Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Ποιοι κλάδοι θα συμμετέχουν - Τι γίνεται με τα Μέσα Μεταφοράς

Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, για την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, θα πραγματοποιηθεί

ΚΚΕ: Το αίσχος του μηνιαίου μισθού των 200 ευρώ θεσπίζεται πλέον κι επίσημα

"Το αίσχος του μηνιαίου μισθού των 200 ευρώ θεσπίζεται πλέον κι επίσημα, καθώς τίθεται από αύριο σε εφαρμογή η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων

Σε πλήρη ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις - Tο Σάββατο εντός των 12 νμ στο Καστελόριζο το «Όρουτς Ρέις»

Πονταρισμένα καλώδια από το τουρκικό γεωτρύπανο! Αναμένεται νέα πρωτοβουλία της Άγκελα Μέρκελ, αλλά και παρέμβαση Μακρόν.

Σε καραντίνα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης -Κρούσμα κορωνοϊού στην οικογένειά του

Σε καραντίνα τέθηκε προληπτικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΑΣΕΠ: Εννέα προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο - Ανοίγουν 1.759 μόνιμες θέσεις εργασίας

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ εννέα προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου τομέα.

Τέλη κυκλοφορίας: Πόσα θα πληρώσουμε, πώς καταθέτουμε πινακίδες

Ίδια με το 2020 θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουμε ως το τέλος Δεκεμβρίου για το 2021 καθώς όλες οι αλλαγές επί το ευμενέστερο αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού.

Δίκη Χρυσής Αυγής: 13 χρόνια στον Μιχαλολιάκο και σε 5 ηγετικά στελέχη – 10 χρόνια στον Ματθαιόπουλο – Ισόβια στον Ρουπακιά

Σε ποινή κάθειρξης 13 ετών καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Το χειρότερο 9μηνο για την απασχόληση

Νέα αντιπαράθεση στο μέτωπο της οικονομίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μετά την ανακοίνωση των στοιχείων του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για τον Σεπτέμβριο.