Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Λογαριασμοί ρεύματος: Ιστορίες τρέλας και απόγνωσης-Ρήτρες 195.000 ευρώ και λάθος μετρήσεις

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκονται πλέον χιλιάδες Ελληνες πολίτες οι οποίοι παραλαμβάνουν λογαριασμούς ρεύματος αξίας χιλιάδων ευρώ. Η αναδρομικότητα στη ρήτρα αναπροσαρμογής και τα εξοργιστικά παραδείγματα.

Πανελλήνιες: Πότε αρχίζουν σε Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ

Τις ημερομηνίες για τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία και τo πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι Ουκρανοί «έκοψαν» την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής όταν μιλούσε για την Τουρκία

Άνω κάτω και η Κύπρος μετά την Ελλάδα από την ομιλία Ζελένκσι στο κυπριακό κοινοβούλιο, αλλά αυτή τη φορά με υπαιτιότητα της Ουκρανίας.

Θεοδώρα Τζάκρη : Τάγμα Αζόφ - «Μητσοτάκης και Τασούλας είχαν δει το βίντεο μία ώρα πριν»!

Η Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε ο καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι η αναπαραγωγή της ομιλίας του μέλους του ναζιστικού «Τάγματος Αζόφ» μέσα στη Βουλή έγινε χωρίς να έχει ενημερωθεί από τον Ζελένσκι το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας.

Πρόταση του Αλέξη Τσίπρα: Ψηφίζουν για αρχηγό και τα μέλη που θα εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας

Να ψηφίζουν για Πρόεδρο τα μέλη που είναι στα μητρώα αλλά και όσα εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας πρότεινε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ζελένσκι "διέσπασε" τη ΝΔ με τα τάγματα Αζόφ

Άστοχη η παρέμβαση μέλους των ταγμάτων Αζόφ, αλλά να μη χάνουμε τη μεγάλη εικόνα, υποστηρίζει το Μαξίμου και επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας τις αντιδράσεις και στη ΝΔ.

Δημοσκόπηση: Κάτω από 5 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Δραματικό κλείσιμο της «ψαλίδας» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει νέα δημοσκόπηση

Νέο Εξοικονομώ: Δεύτερη ευκαιρία για επιδοτήσεις εργασιών σε κατοικίες έως και 28.000 ευρώ – Τα βήματα για τις αιτήσεις

«Δεύτερη ευκαιρία» για τους ιδιοκτήτες χιλιάδων ακινήτων να διεκδικήσουν επιδοτήσεις για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας τους με το πρόγραμμα “Νέο Εξοικονομώ“.