Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

«Πολεμικό» οπλοστάσιο βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη -239.000 σφαίρες, 22 όπλα -Συνελήφθησαν τρεις Βρετανοί ιρακινής καταγωγής

«Πολεμικό» οπλοστάσιο βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη -239.000 σφαίρες, 22 όπλα -Συνελήφθησαν τρεις Βρετανοί ιρακινής καταγωγής [εικόνες]Περίπου 239.000 σφαίρες και 22 όπλα περιελάμβανε το «πολεμικό» οπλοστάσιο που εντοπίστηκε σε δύο οχήματα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ οι συλληφθέντες μετέφεραν και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.
Για την υπόθεση, που αφορά ένα τροχόσπιτο και ένα άλλο όχημα, συνελήφθησαν τρεις

Τα μπλόκα των αγροτών -Πού είναι κλειστοί σήμερα οι δρόμοι

Επιστροφή στα μπλόκα για τους αγρότες και κλείσιμο των περισσότερων δρόμων. Αυριο συνεδριάζουν για τον επανακαθορισμό των κινήσεων τους. 
  • Κλειστά επ αόριστων από τις 12:00 το μεσημέρι τα Τέμπη. 
  • Στο μπλόκο στο Δερβένι, μέχρι τις 18:00 κλειστές οι δύο λωρίδες και στα δύο ρεύματα και είναι από μία σε κάθε πλευρά δοσμένη στην κυκλοφορία.

Πέθανε ο προϊστάμενος του Εφετείου Αθήνας Δημήτρης Μόκας

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο προϊστάμενος του Εφετείου της Αθήνας Δημήτρης Μόκας. Ο δικαστικός λειτουργός, που υπέστη ανακοπή καρδιάς, είχε διατελέσει για χρόνια ειδικός ανακριτής για υποθέσεις τρομοκρατίας .
Τον Σεπτέμβριο του 2014 εξελέγη με την ψήφο των συναδέλφων του προϊστάμενος στο

Στέλιος Ράμφος: Είμαστε ακόμη λογικά ανήλικοι…

«Ο Πλάτων υπήρξε ο πρώτος και μεγάλος δάσκαλος που συνέδεσε τα καθεστώτα με τα συναισθήματα των ανθρώπων» εξήγησε στο «Βήμα» ο κ. Στέλιος Ράμφος στα μέσα της εβδομάδας.
Το νέο βιβλίο του υπό τον τίτλο «Καλλίπολις ψυχή» (εκδόσεις Αρμός) αποτελεί μια ερμηνευτική

Γεννηματά: Ο Τσίπρας δεν βλέπει, δεν ακούει, να μη χαθεί και η χώρα

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού της στο facebook η Φώφη Γεννηματά, η οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "μιλάει σα να μη βλέπει και σα να μην ακούει τίποτα".
Η κ. Γεννηματά έγταψε:

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : O Tσίπρας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κυβερνήσει

Στη συνέντευξή της στο «Eθνος της Κυριακής», καλεί τον πρωθυπουργό να κυβερνήσει, διαφορετικά «να προσέλθει στη Βουλή και να δηλώσει αδυναμία», ενώ μιλώντας για τις ευρωπαϊκές συμμαχίες επισημαίνει ότι «κανείς δεν θα μας σώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε αποφασισμένοι να σωθούμε» και επισημαίνει ότι «το Μεταναστευτικό μπορεί να

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Προς αποποίηση ευθυνών

Το εξωτερικό περιβάλλον γίνεται ασφυκτικό με αναβίωση της ρωσοτουρκικής σύγκρουσης, έκρηξη στη Μέση Ανατολή και αμφιθυμία πολιτικής στην Ευρώπη.
Για κάθε ελληνική κυβέρνηση θα ήταν δύσκολα, πόσω μάλλον για τη σημερινή, που επιδεικνύει άγνοια του διεθνούς σκηνικού, της ισορροπίας δυνάμεων και

Νέα επεισόδια αγροτών με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

nea-epeisodia-agrotwn-me-bouleutes-tou-surizaΝέα επεισόδια με πρωταγωνιστές αγρότες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,αυτή τη φορά στην Κοζάνη.
Οι τέσσερις βουλευτές του νομού , Δημήτρης Δημητριάδης, Ιωάννης Θεοφύλακτος, Θέμης Μουμουλίδης, και Γιώργος Ντζιμάνης θέλησαν να

Δραγασάκης :Καταστροφικές οι συνέπειες απο τη λογική Τόμσεν

Δραγασάκης :Καταστροφικές οι συνέπειες απο τη λογική Τόμσεν
Αντίθετος σε ένα νέο κύκλο περικοπών στις συντάξεις εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Κυβέερνησης Γιάννης Δραγασάκης.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής χαρακτηρίζει καταστροφικά και εκτός συμφωνίας τα όσα εισηγείται ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν.
«Το όριό μας είναι η συμφωνία που υπογράψαμε (...) Τα όσα έγραψε ο κ. Τόμσεν είναι κάτι

Μιχάλης Τσελέπης : Συμφωνεί ο Αναπληρωτής ΥΠΑΑΤ με τον Υπουργό του;;;

Βρήκαν χιλιάδες σφαίρες και βαρύ οπλισμό σε δύο οχήματα στην Αλεξανδρούπολη

Ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει δύο υποθέσεις, που πιθανώς συνδέονται, στην Αλεξανδρούπολη, με τον εντοπισμό δύο οχημάτων με βαρύ οπλισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων.
Στην πρώτη υπόθεση, όπως μετέδωσε το Mega επικαλούμενο πηγές της ιστοσελίδας alexpoli.gr, εμπλέκονται δύο άνδρες και ένα

Η απάντηση της Συγγρού στην παραίτηση Ιωαννίδη από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Με αφορμή την παραίτηση του Σάκη Ιωαννίδη από τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ σχολίαζαν ότι ήταν θετική η θητεία του στην προεδρία της νεολαίας του κόμματος και πως η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ως προς τα διαδικαστικά θέματα τόνιζαν τα εξής:

Λαφαζάνης:Ο Τσίπρας θα φύγει νύχτα μέσα στη γενική χλεύη

lafazaniso-tsipras-tha-fugei-nuxta-mesa-sti-geniki-xleuiΜεγάλο μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και όλα τα στελέχη του κόμματος παρευρέθηκε στο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
«Ο γενικός ξεσηκωμός της αγροτιάς και των λαϊκών δυνάμεων και η σημερινή κοσμοπλημμύρα στην

H Τουρκία βάζει φωτιά στη Συρία και εκνευρίζει τη Μόσχα

h-tourkia-bazei-fwtia-sti-suria-kai-ekneurizei-ti-mosxaΈντονη ανησυχία προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, καθώς το θερμόμετρο της ρωσο-τουρκικής αντιπαράθεσης φαίνεται να ανεβαίνει επικινδύνως με κίνδυνο να μεταφερθεί στα εδάφη της Συρίας.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μ. Τσαβούσογλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας χερσαίας επιχείρησης της

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αφήνοντας αιχμές κατά Μητσοτάκη

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Σάκης Ιωαννίδης αναφέρει ότι διαφωνεί με την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκης να ανακοινώσει διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου πριν ολοκληρωθεί η θητεία του, όπως ορίζει το καταστατικό της νεολαίας της Ν.Δ..
Αφήνει μάλιστα αιχμές για τη σχετική απόφαση του κ. Μητσοτάκη,