Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η στάση του γραμματέα της ΝΔ Αν.Παπαμιμίκου εξοργίζει Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη

Ανάβουν τα αίματα στη Ν.Δ ,με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο να...κατηγορείται ότι τάσσεται και κινείται αντιδεοντολογικά υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα.
Οι διαρροές περί δυσαρέσκειας ξεκίνησαν από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που τη Δευτέρα σε on camera δήλωσή του

Ο Αδωνις ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

Με 22 λέξεις και μέσω twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής της ΝΔ, που όλες αυτές τις ημέρες άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο, φαίνεται ότι το αποφάσισε τελικώς και «τιτίβισε»:

Υπέρ Τζιτζικώστα ο Σ. Καζαντζίδης από Κιλκίς

Υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα για την Προεδρία της ΝΔ τάσσεται ο πολιτευτής του κόμματος στο νομό Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ο οποίος με την ιδιότητα και του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος υπέγραψε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου υποστηρικτικό κείμενο της υποψηφιότητας του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας.

Η NASA αποκαλύπτει το μυστικό του πλανήτη Αρη

Υπάρχει ζωή στον Αρη; Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης Γη περιμένει την συνέντευξη Τύπου της NASA σε λίγη ώρα, που έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για τον «κόκκινο» πλανήτη.
Στον επίσημο λογαριασμό της NASA στο twitter έγινε η προαναγγελία που έχει εξάψει την φαντασία ακόμη

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ - Αφορολόγητο μόνο για όσους βγάζουν κάτω από 12.000 ευρώ το χρόνο

Πιθανώς και σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί τι θα γίνει με τον ΦΠΑ στα νησιά, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.
«Πρέπει να οριστικοποιηθεί το τι θα γίνει σε σχέση με το ΦΠΑ στα νησιά και να βγει η σχετική νομοθετική ρύθμιση ώστε να μπορέσουν

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ - Γεννηματά: Αυτοί είναι οι 5 εφαρμοστικοί που θα καταψηφίσουμε στη Βουλή

Τα 5 «όχι» που θα πει η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου που θα έρθουν στη Βουλή ξεκαθάρισε η Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας παράλληλα ότι «δεν θα γίνει το δεκανίκι του Αλέξη Τσίπρα».
Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η κα

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας: Φόρος ανάλογα με την αξία του αμαξιού

Με βάση την εμπορική αξία και όχι τον κυβισμό ή τους ρύπους θα προκύπτει πλέον το ύψος των τελών ταξινόμησης και των τελών κυκλοφορίας, καθώς και το τεκμήριο διαβίωσης.
Έτσι, ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικών με αξία 15.000 ευρώ θα έχει πολύ λιγότερα τέλη από ένα επίσης 1.600 κυβικών αλλά εμπορικής αξίας

Tου Μιχάλη Καρχιμάκη : Αποτελεσματική ελληνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη

Μια από τις αναγκαίες κι επείγουσες μεταρρυθμίσεις, τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση καλείται από τους εταίρους να υλοποιήσει άμεσα, ως προαπαιτούμενο στοιχείο απόδειξης της καλής της θέλησης να προβεί σε αξιόπιστη διαπραγμάτευση, αποτελεί η νομοθέτηση διαδικασιών για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης.
Στο κείμενο, μάλιστα, της συμφωνίας με τους εταίρους

Οδ.Κωνσταντινόπουλος: «Ο λογαριασμός του Μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου έρχεται»

«Για εμάς, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι μία πάρα πολύ ουσιαστική προσπάθεια, που δεν τελείωσε στις εκλογές. Ο χώρος της Δημοκρατικής Παράταξης εκφράστηκε μέσα από εμάς στις εκλογές, με το ΠΑΣΟΚ ως βασικό πυλώνα του, και δεν σκοπεύουμε να τον εγκαταλείψουμε. Το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε όνομα. Όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι: σοσιαλδημοκράτες με “ολίγον από κ.Καμμένο”, δεν υπάρχουν ούτε ως

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι ένα γερασμένο κόμμα

Η ΝΔ είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει πάρει διαζύγιο από μεγάλες κατηγορίες πολιτών είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, προτάσσοντας την ανάγκη της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα.
Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι «οι νέοι δεν μας ψηφίζουν και δεν μας ακούν», και πρόσθεσε ότι η ΝΔ ένα κόμμα γερασμένο την ώρα όμως που

Ποιοι στηρίζουν τον Τζιτζικώστα για αρχηγό της ΝΔ -Πόσες υπογραφές έχει μαζέψει

Η ερχόμενη Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας εκ των υποψηφίων - και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη μαζέψει ουκ ολίγες υπογραφές.   
Συγκεκριμένα, περίπου 70 υπογραφές έχει μαζέψει ο

Νοσοκομεία δανείζονται γιατρούς και υλικά το ένα από το άλλο για να αντέξουν

Σύριγγες, γάντια, επιδέσμους... Το ένα νοσοκομείο δανείζεται από το άλλο, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις που έχουν προκαλέσει οι συνεχείς περικοπές προϋπολογισμών τα τελευταία χρόνια.
Αυτή η περίεργη πρακτική, που έκανε την εμφάνιση της μαζί με την κρίση το 2010, έχει ενταθεί πλέον ακόμη περισσότερο,