Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Νικόλ Λειβαδάρη : Το σχέδιο Τσίπρα για το «νέο ΣΥΡΙΖΑ»

Νικόλ Λειβαδάρη | Παρόν - ΤυπολογίεςHχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν εύκολη, αλλά κατά τους αισιόδοξους του κόμματος ήταν «γόνιμη». Κατά τους ρεαλιστές ήταν η αφετηρία ενός δύσκολου εξαμήνου που θα κρίνει εάν τελικά υπάρχει και

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Ο Μητσοτάκης να θέσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο την τουρκική παραβατικότητα

«Απαιτείται ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης, έχουμε ζητήσει επανειλημμένα τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών» ανέφερε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: 45 βουλευτές του ζητούν καθολική απαγόρευση απολύσεων

Καθολική απαγόρευση απολύσεων και κατάργηση του «Συν-Εργασία ...

Eρώτηση στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, για τον μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» κατέθεσαν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Tι απαντά ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα περί υπουργοποίησής του

Τον τίτλο «ανεκδοτολογική αντίληψη της πολιτικής», έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα σενάρια που τον θέλουν να υπουργοποιείται, τονίζοντας ότι «δεν έχω καμία σχέση με ό,τι λέγεται για κυβέρνηση και υπουργικά αξιώματα. Είμαι πολύ μακριά, πολύ αλλού.

Αχτσιόγλου: "Η κυβέρνηση δεν έχει επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα"

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε η Ε. Αχτσιόγλου. Σημειώνει ότι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις προκαλούν απορρύθμιση και διάλυση στην εργασία.

Ορίστηκε στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση στο CAS για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση από το CAS για την περιβόητη υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας.Οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αποδέχθηκαν την ημερομηνία που είχε προτείνει το Ανώτατο

"Βοήθεια στο Σπίτι": Άρχισαν οι αιτήσεις για 1.177 μόνιμες θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Από σήμερα έως την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, στις 2 μ.μ. μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο www.asep.gr οι υποψήφιοι της προκήρυξης του 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για μόνιμες θέσεις στους δήμους για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι».

Παράταση μέχρι 29 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις

Την παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τη χρήση του οικονομικού έτους 2019 μέχρι τις 29 Ιουλίου, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πώς θα αποφύγουμε θερμό επεισόδιο

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Πώς θα αποφύγουμε το θερμό επεισόδιο με ...Ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες αποκλιμάκωσης της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο; Τι περιθώρια συζήτησης υπάρχουν μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας; Πόσο αποφασισμένος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πραγματοποιήσει όλα όσα έχει προαναγγείλει και πώς μπορεί η Ελλάδα να

Ξάνθη: Σε απόλυτη απομόνωση για 7 ημέρες ο Εχίνος

Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα Εχίνου λαμβάνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Συναγερμός και ολονύκτια συνεδρίαση στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας

ΓΣΕΕ: Ένας στους τρεις εργαζομένους άλλαξε σχέση εργασίας λόγω κορονοϊού

Ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον της εργασίας και των αμοιβών τους νιώθουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μετά το lockdown, όπως προκύπτει από σχετικά στοιχεία της έρευνας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, (ΓΣΕΕ).

Στην επίθεση και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τη λίστα Πέτσα με τα χρήματα σε ΜΜΕ

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση χρηματοδότησης ΜΜΕ με την περιβόητη λίστα Πέτσα, καθώς, σήμερα ζήτησε εξηγήσεις επισήμως και το Κίνημα Αλλαγής.

Γαλλικά «πυρά» κατά Άγκυρας: Η Τουρκία παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη

Για «σκοτεινή και ανεξήγητη» πολιτική κατηγορεί η Αγκυρα τη Γαλλία ...Η Τουρκία παραβιάζει συστηματικά το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη, σύμφωνα με το γαλλικό ΥΠΕΞ, το οποίο χαρακτηρίζει, ακόμη, «απαράδεκτες» και τις «συμπεριφορές των ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας προς τους συμμάχους του ΝΑΤΟ».

Γεννηματά: Ανενεργός παραμένει ο νόμος για την Πολιτική Προστασία

Ο νόμος για την Πολιτική Προστασία που ψηφίστηκε πριν έξι μήνες είναι στην ουσία ανενεργός είπε η Φώφη Γεννηματά σε σχετική ημερίδα του Κινήματος Αλλαγής που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι με την πανδημία του covid-19, αναδείχθηκε ο ρόλος της Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την Δημόσια Ασφάλεια.