Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Την απέλυσαν επειδή εργαζόταν κατά τη διάρκεια του lunch break


Την απέλυσαν επειδή εργαζόταν κατά τη διάρκεια του lunch break (5)
Υπάρχουν σίγουρα πολλοί λόγοι για να χάσεις τη δουλειά σου, αλλά αυτός είναι μάλλον ο πιο παράξενος.
Η Sharon Smiley εργαζόταν για 10 χρόνια ως ρεσεψιονίστ και ταυτόχρονα διοικητική υπάλληλος σε εταιρεία real estate του Σικάγο, μέχρι που απολύθηκε επειδή μια μέρα παρέλειψε το διάλειμμα για γεύμα!
Η 48χρονη Smiley, έχασε τη δουλειά της επειδή παρέμεινε στο χώρο του γραφείου της την ώρα που προβλέπεται για διάλειμμα φαγητού, προκειμένου να τελειώσει ένα project που της είχε αναθέσει ο προϊστάμενός της.

Τατουάζ προκάλεσε μόνιμη στύση


Τατουάζ
Για πρώτη φορά δημοσιεύεται σε επιστημονική επιθεώρηση περιστατικό ατόμου που έκανε τατουάζ στα γεννητικά όργανα και προκλήθηκε μόνιμη στύση, σύμφωνα με άρθρο στην «Journal of Sexual Medicine». Μάλιστα, ο πάσχων αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία.

Τα 10 καταστροφικότερα ναυάγια στην ιστορία


Τα 10 καταστροφικότερα ναυάγια στην ιστορία (1)
Με αφορμή το θλιβερό ναυάγιο του Costa Concordia, θυμόμαστε τα ανθρώπινα λάθη που κόστισαν τις περισσότερες ζωές στη θάλασσα.
Αυτόματα, κάθε φορά που κάποιο δυστύχημα συμβαίνει στη θάλασσα, μνημονεύουμε τον Τιτανικό, που το 1912 πήρε μαζί του στα βάθη του Βόρειου Αταλαντικού 1.517 ψυχές.

“Αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής Πολυγύρου στην είσπραξη των Δημοτικών φόρων”.


Κεντρική Μακεδονία “Αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής Πολυγύρου στην είσπραξη των Δημοτικών φόρων”.

Με έκπληξη και αγανάκτηση είδαν οι συνδημότες μας τα αυξημένα Δημοτικά τέλη και φόρους στους νέους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. Ιδιαίτερα στο Δημοτικό φόρο για τους “ηλεκτροδοτούμενους χώρους” είδαν αυξήσεις που δεν περίμεναν.

  Και αυτό γιατί ο Δήμος μας, αυθαιρετώντας και πρωτοτυπώντας ως ο μόνος Δήμος στη Χαλκιδική (ίσως και στην Ελλάδα), επιβάλλει το συγκεκριμένο Δημοτικό φόρο, εκτός από την κύρια κατοικία και σε χώρους σταυλισμού (ποιμνιοστάσια), αλλά και στις μικρές αποθήκες, πλυσταριά, κοτέτσια, υπόγεια, στους εκτός κύριας κατοικίας δηλαδή βοηθητικούς χώρους, που έχουν όλοι σχεδόν οι συνδημότες μας στα χωριά.

Πέλλα: Στο Στόχαστρο του ΣΔΟΕ... Δήμαρχοι και πρώην Νομάρχες;


Κεντρική Μακεδονία Πέλλα: Στο Στόχαστρο του ΣΔΟΕ... Δήμαρχοι και πρώην Νομάρχες;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΠΕΛΛΑ τηλεόρασης και του Ράδιο Πέλλα στο επίκεντρο των ελέγχων του ΣΔΟΕ βρίσκονται εννέα άτομα από τον Νομό Πέλλας.

Συγκεκριμένα με έγγραφο του πριν από λίγες ημέρες προς τους  συλλόγους συμβολαιογράφων Πέλλας και Θεσ/νικης, το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος Θεσ/νίκης ζητάει την καταγραφή όλων των πράξεων αγοροπωλησίας που έγιναν από το έτος 2000 μέχρι σήμερα για εννέα άτομα από τον Νομό Πέλλας. 

Κώστας Βουτσάς: «Δίνω τη σύνταξή μου σε τρεις οικογένειες»


Ελλάδα Κώστας Βουτσάς: «Δίνω τη σύνταξή μου σε τρεις οικογένειες»

Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τους ανθρώπους που βοηθάει τον συνάνθρωπό του.

Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει χαρεί πολλά πράγματα και τώρα πιστεύει ότι πρέπει να δώσει χαρά και σε άλλους. Ο Κώστας Βουτσάς έχει δυο παιδιά στην «Action Aid» και ένα στα «Παιδικά χωριά S.O.S» , ενώ βοηθάει και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Παπακωνσταντίνου: "Δημιουργεί ερωτηματικά η ενέργεια των εισαγγελέων"


Παπακωνσταντίνου: "Δημιουργεί ερωτηματικά η ενέργεια των εισαγγελέων"


Την δικογραφία με την οποία ζητείται από τη Βουλή η διερεύνηση τυχόν προσωπικών του ευθυνών (όπως και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου), για το ζήτημα της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων το 2009,  με στόχο το «φούσκωμα» του ελλείμματος, σχολίασε σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τα «έψαλε» στους Έλληνες πολιτικούς ο Σαρκοζί


Με τους Έλληνες πολιτικούς τα έβαλε ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί επιπλήττοντας τους για τις καθυστερήσεις που επηρεάζουν την αντιμετώπιση της κρίσης.

«Η ευρωζώνη παραμένει σε κίνδυνο. Το σύνολο της ελληνικής πολιτικής σκηνής να καταλάβει πως δεν μπορεί πια να καθυστερεί τις αποφάσεις που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στη χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαρκοζί.

"Κόκκινο πανί" ο Γ. Προβόπουλος


Photo for this article
Την αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Θάνου Μωραΐτη, αλλά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπα, προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ, ο οποίος υποστήριξε ότι η πορεία προς την κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη.
Τις παρεμβάσεις των κ.κ. Μωραΐτη και Πρωτόπαπα στην Ολομέλεια της Βουλής πυροδότησαν οι ισχυρισμοί του βουλευτή της ΝΔ Κωστή Μουσουρούλη, ο οποίος ανέφερε πως ο κ. Προβόπουλος «δεν είναι ο μόνος που είπε πως αυτό που συνέβη στη χώρα δεν ήταν αναπόφευκτο».

Κλείδωσε θετικά στο 50% το PSI - Νέα συνάντηση με Νταλάρα το βράδυ

Κλείδωσε θετικά στο 50% το PSI - Νέα συνάντηση με Νταλάρα το βράδυ
Σε ονομαστικό «κούρεμα» της τάξης του 50% για
κάθε 100 ευρώ ελληνικού χρέους καταλήγει η διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους ιδιώτες πιστωτές. Το υπόλοιπο χρέος θα ανταλλαγεί με 30ετή ομόλογα με 10ετή περίοδο χάριτος, αλλά και διετή ομόλογα του EFSF. Τα επιτόκια θα κινούνται από 3,5% μέχρι 4,6%
Η τελική συμφωνία προβλέπει για κάθε 100 ευρώ ελληνικού χρέους, ονομαστικό «κούρεμα» της τάξης του 50%.

ΝΔ: Προσπάθεια απομάκρυνσης των δύο εισαγγελέων



Για προσπάθεια απομάκρυνσης των δύο οικονομικών εισαγγελέων κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη κάνει λόγο σε σημερινή του ανακοίνωση ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης την οποία αποδίδει στην διερεύνηση από την πλευρά τους της υπόθεσης της ΕΛ. ΣΤΑΤ.

Ρομάνο Πρόντι: «Δώστε χρόνο στην Ελλάδα»

Ο Ρομάνο Πρόντι υπερασπίζεται την Ελλάδα: «Την αφήσαμε μόνη για πάρα πολύ καιρό» υπογραμμίζει σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο και ζητά να ληφθούν υπόψη όλες οι προσπάθειες της Ελλάδας.

Ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ρομάνο Πρόντι, τονίζει: «Νομίζω ότι έγιναν όλες οι αναγκαίες θυσίες από τον ελληνικό λαό, με περικοπές μισθών και αναδιάταξη του δημόσιου τομέα».

Συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς






Σε συνεδρίαση συγκαλεί τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, ο Γραμματέας της Οργάνωσης Λεωνίδας Δημητριάδης την προσεχή Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 19:00.Θέμα συζήτησης οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ,αλλά και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν μέχρι την εκλογή Προέδρου το Μάρτιο.

Το σημείο G... δεν υπάρχει

Το περίφημο σημείο G τελικά δεν υπάρχει, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες οι οποίοι το αναζήτησαν σε 100 μελέτες που διεξήχθησαν γι’ αυτό από το 1950 έως
σήμερα. Οι ερευνητές δημοσιεύουν τα πορίσματά τους στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM), σημειώνοντας πως τόσες δεκαετίες μας απασχολεί εξαιτίας της πορνογραφίας, των περιοδικών και πολλών σεξοθεραπευτών που καλλιέργησαν την ιδέα ότι αποτελεί το «κλειδί» για τέλειο σεξ.

