Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πες μου πότε γεννήθηκες να σου πω το επάγγελμά σου


Τα παρακάτω ευρήματα προέρχονται από την Υπηρεσία Εθνικών Στατιστικών (ONS) της Βρετανίας, που αντιστοίχισε τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών με 19 διαφορετικά επαγγέλματα. Αποτέλεσμα: ο μήνας γεννήσεως μπορεί να σημαίνει αυξημένες στατιστικές πιθανότητες να διαλέξει κανείς συγκεκριμένα επαγγέλματα – από ποδοσφαιριστής έως οικοδόμος.

O 60χρονος γκουρού της Nintendo


Δουλεύει στη Nintendo από το 1977 και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία μερικών από τα πιο διαχρονικά παιχνίδια της εταιρείας.


Ο 60χρονος σήμερα Miyamoto Shigeru είναι ο "πατέρας" του Super Mario, αλλά και των Donkey Kong, The Legend of Zelda, Super Mario, Wii Fit και Nintendogs.

Βιονικό μάτι χαρίζει όραση


Βιονικό μάτι χαρίζει όραση
Ενα «βιονικό μάτι» που θα βοηθάει όσους δεν έχουν όραση να κινούνται καλύτερα στον χώρο αναπτύχθηκε από ερευνητές στην Αυστραλία. Η συσκευή, η οποία φιλοδοξεί να κάνει τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας πραγματικότητα, θα εξεταστεί σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους το 2014.

Επιληψία: θέμα ταμπού και απομόνωσης


Η επιληψία είναι μια ασθένεια που τρομάζει. Τρομάζει τον περισσότερο κόσμο, ακριβώς επειδή δεν έχει γνώση του τι είναι αυτή η ασθένεια. Τρομάζει επειδή από κουβέντες και συζητήσεις, έχει δημιουργηθεί μια εικόνα για τον επιληπτικό που τον θέλει, την ώρα της κρίσης να χτυπιέται, να έχει σπασμούς, να γυρνάνε τα μάτια του, να βγάζει αφρούς... Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τι είναι η επιληψία;


Ο κανιβαλισμός στο μεγαλείο του.



Έχουν γεμίσει τα Blogs από τις φωτογραφίες των ιερόδουλων,που είναι φορείς του AIDS.Εμείς δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσουμε καμία απο αυτές τις φωτογραφίες.Αρνούμαστε να έχουμε συμμετοχή στον Κανιβαλισμό.Θεωρούμε πως είναι καλύτερο να μείνουμε ... μη ανθρωποφάγοι-ερασιτέχνες Bloggers!

Απολύσεις και μειώσεις μισθών προβλέπει η πρόταση της διοίκησης της ΔΕΗ για τη ΣΣΕ


Ευελιξία στον χρόνο εργασίας και τις μεταθέσεις, απολύσεις πλεονάζοντος προσωπικού, εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα απασχόλησης με μετάθεση ή και αλλαγή ειδικότητας, καθώς και σε περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι κρίνονται επί σειρά ετών στάσιμοι, περιλαμβάνονται στις προτάσεις της διοίκησης της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Οι «κολασμένες» πέντε ημέρες έως τις κάλπες


Όλα για όλα τα παίζουν τα κόμματα, στις πέντε «κολασμένες» μέρες που απομένουν έως ότου ανοίξουν οι κάλπες της 6ης Μαΐου, με τους αναποφάσιστους (που εξακολουθούν να παραμένουν στο ένα τρίτο του εκλογικού σώματος) να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Βενιζέλος: «Ο Παπανδρέου δεν με είχε ενημερώσει για το δημοψήφισμα»


Βενιζέλος: «Ο Παπανδρέου δεν με είχε ενημερώσει για το δημοψήφισμα»
«Οι Έλληνες κρατάνε στα χέρια τους την μοίρα της χώρας για την επόμενη δεκαετία», τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας ότι ο λαός θα πρέπει να λάβει μια καθαρή απόφαση. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν τον είχε ενημερώσει για την απόφαση του να

Χρηστίδου: Αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της και μιλάει για το γιο της!


Χρηστίδου: Αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της και μιλάει για το γιο της!
Για τις ανησυχίες και τους φόβους που έχει ως μανούλα, τον τετράχρονο γιο της Φίλιππο Ραφαήλ, τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΜΕ HIV ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ακόμη μια ιερόδουλος βρέθηκε τη Δευτέρα θετική στον ιό HIV, στο πλαίσιο των ελέγχων που συνεχίζονται από τις κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο της Αθήνας. Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, η συγκεκριμένη ιερόδουλη εργαζόταν στο δρόμο στην περιοχή της...
Ομόνοιας.

