Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Συζητήσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για κοινό ψηφοδέλτιο- Ερωτηματικό το ΚΙ ΔΗ ΣΟ αν θα απέχει απο τις εκλογές;

Η απόφαση του πρωθυπουργού να προκηρύξει πρόωρες εκλογες , προκαλεί κινητικότητα στα κομματα της αντιπολιτευσης.
Στο ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει το Π.Σ και η Κ.Ο για να καθορίσουν την επίσημη γραμμη αλλα και για να δούνε τη διεύρυνση  που θέλει η Φώφη Γεννηματά για το κομμα της. Ταυτοχρονα στο

Το «ΕΑΜ» του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα αποτελέσει το νέο πολιτικό σχήμα

Στην απόφαση να συγκροτήσει έναν νέο πολιτικό σχηματισμό, το ΕΑΜ, κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι σύντροφοί του της Αριστερής Πλατφόρμας.
Το ακριβές όνομα του νέου σχηματισμού είναι Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο. Σε αυτό, κατά πληροφορίες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλεί να συμμετέχουν όσοι διαφωνούν με την στροφή του Αλέξη Τσίπρα και

Ανεξαρτητοποιούνται οι βουλευτές της Πλατφόρμας – Θα γίνουν η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη

Στην απόφαση να ανεξαρτητοποιηθούν μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού κατέληξαν σύμφωνα με πληροφορίες  οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας.
Ο λόγος που ελήφθη η απόφαση είναι για να έχουν τηλεοπτικό χρόνο προεκλογικά ενόψει των εκλογών της 20ης

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση- Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου

«Ένας κύκλος έκλεισε. Αποφάσισα την παραίτηση της κυβέρνησης» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η λαϊκή εντολή που πήρα στις 25 Γενάρη εξήντλησε τα όριά της – Εσείς με την ψήφο σας θα αποφανθείτε εάν η συμφωνία που πετύχαμε παρέχει τα εχέγγυα για να βγούμε απ” τα μνημόνια – Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός εξηγεί την απόφασή του για

Καμμένος: Αυτόνομα στις κάλπες αλλά μετά με Τσίπρα

«Οι ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες' θα πάρουν μέρος στις εκλογές οπότε αυτές γίνουν αυτόνομα. Δεσμευόμενοι, όμως, προεκλογικά ότι μετά τις εκλογές θα ξανασυνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο με το

Παπαμιμίκος: Συνεργασία με κόμματα μόνο μετεκλογικά

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9,84, για το ενδεχόμενο συγκρότησης εκλογικού σχηματισμού κομμάτων της ευρωπαϊκής λογικής ενόψει των εκλογών, δήλωσε τα εξής:

Επίθεση της ΝΔ στον Πρωθυπουργό

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει η ΝΔ κατηγορώντας τον ότι η στρατηγική που ακολουθεί αλλά και η εκλογολογία υπονομεύουν την ελληνική οικονομία.
Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ, «οι επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα δεν έχουν τέλος και αποβαίνουν εις βάρος της

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί

Με «όπλο» απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που απαγορεύει την ιδιοκτησία φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς, οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν όλους εντός και εκτός Ελλάδας ότι θα προσβάλουν νομικά οποιαδήποτε απόφαση που θα ανοίγει το δρόμο σε μη φαρμακοποιούς να κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο φαρμακείου.

Παπαδημούλης: Αν δεν πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, θα απευθυνθεί στον Λαφαζάνη

Προέχει να αποκατασταθεί- με παρεμβολή του λαϊκού παράγοντα -η πολιτική σταθερότητα δήλωσε σήμερα στο Μέγκα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
Εκτίμησε ότι οι εκλογές θα δώσουν σταθερή λύση. Ο Τσίπρας θα πάρει

Εγγραφο «βόμβα»: Μπλόκο του ΙΚΑ στην έκδοση νέων συντάξεων

Ενα έγγραφο φωτιά του ΙΚΑ, με ημερομηνία 12 Αυγούστου, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλονται από 1/1/2015 οι εκδόσεις νέων συντάξεων γήρατος, αναπηρίας και θανάτου, έρχεται σήμερα στο φως.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο που έχει και το σχετικό ρεπορτάζ για όσους είναι κάτω από

Ραχήλ: Aδιανόητο να κατέβω στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει η Ραχήλ Μακρή, κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που έχει γίνει μνημονιακό και χαρακτηρίζοντας «αδιανόητο» το γεγονός να βρίσκεται ξανά στα ψηφοδέλτιά του.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό

Ο Τσίπρας υποβάλλει την παραίτηση της κυβέρνησής του και πάμε σε εκλογές

Ημέρα κρίσιμων αποφάσεων, γνωστή και ως «D-Day», για την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών με πιθανότερη ημερομηνία την 20η Σεπτέμβρη, είναι η σημερινή.
Ο Αλέξης Τσίπρας και οι στενοί του συνεργάτες έχουν καταλήξει στο τελικό σχέδιο βάσει του οποίου και θα λύσουν το «γόρδιο δεσμό» μιας

Το νέο κόμμα Λαφαζάνη με Αλαβάνο και Ζωή

Δρομολογούνται πλέον οι εξελίξεις στην Αριστερά Πλατφόρμα και η μετεξέλιξή της σε κόμμα. Η πλειοψηφία των στελεχών της Πλατφόρμας τάσσεται υπέρ της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και το πώς θα γίνει ο «διαχωρισμός» είναι θέμα τακτικής και οι χειρισμοί έχουν ανατεθεί στην ηγεσία.
Ο Αλέκος Αλαβάνος, που από πολλούς θεωρείται ως ο φυσικός πολιτικός ηγέτης του χώρου,

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ 5000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ - Η Ελληνικός Χρυσός απαντά στον Σκουρλέτη: Ουδέποτε παρανομήσαμε

«Ουδέποτε παρανομήσαμε» απαντά η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που τονίζει ότι αντιμετώπισε με έκπληξη την απόφαση του υπουργού ΠΑΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη για ανάκληση τεχνικών μελετών στις Σκουριές.
Δηλώνει δε ευθέως ότι η εταιρεία να υπερασπιστεί «με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει την

Την παραίτηση Παρασκευόπουλου ζητά ο Κ.Μητσοτάκης με αφορμή το έγκλημα στην Ύδρα

Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το άγριο έγκλημα στην Ύδρα.
«Το δεδομένο ότι διαπράξαντες την ειδεχθή ληστεία μετά φόνου στην