Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ο Ολυμπιακός 2-0 τον ΠΑΟΚ, θα παίξει για το νταμπλ στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός 2-0 τον ΠΑΟΚ, θα παίξει για το νταμπλ στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚΤα γκολ των Μασούρα και Καμαρά έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.Στον πρώτο ημιτελικό, στην Τούμπα, είχαν συμβεί... παλαβά πράγματα και τελικά οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 3-2 και κατέβηκαν στον Πειραιά με το προβάδισμα.

ΕΛΓΑ: Πλαφόν στις αποζημιώσεις - Τι θα προβλέπει το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση

Πλαφόν στις αποζημιώσεις των αγροτών για ζημιές που έχουν υποστεί στις καλλιέργειες τους βάζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εξυγίανση του ΕΛΓΑ .

Τα κλάματα του Καρυπίδη στο 2-0 και η αγκαλιά στον Ένινγκ μετά τον αποκλεισμό

Γεμάτος με έντονες συγκινήσεις ήταν ο ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, την στιγμή της επίτευξης του δευτέρου γκολ της ομάδας του

Απίστευτο περιστατικό: Νεογέννητα τρίδυμα διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό, όχι όμως οι γονείς τους

Κορονοϊός: Νεογέννητα τρίδυμα διαγνώστηκαν θετικά, όχι όμως οι ...Οι υγειονομικές αρχές του Μεξικού προσπαθούν να κατανοήσουν πως νεογέννητα τρίδυμα προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό, αν και κανένας από τους δύο γονείς τους δεν έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό.

Πρόκριση-θρίλερ τελικό κυπέλλου για την ΑΕΚ, 2-2 με τον Άρη στην παράταση

undefinedΓια 5η σερί χρονιά η ΑΕΚ είναι στον τελικό του κυπέλλου, αποκλείοντας τον Άρη σε ένα... τρελό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.Το 2-1 του πρώτου ματς έδινε το προβάδισμα στην Ένωση αλλά μέχρι και... ένα λεπτό πριν το τέλος της ρεβάνς, ήταν οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης αυτοί που έπαιρναν την πρόκριση για τον τελικό.

Nίκος Ανδρουλάκης : Σοσιαλδημοκρατία και κράτος - μαγαζί δεν πάνε μαζί

Θεμελιώδη και όχι επικοινωνιακά είναι τα ερωτήματα για τον κ. Τσίπρα που αφορούν το κράτος δικαίου, την διάκριση των εξουσιών και την ουσιαστική δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος, μετά τις αποκαλύψεις για στενούς του

ΚΤΕΟ: Ποιοι εξαιρούνται από την καταβολή πρόσθετου τέλους για εκπρόθεσμο ελέγχο

Απαλλάσσονται από την καταβολή πρόσθετου ειδικού τέλους για τον Τεχνικό Έλεγχο οι ιδιοκτήτες οχημάτων που εμφανίζονται εκπρόθεσμα στο ΚΤΕΟ λόγω απουσίας στο εξωτερικό. Αυτό αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 55χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από μπασκέτα σε γήπεδο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 55χρονος κρεμάστηκε από την μπασκέτα γηπέδου ...Ένας άνδρας 55 ετών στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε κρεμασμένος από μία μπασκέτα στο γήπεδο του ΒΑΟ.Τον άνδρα βρήκε κρεμασμένο από μία μπασκέτα στο κλειστό γήπεδο του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, στην περιοχή των Συκεών ένα μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Ο στόχος της Ελλάδας να καταναλώνει το 61% της ηλεκτρικής ενέργειας από καθαρή ενέργεια

Ο στόχος της Ελλάδας να καταναλώνει το 61% της ηλεκτρικής ...
Η μάχη για την ανάσχεση της κλιματικής κρίσης απαιτεί… πράσινα όπλα. Και καθώς οι βασικές πηγές εκπομπών αερίων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου προέρχονται από τον ενεργειακό τομέα, παγκόσμιοι οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ, κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες στρέφονται προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).