Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Γιάννης Μαγκριώτης : Η ΔΕΘ που χάθηκε και η αδιαφορία των κυβερνήσεων και των φορέων της Θεσσαλονίκης


Η ακύρωση της φετινής διοργάνωσης της ΔΕΘ ήταν αναμενόμενη, αφού πέρα από την υγειονομική επιδείνωση στην χώρα μας, έχουμε ανάλογη στην Ευρώπη. Εκτός αυτών, η οικονομική κρίση σε όλες τις χώρες και στην χώρα μας, δεν άφηνε περιθώριο και στις ελάχιστες ιδιωτικές επιχειρήσεις, που είχαν σχεδιάσει την συμμετοχή τους.

«Κλείδωσαν» οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Eξοπλιστικά, φοροελαφρύνσεις, προσλήψεις


Τον οδικό χάρτη μέσω του οποίου η χώρα θα υπερβεί τις πολλαπλές προκλήσεις, που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες αναμένεται να περιγράψει λεπτομερώς απόψε από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του «φόρουμ της ΔΕΘ».

Σε κλοιό κινητοποιήσεων η ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη


Σε κλοιό κινητοποιήσεων βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα η Θεσσαλονίκη λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού στην πόλη με αφορμή τη διεξαγωγή του Thessaloniki Helexpo Forum.

Νάσος Ηλιόπουλος: Θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε φυλακή της Ευρώπης


Η κυβέρνηση καταδικάζει τα νησιά μας στην αθλιότητα και την ανασφάλεια. Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Αινιγματικό βίντεο διαρκείας μόλις 8 δευτερολέπτων από τον Αλέξη Τσίπρα



Με ένα αινιγματικό βίντεο διάρκειας μόλις 8 δευτερολέπτων που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει μια νέα πρωτοβουλία του κόμματος για τις 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις, αφήνοντας τους πολίτες με την αγωνία.

ΟΑΕΔ: Εποχικό επίδομα έως 1.016 ευρώ


Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για τη λήψη ειδικού εποχικού βοηθήματος του

Έρχεται ριζικό "λίφτινγκ" στα ΚΕΠ


Εκσυγχρονίζονται, ανακαινίζονται και αλλάζουν το λογότυπό τους τα ΚΕΠ, ενώ θα δίνουν και τη δυνατότητα στους πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να αυτοεξυπηρετούνται, όπως αυτό προβλέπεται στο πλαίσιο το έργου ««Αναβάθμιση Ψηφιακής, Οργανωτικής, Λειτουργικής και Αισθητικής Ταυτότητας των ΚΕΠ (ΚΕΠ Re-branding)».

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : "Η κυβέρνηση είναι και δεξιά και αδέξια!


Aπολύσεις, μείωση μισθών και ζήτησης, φαύλος κύκλος ύφεσης, λουκέτων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εκτόξευση της ανεργίας. Οι εργαζόμενοι στις εποχικές επιχειρήσεις που βρίσκονταν σε αναστολή εργασίας στις 30 Ιουνίου απολύονται.

Super League: Ο Τζόλης έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, 1-0 τη Λάρισα στην Τούμπα


Με υπέροχο γκολ του Χρήστου Τζόλη, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τη Λάρισα στην πρεμιέρα της Super League και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα.