Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ένταλμα σύλληψης για τον Βαξεβάνη


Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία γνωστοποιεί ότι καταζητείται ο Κώστας Βαξεβάνης, εκδότης του περιοδικού HOTDOC, στο οποίο δημοσιεύονται τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Eπαφές και συνέντευξη Βενιζέλου στην Ουάσιγκτον...





Την αισιοδοξία του εξέφρασε από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, για την έκβαση των προσπαθειών της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, ευελπιστώντας ότι "ότανδιαμορφώσουμε αυτό το πακέτο σε λίγες μέρες, θα υπάρχει θετική αντίδραση διεθνώς και υποστήριξη προς την Ελλάδα".

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών επαφών του, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν "ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές" και με βασικό θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι υπογράμμισε στους συνομιλητές του "την κυβερνητική

Πούτιν: "Αν η Ελλάδα είχε δραχμή θα είχε και εθνική κυριαρχία"...


Σε μια εντυπωσιακή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφορικά με την ελληνική οικονομική κρίση μιλώντας στο γνωστό forum του Διεθνούς Ομίλου "Βαλντάι", που έχει χαρακτηριστεί και Νταβός της Ρωσίας.
Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομική καταστροφή, επέρριψε την ευθύνη στην αδυναμία της Ελλάδας να "σηκώσει" ένα νόμισμα όπως το ευρώ και επέκρινε εμμέσως την απόφαση να ενταχθεί η

«Να ματαιωθούν με κάθε θυσία τα μέτρα»


Να εξεγερθούν και να σταματήσουν τα μέτρα που έρχονται καλεί τoυς πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

«Τα μέτρα αυτά πρέπει να ματαιωθούν με κάθε θυσία», αναφέρει ο κ. Τσίπρας ενώ κατηγορεί τον Φώτη Κουβέλη ότι «αντέδρασε στα εργασιακά γιατί είδε ότι πάει για πολιτική

ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ (ΣΟΒΑΡΟΥ) ΚΟΜΜΑΤΟΣ!..

ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ...
O Λοβέρδος το λέει αυτό; Αυτός που συμμετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις του Παπανδρέου; Αυτός που τάχθηκε στο πλευρό του Βενιζέλου για την "αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ"; Αυτός που με τους Μόσιαλο και Ραγκούση εμφανίζονταν ως τα...
πρωτοπαλίκαρα της προσφυγής στο Μνημίνιο Στήριξης; Κάποιος μεγαλοπαράγοντας των ΜΜΕ του έχει υποσχεθεί ότι θα γίνει

Γκαζάκια σε σπίτι στις Σέρρες

Ήταν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στις Σέρρες, όταν άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο ισογείου διαμερίσματος τρία γκαζάκια μέσα σε πλαστικό σάκο κι έβαλαν φωτιά. 

Ο εσπρέσο Λοβέρδου-Ραγκούση

Σε κεντρικό ξενοδοχείο εντοπίστηκαν οι δύο πολιτικοί να μιλούν για "νέο πολιτικό φορέα" που  χρειάζεται η χώρα. Συζητούσαν όμως και το ενδεχόμενο να προκηρύξει πρόωρες εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, σε περίπτωση που η ΔΗΜΑΡ συνεχίσει να διαχωρίζει τη θέση της από τη συμφωνία με την τρόικα και παρασύρει και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Ιερώνυμος: Είμαστε θύματα μίας τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας

"Οι Έλληνες βιώνουμε έναν περίεργο πόλεμο, νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή, η κυριαρχία μας υποχωρεί και έχουμε γίνει θύματα μίας τραγικής περίπτωσης.
τοκογλυφίας", δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

"Δε θέλω να έχω έναν σύμβουλο που να υπογράφει πριν από

Λοβέρδος: Έκλεισε ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ


«Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο» δηλώνει σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα είτε για την ανεξαρτητοποίησή του, είτε για τη δημιουργία νέου κεντροαριστερού πόλου που θα καταφέρει -όπως λέει- να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, υποστηρίζει ότι η χώρα κινδυνεύει με εσωτερική

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου συγκάκεσε για σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς με όλους τους υπουργούς που συσχετίζονται με τα προαπαιτούμενα. Στην ουσία πρόκειται για μίνι υπουργικό συμβούλιο καθώς όλα. τα υπουργεία έχουν άμεση σχέση με αυτό το θέμα. Στην κυβερνητική σύσκεψη θα μετέχουν οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης και συγκεκριμένα όσων τα υπουργεία τους σχετίζονται με τα προαπαιτούμενα που ζητά η

'' ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ''...

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...
Την παραίτηση της υπέβαλε το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Πολύζου, η οποία ήταν υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές στο Νομό Μαγνησίας.
Με επιστολή της προς τον πρόεδρο  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, εξηγεί τους λόγους της παραίτησης της, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Πάνο Καμμένο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ''Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές έως και σήμερα, με λύπη και απογοήτευση διαπίστωσα μια σειρά ανακολουθιών στα λόγια και στις πράξεις που εκφράζονται από εσένα Πρόεδρε, τη δύναμη του Κινήματος,