Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ : Mε ανοιχτή συγκέντρωση στη πλατεία Ειρήνης

Με μια διαφορετική εκδήλωση θα ολοκληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική του καμπάνια στο Κιλκίς: Την ερχόμενη Παρασκευή, στις 8 μμ, στη πλατεία Ειρήνης, θα πραγματοποηθεί η μόνη ανοιχτή συγκέντρωση κόμματος, που εξαγγέλθηκε ως τώρα, δηλαδή αυτή της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : O Γραμματέας Ν.Ε. Γιάννης Κυανίδης με τους υποψήφιους Βουλευτές στην Λαϊκή Αγορά Κουφαλίων

Σήμερα 15/9/2015 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  με επικεφαλής τον Γραμματέα Ν.Ε. Γιάννη Κυανίδη  και τους υποψήφιους Βουλευτές

Μαρία Λυκουριώτη υποψήφια βουλευτής με την Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Α΄Θεσσαλονίκης.

Το Πασοκ μας εκπλήσσει με τη νεότερη  υποψηφιότητα .Πρόκειται για την 25χρονη δικηγόρο Μαρία Λυκουριώτη. Η Μαρία είναι υποψήφια βουλευτής με την Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Α΄Θεσσαλονίκης.

Το βιογραφικό της πλούσιο. Έχοντας ήδη τελειώσει τη νομική σχολή του ΑΠΘ και μεταπτυχιακό στη διαιτησία,

Του Θανάση Θεοχαρόπουλου : Πρώτη φορά μαζί

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη επιδιώκει τη συστράτευση όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών προκειμένου να αποτελέσει ένα εναλλακτικό μεταρρυθμιστικό πόλο μακριά από τον αριστερό ή δεξιό λαϊκισμό. Στόχος  μας  είναι να δώσουμε λύσεις, χωρίς αγκυλώσεις.
Δεν μπορεί να υπάρξει διέξοδος από την κρίση  μόνον με

Θεοδωράκης: Kαι άλλοι άνθρωποι του Τσίπρα πήραν έργα πριν τις εκλογές

Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα Φλαμπουράρη εξαπέλυσε από τη Λάρισα, ο Σταύρος Θεοδωράκηςαπό τη Λάρισα διατυπώνοντας βαρύτατες καταγγελίες και για άλλα πρόσωπα της κυβέρνησης Τσίπρα.    
 Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου, ο οποίος

Η εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μόλις την περασμένη Πέμπτη ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριζε από την ΕΡΤ πως «ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά, ζούσα δίχως να παίρνω δραχμή από το κόμμα». 
Μάλιστα, προόσθεσε εμφατικά ότι όταν στη συνέχεια έγινε υπουργός «έκλεισε την εταιρεία

Διαμαντοπούλου: Η ΕΕ χρειάζεται πολιτικές που πηγαίνουν πέρα από τη λιτότητα

Η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου είχε τετ α τετ σήμερα με τον Νομπελίστα Paul Krugman στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum που διοργανώνουν οι New York Times στην Αθήνα, το ζήτημα της παγκόσμιας ανισότητας ως μία μείζονα παγκόσμια πρόκληση #INYTdemocracy
Οσα δήλωσε η κα Διαμαντοπούλου 

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ - Δημοσκόπηση της DATA RC: Μπροστά με 0,8% η Νέα Δημοκρατία

Μικρό, αλλά καθοριστικό προβάδισμα εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η DATA RC και την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Συγκεκριμένα, έξι ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, η Νέα Δημοκρατία

ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ; Αντιπροσωπεία υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ επίσκεψη στο Ε.Κ.Θ

Επίσκεψη στο Ε.Κ.Θ πραγματοποίησε σήμερα 14-09-2015 αντιπροσωπεία υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ(ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) και συζήτησε με

Γεννηματά : Τα Ζάππεια και το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης δεν ξεχνιούνται με ένα debate

Με μία σειρά από ουσιαστικά τιτιβίσματα, παρενέβη χτες η Φώφη Γεννηματά στη συζήτηση των δύο πολιτικών αρχηγών, που αφορούσε το χτες αλλά και το αύριο της χώρας.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού αναφέρθηκε στην προέλευση των δύο μονομάχων, καθώς όπως τόνισε αμφότεροιπροέρχονται από το χτες, τους