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα της μαφίας της Θεσσαλονίκης

Και ο Αντώνης Κανάκης είχε πέσει στα δίχτυα της σπείρας των εκβιαστών τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης καθώς το 4ο παρακλάδι του κυκλώματος τον υποχρέωνε να
πληρώνει χρήματα για προστασία του μπαρ που διατηρεί στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τον "αρχηγό" των Ράδιο Αρβύλα είχαν αναλάβει τα αδέλφια Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος και Νίκος Μελέτης που.διοικούσαν αυτό το κομμάτι της εγκληματικής κοινοπραξίας.
Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η πρώτη συνάντηση Βενιζέλου με Τρόικα
 
Ολοκληρώθηκε, χωρίς δηλώσεις, η πρώτη
 συνάντηση του οικονομικού επιτελείου- με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο- και των εκπροσώπων της τρόικας στο πλαίσιο των νέων διαπραγματεύσεων προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα πρόσθετα μέτρα και να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία έως τις 30 Ιανουαρίου και τη Σύνοδο Κορυφής, όπου η χώρα μας θα πρέπει να παρουσιάσει το

Δήλωση Μπεγλίτη ξεκαθαρίζει (;) το τοπίο «Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Γιώργος»


 
 
Νέα δεδομένα δημιουργεί στο ΠΑΣΟΚ η τοποθέτηση του εκπροσώπου του κόμματος, Πάνου Μπεγλίτη, περί μη υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πολύ πρόσφατα, ο κ. Μπεγλίτης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κ. Παπανδρέου να είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, τονίζοντας ότι είναι «αναφαίρετο δικαίωμά του».

Πέθανε ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης


Απεβίωσε αιφνιδίως το πρωί, σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Ιωάννης Κεφαλογιάννης, γόνος κρητικής οικογένειας με μεγάλη πολιτική
παράδοση, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στις 6/12/1932 στα Ανώγεια Μυλοποτάμου και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας. Μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, εργάστηκε ως

Απειλή για Βόμβα στην Εθνική Τράπεζα Βέροιας


Απειλή για βόμβα στην Εθνική Τράπεζα της Βέροιας που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως έχουμε σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από την τράπεζα ενώ έχουν διώξει τον κόσμο σε ασφαλή απόσταση για πάν ενδεχόμενο.

Τα γύρω μαγαζιά έχουν κλείσει και βρισκόμαστε σε αναμονή. Το κλίμα στην περιοχή είναι

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ PSI ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ

Πρόοδος σημειώθηκε στη διαπραγμάτευση για το PSI, που ακολούθησε την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, υπό τον Πρωθυπουργό ενώ το ΔΝΤ έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι συζητήσεις για τη σύναψη της νέας

Διαβάστε ποια νέα τρία έργα εγκρίθηκε να γίνουν στη Θεσσαλονίκη

Τρία νέα έργα θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης. Διαβάστε για ποια έργα πρόκειται
Όπως ανακοινώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέχεια της αίτησης χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία

"Η ζωή μου με τις 12 συζύγους και τα 54 παιδιά του άντρα μου"!


 
Η Κάρολυν Τζέσοπ (στη φωτογραφία), ζούσε στο ράντσο των Μορμόνων στο Τέξας, από πολύ μικρή ηλικία. Υποχρεώθηκε να ζει μαζί με τις 12 γυναίκες και τα54 παιδιά του άντρα της, μέχρι που δεν άντεξε.
  Κατάφερε να δραπετεύσει και να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Σήμερα περιγράφει τα όσα πέρασε και το πώς τελικά κατάφερε να ξεφύγει για να γλυτώσει τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της!
"Με έμαθαν ότι η θρησκεία αυτή είναι ο μοναδικός δρόμος!"

Όνειρα : Μπορούμε να τα ελέγξουμε;


Ο καθένας από μας ονειρεύεται - κάθε νύχτα που περνάει - και όμως ξέρουμε τόσο λίγα για τα όνειρά μας. Από που προέρχονται; Τι σημαίνουν; Μπορούμε να τα ελέγξουμε; Kαι αν ναι, θα θέλαμε να τα ερμηνεύσουμε; Μιλήσαμε με τους ειδικούς για να σας φέρουμε oκτώ διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα, που θα σας αφήσουν έκπληκτους.

  1. Τα όνειρα μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε.

   Εάν μελετάτε για ένα τεστ ή προσπαθείτε να μάθετε κάτι τελείως καινούριο, θεωρήστε ότι ένας γρήγορος ύπνος θα ήταν πιο αποδοτικός από το να παλεύετε, να αποστηθίσετε το εγχειρίδιο που έχετε μπροστά σας, χωρίς να καταλαβαίνετε το περιεχόμενο.