Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Μήνυμα Μητσοτάκη για ελληνοτουρκικά: Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Η Ελλάδα είναι μία χώρα υπερήφανη και ισχυρή. Μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διάγγελμα Μητσοτάκη για τις τουρκικές προκλήσεις στην Αν. Μεσόγειο

Εκτακτο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη  για τις προκλήσεις από την Τουρκία.Η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε διπλωματική αντεπίθεση κατά της τουρκικής προκλητικότητας σε όλα τα επίπεδα.

Εκτόξευση του πρωτογενούς ελλείμματος το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου

Στα ύψη εκτινάχθηκε το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2020 αποτυπώνοντας στα δημοσιονομικά μεγέθη τις επιπτώσεις από την πανδημία.

Τρίτη ημέρα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Oruc Reis

Το ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» συνεχίζει να πλέει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας με κατεύθυνση βορειοανατολικά. Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων προανήγγειλε τη συνέχιση των ερευνών τουλάχιστον έως τις 23 Αυγούστου την ίδια ώρα που υπουργός Άμυνας της γείτονος στήνει «γέφυρες» διαλόγου.

Ελληνοτουρκικά: Συγκαλείται εκτάκτως το Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.

Δεκτό έγινε το αίτημα του Νίκου Δένδια για τη σύγκληση του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Την Τρίτη, ο Νίκος Δένδιας ζήτησε της έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών, με θέμα τη

Κορονοϊός: Συναγερμός για γάμο ποδοσφαιριστή στον Έβρο - Θετικοί η νύφη και ο γαμπρός

Συνεργείο του ΕΟΔΥ κατευθύνεται στο Τυχερό Έβρου προκειμένου να κάνει τεστ σε όσους παρευρέθηκαν προχθές σε γάμο.Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1 πρόκειται για γάμο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, που είναι έγκυος, φέρονται να νοσούν.

Θεσσαλονίκη: 35 τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας - Εκτάκτως μεταβαίνει ο Τσιόδρας

Στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης μεταβαίνει εκτάκτως σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 35 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού.

Κιλκίς: Θανάσιμη παράσυρση πεζού 20χρονου - Τον χτύπησαν 6 οχήματα

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε νωρίς το βράδυ της Τρίτης ένας 20χρονος στο Κιλκίς, κοντά στο χωριό Νέα Σάντα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ : ΘΑΥΜΑΣΤΕ , ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

 Βουλευτης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε συνέντευξή του δηλώνει.

"Οι συνταξιούχοι είναι μια κακομαθημένη κατηγορία που πίστευαν πάντα στο θαύμα"