Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣΟΚ: Οι μύθοι που χτίστηκαν για το πως μπήκαμε στα Μνημόνια καταρρίπτονται

«Η έκθεση καταρρίπτει όλους τους μύθους που χτίστηκαν τη “μνημονιακή” περίοδο από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ σχετικά με τον οικονομικό εκτροχιασμό της χώρας και τους πραγματικούς υπαίτιους».

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

undefined
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σημερινή  κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, που μοιράζει  περισσότερα από 3.400.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. 

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση

Με το δεξί στο 2018 ο Άρης! Επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου

undefined
Με επιστροφή στις νίκες συνδύασε ο Άρης το ποδαρικό του στη νέα χρονιά, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Πόντου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 10η αγωνιστική της Football League.

Προσωπική κάρτα, θα αποκτήσουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι

Προσωπική κάρτα, θα αποκτήσουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από οικονομική και πολιτική σταθερότητα, από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», τονίζει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη KontranewsΗ ίδια εξηγεί πως «έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, που θα

Εκρηξη σε σταθμό του μετρό της Στοκχόλμης -1 νεκρός, μια τραυματίας

Εκρηξη έξω από σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη (Φωτογραφία αρχείου: AP/ Markus Schreiber)Ένας 60χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι το περιστατικό δεν δείχνει να συνδέεται με τρομοκρατία.

Κίνημα Αλλαγής: Η Σύνθεση της Συντονιστικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου  στις 5.00μ.μ θα συνεδριάσει η Συντονιστική Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, υπό την προεδρεία του Συντονιστή Βασίλη Κεγκέρογλου.

Στην  Συντονιστική Γραμματεία εκ μέρους των κομμάτων και των κινήσεων μετέχουν:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ : ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Τελικά τα καταφέραμε ύστερα από πολύ προσπάθεια και κόπο ο νέος φορέας είναι μια πραγματικότητα το Κίνημα Αλλαγής.Όλοι εμείς που πιστέψαμε σε αυτό το εγχείρημα νιώθουμε μια γλυκιά χαρά καθώς η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού της υπό διαμόρφωση παράταξης αφού ξεπέρασε τους σκοπέλους της διαδικασίας ενεργοποίησε τους

Εκτίναξη των απλήρωτων φόρων: Ξεπέρασαν τα 100 δισ. ευρώ

«Φουσκώνουν» οι απλήρωτοι φόροι νοικοκυριών και επιχειρήσεων, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Το συνολικό ποσό των οφειλών προς την εφορία κινείται πάνω από τα 100 δισ. ευρώ, ενώ μόνο τον Νοέμβριο συσσωρεύτηκαν οφειλές ύψους

Daily Telegraph: Ελλάδα και Κυπρος κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί το 2018

undefined
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προετοιμάζονται για το "Sunshine Saturday" - την πιο πολυσύχναστη μέρα του έτους για την κράτηση των διακοπών.Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αναμένουν την πιο πολυσύχναστη ημέρα των διακοπών του έτους αυτό το

Αρχίζουν αύριο οι εκπτώσεις

Αρχίζουν αύριο οι εκπτώσειςΑρχίζουν αύριο 8 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, στις 14 του μήνα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Ανασχηματισμό της κυβέρνησής της θα ανακοινώσει τη Δευτέρα η Μέι

Ανασχηματισμό της κυβέρνησής της θα ανακοινώσει τη Δευτέρα η ΜέιΑλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα ανακοινώσει τη Δευτέρα (08/01) η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, σύμφωνα με τους Sunday Times, με τους τωρινούς υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών, Εσωτερικών και Brexit ωστόσο να παραμένουν στις θέσεις τους.