Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος

paok---olumpiakos-ston-imiteliko-tou-kupellou-elladosΗ κληρωτίδα αυτή τη φορά θα έβγαζε έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο ντέρμπι.
Η μπίλια έκατσε στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις

Του Μανόλη Γ. Δρεττάκη : Χαμηλότερα από το 2001…...η οικονομία μας το 2017

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα τις «χειμερινές» εκτιμήσεις της για το 2015 και τις προβλέψεις για το 2016 και το 2017, για την πορεία των οικονομιών των 28 κρατών-μελών της Ε.Ε.

Πριν εξετάσουμε σε ποιο σημείο θα φτάσουν, σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτές, τα βασικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας, θα πρέπει να θυμίσουμε το πόσο έξω έχουν πέσει οι προηγούμενες προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία την περίοδο

Συναγερμός στη Μόσχα: Εκκενώθηκαν εμπορικά κέντρα μετά από απειλή για βόμβα

Συναγερμός στη Μόσχα: Εκκενώθηκαν εμπορικά κέντρα μετά από απειλή για βόμβα  Σύμφωνα με το Russia Today, οι αρχές δέχτηκαν σειρά τηλεφωνημάτων και email, που προειδοποιούσαν ότι είχαν τοποθετηθεί «εκρηκτικοί μηχανισμοί» σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Κόκκινη Πλατεία. Στο σημείο έχουν σπεύσει δεκάδες αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους

Σουλτς: Να δώσουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή βοήθεια προς την Ελλάδα για το προσφυγικό

EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΤον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει για το μέλλον της ΕΕ σε ενδεχόμενη μη αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης έκρουσε από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Μιλώντας στη σύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, Ο κ. Σουλτς κατέκρινε την