Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Παπανδρέου για την εκλογική νίκη Ζάεφ: Σημαντική για την ειρήνη και τη σταθερότητα

Γ. Παπανδρέου: «Σημαντική η νίκη Ζάεφ για την ειρήνη και τη ...Ο Γιώργος Παπανδρέου χαιρέτισε την εκλογική νίκη του κόμματος SDSM και του Ζόραν Ζάεφ στις βουλευτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Μακεδονία.

ΔΕΗ: Πότε θα αρχίσουν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο - Τι πρέπει να γνωρίζετε

ΔΕΗ νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος: Πότε ξεκινά το θερινό ωράριο και ...Μετά τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων και τυχόν παράτασής τους και της εκκαθάρισης του ΕΝΦΙΑ θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) . 

ΟΑΕΔ- Google: Πάνω από 2.500 αιτήσεις σε 48 ώρες για το πρόγραμμα κατάρτισης 3.000 ανέργων

Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέσα σε 48 ώρες για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ και της Google Ελλάδας που αφορά 3.000 νέους ανέργους. Συνολικά, 3.000 νέοι άνεργοι θα επιλεγούν από τον ΟΑΕΔ, κατά

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 50% στο πάγιο - Δείτε με ποιον τρόπο

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 50% στο πάγιο! Δείτε πως – 12vimaΈνα νέο ψηφιακό προϊόν με προνομιακή χρέωση για τους οικιακούς πελάτες της ΔΕΗ προσφέρει από την Τετάρτη, 15 Ιουλίου η Eπιχείρηση καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο πραγματοποιώντας όλες τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά. 

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί



Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Σοβαρά, κύριε Πέτσα, δεν τρέχει τίποτα με τον συγχρωτισμό Μπογδάνου-Κασιδιάρη;

Σοβαρά, κύριε Πέτσα, δεν τρέχει τίποτα με τον συγχρωτισμό Μπογδάνου-Κασιδιάρη;
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε συγκέντρωση ακροδεξιών για το μεταναστευτικό

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Για ποιον δούλευε στην Προανακριτική ο κ. Μαρκόπουλος;

«Σιγά - σιγά αρχίζει να αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος και η εμπλοκή προσώπων της ΝΔ στο σκάνδαλο της Novartis, που εμμονικά επιχειρούν να το εμφανίσουν ως σκευωρία», αναφέρουν πηγές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενες δημοσιεύματα του Τύπου.

Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Ζάεφ

Τα συγχαρητήριά του για την εκλογική του νίκη εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Ζόραν Ζάεφ με ανάρτησή του.Τα συγχαρητήριά του στον Ζόραν Ζάεφ για την εκλογική νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της Βόρειας Μακεδονίας,

Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή Μπογδάνου σε συγκέντρωση μαζί με τον Κασιδιάρη

Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή Μπογδάνου σε συγκέντρωση μαζί με τον Κασιδιάρη
Ο βουλευτής ειναι ελεύθερος να μετέχει σε όποια εκδήλωση επιθυμεί, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Έκλεισε το μάτι στους «αγανακτισμένους» της Πλατείας Βικτωρίας

Πάνω από 5.300 οι προσλήψεις στο Δημόσιο το 2021 -Ποιους αφορά

Συνολικά 5.330 θα είναι ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων στο Δημόσιο το 2021, σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό που υπέγραψαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Τσίπρας από Ζάκυνθο: Η κυβέρνηση επανεκκίνησε τον τουρισμό δίχως σχέδιο και με μεγάλο ερασιτεχνισμό

«Η κυβέρνηση επανεκκίνησε τον τουρισμό δίχως σχέδιο και με μεγάλο ερασιτεχνισμό, όσον αφορά τα μέτρα προστασία απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού και σήμερα φοβάμαι ότι βρισκόμαστε απέναντι σε ένα διπλό κίνδυνο:

Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο εφοριακοί -Ανδρας με τσεκούρι επιτέθηκε σε υπαλλήλους μέσα στη ΔΟΥ

Ενας άνδρας έχει διασωληνωθεί και μία γυναίκα νοσηλέυεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την πρωτοφανή επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.
Ο δράστης, ηλικίας περίπου 45 ετών, που εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν το

Κόλαση στην Τούμπα - Έξαλλοι οι οπαδοί για το φιάσκο - Τι "εντολή" έδωσαν στον Ιβάν - Δεν ξανάγινε!

Το είπε πρόσφατα ο Αμπέλ Φερέιρα. Για την ακρίβεια, πριν μια εβδομάδα, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, που τότε φαίνονταν καταδικαστική για την προσπάθεια του ΠΑOΚ να καταλάβει τη 2η θέση.

Στις 20 Ιουλίου ανοίγουν τα σύνορα για τους Σουηδούς – Τι θα γίνει με τις ΗΠΑ

Ανοιγμα συνόρων: Ανακοινώνεται η τελική λίστα των χωρών για τις ...Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε πως τα σύνορα για τους Σουηδούς θα ανοίξουν στις 20 Ιουλίου, ενώ εξετάζεται και η κατάσταση για τους Αμερικανούς τουρίστες.

Αποστολάκης: Αποκαλύψεις για τη βραδιά της απόπειρας πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν

Αποστολάκης: Αποκαλύψεις για τη νύχτα του πραξικοπήματος κατά του ...Το παρασκήνιο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία και της παρ’ ολίγον… εμπλοκής της Ελλάδας αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.