απλά κανένας δεν της ζητεί να βγουν.


Ο λόγος για τη Λίζα Σνόουντον , η οποία, όπως αναφέρει το radar, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι είχε να κάνει σεξ έναν χρόνο

Πωλήσεις-εξπρές: Σε ιδιώτες ΟΣΕ και θυγατρικές τραπεζών



Πωλήσεις-εξπρές: Σε ιδιώτες ΟΣΕ και θυγατρικές τραπεζών
Σε επτά βασικές κινήσεις για την ανάσχεση της ύφεσης προχωρά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Βασικός πυλώνας οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ στο πεδίο της μείωσης των δαπανών, οι δράσεις που θα αναληφθούν θα απέχουν από τις οριζόντιες

Βενιζέλος: Νέα επιχειρήματα για την αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος


Βενιζέλος: Νέα επιχειρήματα για την αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος
Σημαντικά νέα επιχειρήματα για τη βάση της αναθεώρησης του ελληνικού προγράμματος προκύπτουν από τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το άρθρο του Γιάννη Βαρουφάκη για τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής


Το άρθρο του Γιάννη Βαρουφάκη για τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής
Πρoκειται για την πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η κρίση που η Ε.Ε. λαμβάνει μια
απόφαση που να συνάδει με τη λογική. Πρώτη φορά! Έπρεπε βέβαια πρώτα να βρεθεί η Ευρωζώνη δύο εβδομάδες προ της οριστικής και μη αναστρέψιμης διάλυσης και, το πιο σημαντικό, να βρεθεί κάποιος που να πει στην κ. Μέρκελ: «Όχι, κυρία μου. Δεν υπογράφω, ο κόσμος να χαλάσει, τα ανόητα κείμενα που μου θέτεις». Ο κύριος αυτός ήταν, βέβαια, ο κ. Μόντι, ο οποίος βρήκε το σθένος (να κάνει κάτι που κανείς δεν είχε τολμήσει πριν) για έναν απλό λόγο: Εδώ και δύο εβδομάδες, οι μεγάλες επιχειρήσεις της βόρειας Ιταλίας ρευστοποιούν όσο-όσο και μαζικά περιουσιακά τους στοιχεία και μεταφέρουν τα κεφάλαια στην Ελβετία, τη Γερμανία, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Υπό αυτές τις συνθήκες, η Ιταλία βρίσκεται στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης και ο κ. Μόντι είχε, το πολύ, δύο

Μεγάλη νίκη των κατοίκων της Χαλκιδικής - Αναστολή των εργασιών από την Ελληνικός Χρυσός

Μεγάλη νίκη των κατοίκων της Χαλκιδικής - Αναστολή των εργασιών από την Ελληνικός Χρυσός
Μια μεγάλη νίκη πέτυχαν οι κατοίκων της Χαλκιδικής που αγωνίζονται
ενάντια στην καταστροφή του μοναδικού αρχέγονου δάσους των Σκουριών από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής έδωσαν μεγάλους αγώνες ενάντια στην εκμετάλλευση από την Ελληνικός Χρυσός για την προστασία του δάσους. Η πρώτη τους δικαίωση ήρθε. Οι ίδιοι δηλώνουν βέβαια ότι δεν εφησυχάζουν. Ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική απαλλαγή της Βόρειας Χαλκιδικής από τους επίδοξους εκμεταλλευτές.

«Σκιώδης κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ



«Θα παίξουμε στενό μαρκάρισμα» λένε στην Κουμουνδούρου χαρακτηριστικά. Στην κατεύθυνση αυτή αποκτά ειδικό ενδιαφέρον η «σκιώδης κυβέρνηση» την οποία συγκροτεί στην παρούσα φάση ο κ. Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το  «Βήμα της Κυριακής», μεταξύ των ονομάτων που συζητούνται για να αναλάβουν ρόλο στη «σκιώδη κυβέρνηση» είναι τα εξής:

Ύποπτοι δύο νομάρχες



Φύλλο και φτερό κάνουν οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς δυο πρώην Νομαρχών της Στερεάς Ελλάδας.
Αν και ο έλεγχος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι υπάρχει θέμα, αφού και σε αυτές τις περιπτώσεις, έχουν βρεθεί μεγάλα ποσά τα οποία είναι "ορφανά", δηλαδή δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Τροχοπέδη στις έρευνες του ΣΔΟΕ γενικώς, αποτελεί η στάση των τραπεζών, οι οποίες δεν είναι συνεργάσιμες, αλλά αντιθέτως

ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΝΑΛΑΜΑΒΑΝΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της κρίσης χρέους που απειλεί την σταθερότητα της ευρωζώνης –αν όχι και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση– και με την προοπτική της επιβολής μνημονίου και στην ίδια, η Κύπρος αναλαμβάνει. από την Κυριακή την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.