Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΟΑΕΔ: Σημαντική αύξηση των ανέργων τον Οκτώβριο


Σημαντική αύξηση σημείωσε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στον ΟΑΕΔ τον Οκτώβριο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία του ΟΑΕΔ έδειξαν αύξηση 2,45% στο σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων που αναζητούν εργασία σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2017 και κατά 3,55% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2018. 

Πληρωμές 6,5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ


Πληρωμές 6,5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕΠερισσότερα από 6,5 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. Αναλυτικότερα από τις

Απεβίωσε ο Στάμος Ζούλας, ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Στάμος Ζούλας, επί σειρά ετών αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή».

Χρηματιστήριο: Πώς το Δημόσιο έχασε 40 δισ. στις τράπεζες - Αντιστοιχούν σε ΕΝΦΙΑ 16 ετών!

Φωτογραφία: intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔιαλύονται και σήμερα οι τραπεζικές μετοχές καταγράφοντας απώλειες της τάξης του -6% ενώ από το 2013 οι απώλειες φτάνουν το ...-99,97%.

Η Ουγγαρία χορήγησε πολιτικό άσυλο στον Γκρούεφσκι

Η Ουγγαρία απάντησε θετικά στο αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου στον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων INA, επικαλούμενο πηγές στην Υπηρεσία Χορήγησης Ασύλου της