Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχώρησε με «καρφιά» από τους ΑΝΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο πρώην βουλευτής Έβρου του κόμματος, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Αιτιολογώντας την απόφασή του, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, ο κ. Ουζουνίδης, εξήγησε ότι οι κύριοι λόγοι της αποχώρησής του, είναι η μη αξιοποίησή του από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, καθώς

Θεοχαρόπουλος: Τρίτος πόλος και καταλύτης των εξελίξεων η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Τον σημαντικότατο ρόλο που θα παίξει στις επερχόμενες εκλογές η Δημοκρατική Συμπαράταξη εξέφρασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως η συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει

Δύο ντιμπέιτ στις 10 και τις 14 Σεπτεμβρίου

Τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μετέδωσε ο Παναγής Γαλιατσάτος στον Realfm 97,8, ενώ αυτή την ώρα γίνονται οι συνεννοήσεις ανάμεσα στους αρμόδιους όλων των κομμάτων.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να διεξαχθεί ένα ντιμπέιτ με

Ψαριανός: Εξωφυλαρούχας του τσιπρισμού ο Κουβέλης

Άστραψε και βρόντηξε εναντίον του Φώτη Κουβέλη ο Γρηγόρης Ψαριανός. Με αφορμή την ανοιχτή στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ που προσφέρει ο τέως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (σ.σ. και ενώ το πρώην κόμμα του συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ), ο βουλευτής του Ποταμιού που είχε πρωτοστατήσει στη δημιουργία της ΔΗΜΑΡ το 2012, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: 

Παράταση ενός μήνα στην αναστολή πλειστηριασμών

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται το προσωρινό καθεστώς αναστολής πλειστηριασμών με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης.
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω των περιορισμών

Στο Κιλκίς την Παρασκευή ο Κ. Καραμανλής

Από την επιτροπή εκλογικού  αγώνα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα βρίσκονται στο νομό Κιλκίς οι
βουλευτές

Οι υποψηφιοι στον ΣΥΡΙΖΑ τα πρώτα ονόματα που συζητούνται

Με ταχείς ρυθμούς και την ένταξη προσωπικοτήτων από τη ριζοσπαστική Αριστερά, το χώρο της διανόησης, του πολιτισμού, αλλά και της κεντροαριστεράς συνεχίζει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων η διευρυμένη εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετέχουν και εκπρόσωποι των "53"

Ξεκινά σήμερα τη λειτουργία της η Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ - Το νέο ωράριο

Σήμερα, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας της Φοιτητικής Λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Το νέο ωράριο λειτουργίας είναι:

Έκπτωση έως και 40% στα εισιτήρια της προσφέρει η Aegean - Ποιους προορισμούς αφορά

Έως και 40% έκπτωση προσφέρει η Aegean για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015. Οι πτήσεις που αφορά η έκπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από 1/10/2015 έως 26/3/2016.
Πιο συγκεκριμένα:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ο ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

-ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την διετία 2010 -2012, απαξιωσαν το πολιτικό σύστημα, με τον κοινό αντιμνημονιακο τους αγώνα. Στις συγκεντρωσεις ,τις πρακτικές και τα συνθήματα των αγανακτισμενων, έχτισαν τις βάσεις των νέων κομματικών συσχετισμων.
-Έτσι κέρδισαν την εξουσία και στην συνεχεια μεταλαχτηκαν σε

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ένα debate με όλους και ένα με Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Δύο θα είναι -όπως όλα δείχνουν- οι τηλεοπτικές μονομαχίες που θα γίνουν μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν δύο διαφορετικά debate, το ένα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα και τον πρόεδρο της

Βενιζέλος: Μόνη λύση η κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

Την εκτίμηση ότι στην επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο διπλών εκλογών όπως το 2012, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να

Από την Κρήτη ξεκινά η περιοδεία Τσίπρα

Από αύριο, Τρίτη, ξεκινά το πρόγραμμα των περιοδειών του ανά τη χώρα ο Αλέξης Τσίπρας με πρώτο σταθμό την Κρήτη. Ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει σταθμούς στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνης.
Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του Νομού (Δημαρχείο Χανίων) στις 09:30 και στις 11:30 θα απευθύνει