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Η ΔΕΘ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ


-Στην συνέντευξή του ο Μειμαρακης στην ΔΕΘ, που είναι σε εξέλιξη, είπε πως υπάρχουν πολλές κρυφές ουρές στο μνημόνιο, που έφερε ο Τσιπρας.
-Το λεει σήμερα, που όλα τα στοιχεια ειναι γνωστα , δημοσιευμένα και αποδεκτά από κόμματα και εταίρους.
-Δύο απλά ερωτήματα :

ΕΝΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ 90 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ - Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος συζητά την αγορά δύο ελληνικών νησιών -Για να βοηθήσει τους πρόσφυγες

Σε συζητήσεις για την αγορά δύο ιδιωτικών ελληνικών νησιών είναι ένας Αιγύπτιος Κροίσος, που θέλει να βοηθήσει τους πρόσφυγες.
Ο Ναγκίμπ Σαουίρις στις αρχές του μήνα είχε ανακοινώσει πως θέλει να αγοράσει νησί, το οποίο θα φιλοξενούσε τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τη Συρία και θα τους παρέχει θέσεις εργασίας. Μία νέα ανακοίνωση της εταιρείας του, τη

Γράφει η Θούλη Σιδηροπούλου : Κανείς δεν μπορεί να ταξιδέψει στο αύριο με εισιτήριο του χθες

Το ΠΑΣΟΚ με Πρόεδρο την Φώφη Γεννηματά έθεσε τους όρους της ανασύνθεσης και της ανανέωσής του, που συνδέονται με τον μετασχηματισμό των κοινωνικών δυνάμεων, τα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και το γίγνεσθαι της Ενωμένης Ευρώπης, χωρίς να χάνει την ταυτότητα και την φυσιογνωμία του, χωρίς να χάνει την ψυχή του.

Χαμός στο mega με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η κα Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο studio του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ως υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας.
Πριν καν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις των τριών δημοσιογράφων του Mega, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μία σφοδρή επίθεση κατά της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Μαρίας

Ν.E ΠΑΣΟΚ Σερρων : Συνέντευξη τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Αυριο, Τρίτη 15-9-2015, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Ελπίδα resort (στο τέρμα της κοιλάδας) θα δωθει συνέντευξη τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παρουσία του υπ. Βουλευτή Επικράτειας Μιχάλη Κατρινη.

Κουτσούμπας: Ο λαός να ψηφίσει με κριτήριο τι αντιπολίτευση θα έχει

Ο λαός πρέπει να προσέλθει στην κάλπη της Κυριακής συμπεριλαμβάνοντας στα κριτήρια της ψήφου του, όχι το ποιος θα βγει κυβέρνηση, γιατί κυβέρνηση με προγραμματικές δηλώσεις το Μνημόνιο θα σχηματιστεί, αλλά τι αντιπολίτευση θα έχει. Αν ενισχυθεί το ΚΚΕ τότε θα μπορέσει να οργανώσει μια δυναμική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα κι έξω από την Βουλή, ώστε και άμεσα μέτρα ανακούφισης να ληφθούν και

Σκληρή αντιπαράθεση σε όλα με στόχο τους αναποφάσιστους

Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης διασταυρωσαν τα ξίφη τους σε ένα debate που διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες. Αυτη τη φορά η τηλεμαχία είχε ζωντάνια σε πολλά της σημεία, με παρεμβάσεις των αρχηγών και ανταλλαγή ερωτημάτων.

Μηνύματα των αρχηγών

Βενιζέλος : «Επίκειται και νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, θα το δείτε»

Και νέα διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιχειρηματολογώντας ότι στο κόμμα εξακολουθούν να υπάρχουν ισχυρές αντιμνημονιακές δυνάμεις, οι οποίες δεν έχουν πειστεί για τη στροφή και την επιχειρηματολογία του κ. Τσίπρα.
«Επίκειται η νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώστε το, κρατήστε το ηχητικό ντοκουμέντο της σημερινής συζήτησης, δεν υπάρχουν οριακές