Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ένας υπερτυχερός στην κλήρωση του Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

Νίκη του SPD και ιστορικό χαμηλό για το CDU δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα στις εκλογές του Αμβούργου

Νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα με αυτογκόλ

undefined
Ο Ολυμπιακός νίκησε (0-1) τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα με ένα αυτογκόλ που έκρινε το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League.Οι "ερυθρόλευκοι" με το αποψινό διπλό σφράγισαν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα μπουν ως πρωτοπόροι στη διαδικασία των πλέι οφ. 

Πασχάλης Τόσιος :Ποιούς εξυπηρετούν τελικά οι μεθοδεύσεις κατά της ΕΒΖ, εργαζομένων και δημοσίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Πασχάλης Τόσιος :Ποιούς εξυπηρετούν τελικά οι μεθοδεύσεις κατά της ΕΒΖ, εργαζομένων και δημοσίου;Γιατί προκαταβάλλεται η απόφαση του δικαστηρίου του ερχόμενου Ιουλίου υπέρ της συμφωνίας;

Αύξηση κατώτατου μισθού και 35ωρο - Το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αύξηση κατώτατου μισθού και 35ωρο - Το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Με την ιδέα της καθιέρωσης του 35ωρου στην εργασία «φλερτάρει» το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κεντρική ιδέα του προγράμματος που θα τεθεί υπό την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) στις 8 Μαρτίου κινείται υπέρ της σταδιακής εφαρμογής

Σεισμός στα σύνορα Τουρκίας - Ιράν: Στους εννέα αυξήθηκαν οι νεκροί

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες κτίρια κατέρρευσαν σήμερα στη νοτιοανατολική Τουρκία, από τον σεισμό μεγέθους 5,7 βαθμών που έπληξε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με το Ιράν.

Φώφη Γεννηματά: Η σοσιαλδημοκρατία δεν είναι στολή για τις Απόκριες

Αποτέλεσμα εικόνας για Φώφη Γεννηματά: Η σοσιαλδημοκρατία δεν είναι στολή για τις Απόκριες“Καλές οι Απόκριες αλλά η σοσιαλδημοκρατία δεν είναι αποκριάτικη στολή. Όλοι εντός και εκτός της χώρας αντιλαμβάνονται κάθε μέρα και περισσότερο, ότι ένα τεχνητό διπολικό πολιτικό σύστημα με μια δήθεν μεταρρυθμιστική κεντρώα ΝΔ και έναν δήθεν κεντροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε αδιέξοδα οδηγεί”, ανέφερε η

Υπουργείο Υγείας: Έκτακτη σύσκεψη για τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα του κοροναϊού

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπουργείο Υγείας: Έκτακτη σύσκεψη για τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα του κοροναϊούΠροβληματισμό έχει προκαλέσει στο υπουργείο Υγείας η παρουσία του κοροναϊού σε γειτονικές χώρες όπως η Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες που βρίσκονται στη λεκάνη της Μεσογείου. Μάλιστα στις 7 το απόγευμα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη όπου θα συζητηθούν τα νεότερα δεδομένα. 

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε και φέτος το Open 13 της Μασσαλίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε και φέτος το Open 13 της ΜασσαλίαςΓια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε στο Open 13 της Μασσαλίας.Η Μασσαλία του ανήκει! Μετά την περσινή επικράτηση του στο Open της γαλλικής πόλης, ο Έλληνας τενίστας επανέλαβε φέτος την επιτυχία του, συνεχίζοντας και το σερί του που τον θέλει να μη χάνει σετ εκεί!

Ευρώπη: Μια ήπειρος που δεν πιστεύει στο μέλλον της

eu5Λίγες ημέρες αφότου έχασε η Ευρωπαϊκή Ενωση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ένα μέλος της, και μάλιστα ένα από τα ισχυρότερα, τη Βρετανία, βρίσκεται να παζαρεύει, όπως εκτιμά πλήθος αναλυτών, επί σχεδόν ασήμαντων ποσών, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρακτικά έχει περιορισμένες φιλοδοξίες για το μέλλον της.

ΝΔ: Τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας -Ποιοι εκλέχθηκαν

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΔ: Τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας -Ποιοι εκλέχθηκανΟκτώ αιρετά μέλη, που μαζί με τα ex officio απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, εξέλεξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Πολιτική Επιτροπής της ΝΔ.

Οι εκλεγέντες της ΝΔ είναι οι εξής:

Ξεκινά τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη η διάσκεψη για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δ. Βαλκανίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξεκινά τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη η διάσκεψη για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δ. Βαλκανίων

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αύριο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, για να προεδρεύσει της Διάσκεψης Υψηλού Επιπέδου για την Ευρωπαϊκή Προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, με τίτλο «Από τη Θεσσαλονίκη στο Ζάγκρεμπ», που οργανώνει η ελληνική διπλωματία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας


gre22316890
Κάθε σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες απέκλεισε ο Κυριάκος Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός έκανε απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων στο πρώτο επτάμηνο της θητείας του και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Κορωνοϊός: Σταματά το καρναβάλι της Βενετίας -Σε καραντίνα 12 ιταλικές πόλεις στο βορρά


int22321132
Mε απόφαση του περιφερειάρχη του Βένετο, Λούκα Τζάια, σταματούν όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις, μέχρι τα τέλη του μήνα. Στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η διακοπή των εκδηλώσεων του παραδοσιακού καρναβαλιού της Βενετίας.