Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Γεωτρήσεις Τούρκων στο Καστελόριζο και Ελληνική αντίδραση


Γεωτρήσεις Τούρκων στο Καστελόριζο και Ελληνική αντίδραση : Άδειες εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών σε περιοχές νότια της Ρόδου και του Καστελορίζου, οι οποίες περιλαμβάνουν και κομμάτι ελληνικής υφαλοκρηπίδας, δημοσιεύθηκαν στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Η

Άδειες εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών σε περιοχές νότια της Ρόδου και του Καστελορίζου, οι οποίες περιλαμβάνουν και κομμάτι ελληνικής υφαλοκρηπίδας, δημοσιεύθηκαν στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε από την Αθήνα ως σαφής πρόκληση και προκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο δεν αναμένεται άμεσα κάποια ενέργεια εκ μέρους της τουρκικής πλευράς.

Αν. Σαμαράς: Παίρνει πάνω του το παιχνίδι κατά Καμμένου Από τις ειρωνίες περί «μεταμφιεσμένου Τσίπρα» στις ανοιχτές κατηγορίες περί φίμωσης του Τύπου


Αν. Σαμαράς: Παίρνει πάνω του το παιχνίδι κατά Καμμένου
Η σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Αντ. Σαμαράς το βράδυ της Παρασκευής από τις Σέρρες, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τόσο προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλ. Τσίπρα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον κ. Π. Καμμένο, ήταν μια πρώτη σαφής ένδειξη, ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. «παίρνει το παιχνίδι πάνω του».

Αντ. Σαμαράς: Κατόπιν μελέτης αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου



ΤΗ σημασία αξιοποίησης του εθνικού πλούτου ως απαραίτητο συστατικό για την ανάπτυξη της χώρας τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής του επίσκεψης στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις άντλησης πετρελαίου της ΚΑΒΑΛΑ OIL στο κοίτασμα "Πρίνος", ανοιχτά του κόλπου της Καβάλας.

Βενιζέλος: "Συμφωνία πρώτα στο πρόγραμμα και μετά στα πρόσωπα"


Βενιζέλος: "Συμφωνία πρώτα στο πρόγραμμα και μετά στα πρόσωπα" : Τα κόμματα που θα σχηματίσουν κυβέρνηση πρέπει να συγκεντρώνουν,  κατ΄ ελάχιστο, ποσοστό 50% και να υπάρχει άνετη κοινοβουλευτική  πλειοψηφία, δήλωσε ο Πρόεδρος του

Τα κόμματα που θα σχηματίσουν κυβέρνηση πρέπει να συγκεντρώνουν, κατ΄ ελάχιστο, ποσοστό 50% και να υπάρχει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην τηλεοπτική εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, τονίζοντας ότι σημασία έχει το πρόγραμμα και όχι τα πρόσωπα και οποιαδήποτε συμφωνία για τον επόμενο Πρωθυπουργό θα πρέπει να γίνει με βάση το πρόγραμμα.  

Χρυσή Αυγή: Θα φάμε τον Τσίπρα με τα κρεμμυδάκια


Ευθεία απειλή προς τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς (και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος), Μ. Γλέζου, εξαπολύει η Χρυσή Αυγή.

Η αφορμή που οδήγησε το κόμμα, που κατηγορείται από πολλές πλευρές ως φορέας νεο-ναζιστικής ιδεολογίας, υπήρξε δήλωση του Α. Τσίπρα ότι "δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους", κληθείς να σχολιάσει εάν  πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι.

Στις φυλακές Κορυδαλλού η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου



Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζοπουλου, Βίκυ Σταμάτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση των φυλακών ειδοποιήθηκε να αναμένει τη μεταγωγή της κατηγορούμενης λίγη ώρα μετά τις 8, οπότε και το κατάστημα κλείνει. Αν δεν γινόταν σήμερα η μεταγωγή της, η κ. Σταμάτη θα έπρεπε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό την Δευτέρα.