Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τα περί «καθαίρεσης» προσώπων από την Κεντρική Επιτροπή

Διαψεύδει η Χαριλάου Τρικούπη τα περί καθαίρεσης προσώπων από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που είδαν το φώς της δημοσιότητας. Μάλιστα, η Γιώτα Γαζή, πρόεδρος της Επιτροπής καταστατικού του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί αναλυτικά το τι ακριβώς συνέβη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΚΥΣΕΑ: Πώς διαμορφώνεται η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση των Αντιστράτηγων, Αντιναυάρχων, Αντιπτεράρχων, και Υποπτεράρχων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων διαμορφώνεται ως εξής:

Ε.Καϊλή: Διαμαρτυρήθηκε στον Σουλτς για την Μογκερίνι, η οποία αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, είχε σήμερα η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αντιπρόεδρο της Κομισιόν Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Μάλιστα, η Εύα Καϊλή στον προσωπικό της

ΠΑΣΟΚ: «Ο Γ.Πανούσης οφείλει να παραιτηθεί»

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση ζητεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης με αφορμή το έγγραφο σχετικά με τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών και τους παράνομους μετανάστες.
«Εάν θέλει στοιχειωδώς να διασώσει το κύρος του μετά από αυτά που έχει δηλώσει από

Δίκη Παπακωνσταντίνου: Απορρίφθηκε το αίτημα Διώτη να μην καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο

Απορρίφθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο το αίτημα που υπέβαλε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης να μην καταθέσει ως μάρτυρας επικαλούμενος το ότι είναι κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση.
Ο κ. Διώτης, ο οποίος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου

Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου με τον πρώην πρόεδρο του SPD

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας SPD και προέδρου του Ιδρύματος Friedrich Ebert FES, Kurt Beck, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη Βουλή.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, κατά τη συνάντηση, o κ. Βενιζέλος ενημέρωσε την

Ο Βαρουφάκης εκνευρισμένος απαντά σε δημοσιογράφο του Bloomberg: «Μην είστε ανάγωγος»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για να παρουσιαστούν οι νέοι γενικοί γραμματείς, ο υπουργός, δήλωσε ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, αλλά δύο ερωτήσεις από υπαλλήλους του υπουργείου.
Οι συντάκτες αντέδρασαν και ο δημοσιογράφος του Bloomberg διαμαρτυρήθηκε λέγοντας «Τι υπηρεσιακούς; Οι υπηρεσιακοί δεν κάνουν ερωτήσεις».

Φωτόπουλος: «Ξυδάκι σε όσους αντιδρούν στην αύξηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ»

Επίθεση κατά των ΜΜΕ και όσων αντιδρούν στην αύξηση των μισθών της ΔΕΗ εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.
«Τώρα σας έπιασε ο πόνος;» διερωτάται χαρακτηριστικά

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν έχει ανοίξει το βιβλίο επίκαιρων ερωτήσεων

Σε συσκότιση κρατά την κοινή γνώμη η κυβέρνηση, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ καθώς παρά τις επίμονες προσπάθειες των βουλευτών του  κόμματος, δεν έχει «ανοίξει» ακόμα το βιβλίο επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή προκειμένου να ξεκινήσει ο

Τα μηνύματα των νέων αντιδημάρχων μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους

Tα πρώτα τους μηνύματα μετά την επίσημη ανακοίνωση του γεγονότος ότι αναλαμβάνουν τα καθήκοντα του αντιδημάρχου έγραψαν στο facebook ο Πέτρος Λεκάκης και η Γιούλη Ρανέλα. Οι δύο αντικαταστάτες του παραιτηθέντος

Παρών για την "επόμενη μέρα" στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Λοβέρδος

Παρών για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε μιλώντας στα παραπολιτικά 90,1 ο Ανδρέας Λοβέρδος.Όπως είπε δεν υπάρχει ακόμα κανένας υποψήφιος καθώς δεν έχουν ανοίξει οι διαδικασίες για την

Ο Φίλης κατακεραυνώνει κυβέρνηση για ΔΕΗ: «Προκλητική η αύξηση από την πίσω πόρτα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης εμφανίζεται ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στις αυξήσεις που έγιναν στην ΔΕΗ, αλλά και την στάση άγνοιας που κράτησε η κυβέρνηση μετά το ξέσπασμα του σημερινού κύματος αντιδράσεων.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος και

Κατατέθηκε η πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση μνημονίων

Κατατέθηκε απόψε από το ΚΚΕ, η πρόταση νόμου του με την οποία καταγγέλλονται οι συμβάσεις δανειακής διευκόλυνσης που σύναψε η Ελλάδα με τους εταίρους της στην ΕΕ από το 2010 μέχρι σήμερα, και καταργούνται τα δύο Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα Πλαίσια Δημοσιονομικής Στρατηγικής που αφορούν την περίοδο 2012-2018, μαζί με εφαρμοστικούς νόμους τους.

Δημοσκόπηση MRB: Διατηρεί μεγάλη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 22,1 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για λογαριασμό του star.gr, η πρώτη μετά τις εκλογές, που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου σε δείγμα 1.009 ατόμων.
Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την επόμενη