ΦΩΤΟ: Με ποιον ποδοσφαιριστή τα έχει η πρώην του Σηφάκη;

Φουντώνουν οι φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια για ένα νέο ειδύλλιο στην πόλη! Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε οτι...

η πρώην σύντροφος του Μιχάλη Σηφάκη, Στέλλα Γιαμπουρά και ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τζαβέλας είναι ζευγάρι. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.Όλοι μιλούσαν για μια νέα σχέση ,αλλά το μοντέλο-

Στις 12 Μαΐου ο Αριστοτέλειος Δρόμος


Το γυμναστήριο του ΑΠΘ στα πλαίσια του 5ου Αριστοτέλειου δρόμου
συνεργάζεται με την "Παιδική Χαρά" σε μια εκδήλωση για όλα τα παιδιά της πόλης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση για κίνηση, φυσική δραστηριότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εκλογές με φεγγάρι


Το πιο μεγάλο φεγγάρι, θα λάμψει τη νύχτα της 5ης και 6ης Μαΐου, καθώς θα συμπέσουν δύο αστρονομικά φαινόμενα: Η πανσέληνος σε συνδιασμό με τη μικρότερη απόσταση από τη Γη που θα βρίσκεται εκείνη τη νύχτα η Σελήνη.


Ο συνδυασμός αυτός θα δώσει την ευκαιρία στους ρομαντικούς, ανήμερα των εκλογών, εφόσον οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, να απολαύσουν ένα πραγματικά «γεμάτο» φεγγάρι. Ταυτόχρονα, το πολύ λαμπερό φεγγάρι θα σκεπάσει με τη λάμψη του μία ακόμη βροχή διαττόντων, τις Ήτα Υδροχοΐδες, που συμπωματικά κορυφώνονται το ίδιο βράδυ.

Οι ξανθιές αργούν να ετοιμαστούν!


Οι ξανθιές αργούν να ετοιμαστούν! : Δεν είναι ανέκδοτο για ξανθιές είναι έρευνα που έγινε με συμμετοχή  3.000  γυναικών, και αποκαλύφθηκε πως οι ξανθιές κάνουν πολύ περισσότερη  ώρα
Δεν είναι ανέκδοτο για ξανθιές είναι έρευνα που έγινε με συμμετοχή 3.000 γυναικών, και αποκαλύφθηκε πως οι ξανθιές κάνουν πολύ περισσότερη ώρα να ετοιμαστούν (δηλαδή να βρουν τι θα φορέσουν, να βαφτούν, να χτενιστούν και να κάνουν μπάνιο) από τις καστανές.

Στο μυαλό του καταναλωτή Τομογραφίες εγκεφάλου προβλέπουν ποιες διαφημίσεις είναι αποτελεσματικές


O μέσος προμετωπιαίος φλοιός ξέρει από καλή διαφήμιση
Οι διαφημιστικές εταιρείες δαπανούν τεράστια ποσά ρωτώντας ομάδες εθελοντές ποια είναι τα γούστα τους και ποιες διαφημίσεις θα έβρισκαν πιο ελκυστικές. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μια πιο αποτελεσματική τακτική, σύμφωνα με ερευνητές που μπόρεσαν να προβλέψουν τις αντιδράσεις του κόσμου εξετάζοντας εγκεφαλικές τομογραφίες.

Πουλήθηκε το σαραβαλάκι της Μέρκελ


Ένα λευκό Volkswagen, που ανήκε κάποτε στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, πουλήθηκε έναντι ενός ποσού 10.165 ευρώ από ιστότοπο δημοπρασιών στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το Facebook είναι περισσότερο γυναικεία "υπόθεση"


Το Facebook είναι περισσότερο γυναικεία "υπόθεση" : Το ξέρετε ότι 6% περισσότερο πιθανό μια γυναίκα να ανοίξει λογαριασμό-προφίλ στο Facebook, σε αντίθεση με τους άντρες που έχουν 7% λιγότερες πιθανότητες;
Αυτά τα στοιχεία
Το ξέρετε ότι 6% περισσότερο πιθανό μια γυναίκα να ανοίξει λογαριασμό-προφίλ στο Facebook, σε αντίθεση με τους άντρες που έχουν 7% λιγότερες πιθανότητες;


Αυτά τα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα μετά από έρευνα της Nielsen στις ΗΠΑ.