Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: Μέχρι πότε θα κατατεθούν οι προσφορές για την ανάπλασή του

Προθεσμία έως τις 6 Απριλίου 2020 προκειμένου να καταθέσουν τις προσφορές τους για το έργο που αφορά την “περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά”, ύψους 19,650 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών δήμου Παύλου Μελά,

Μήνυση κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφήμιση

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατέθεσε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αγαμέμνων Τάτσης, με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή στο Facebook.

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 8 Μαρτίου.Οι τυχεροί αριθμοί είναι 

Στο έλεος του κορωνοϊού η Ιταλία -133 νεκροί μέσα σε μία ημέρα

Ο απολογισμός των νεκρών από την επιδημία του κορωνοϊού στη γείτονα χώρα, έφτασε πλέον τους 366, ενώ χθες ο αριθμός των ανθρώπων που είχαν χάσει τη ζωή τους είχε σταματήσει στους 233, όπως ανακοίνωσε Ιταλός αξιωματούχος. 

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ υποστηρίζει τη θέση για Κύπρο ενιαία, ένα και όχι δύο κράτη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επανέλαβε την αλληλεγγύη του στον Κυπριακό λαό και επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά την σταθερή θέση του ΚΚΕ για το Κυπριακό ζήτημα το οποίο αποτελεί διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής.Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του την Κυριακή στη συνεστίαση

Μιχάλης Καρχιμάκης : Οι υπερβολές και οι αδικίες υπονομεύουν τους θεσμούς



Έξι χρόνια κλείνουν απο την 7 Μαρτίου 2014 ,από την ήμερα εκείνη που κατά παγκόσμια ίσως πρωτοτυπία η ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε την επιβολή εις βάρος μου του απίστευτου ποσού του 1.000.000 ευρώ ως εγγυοδοσία για την στημένη πλεκτάνη που υπόδικοι,κακοποιοί του ποινικού δικαίου και συκοφάντες έστησαν, εναντίον μου.

ΝΔ: Διέγράφη ο Δ.Καρασούλας - Το σχόλιο του για τη φωτιά σε δομή στη Λέσβο

Εκτός ΝΔ θέτει το κυβερνών κόμμα τον Διαμαντή Καρασούλα, ο οποίος σχολίασε με πρωτοφανείς εκφράσεις τη φωτιά που ξέσπασε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων το βράδυ του Σαββάτου.«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε

0 Αλέξης Τσίπρας για μεταναστευτικό: Πρώτη προτεραιότητα ένα εθνικό σχέδιο

Ηταν αρχές Μαρτίου του 2016, όταν µε πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα συνεδρίασε το συµβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της ∆ηµοκρατίας για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού, που είχε αρχίσει να παίρνει τροµακτικές διαστάσεις. 

ΚΙΝΑΛ για την κρίση στον Έβρο: Όχι φθηνή αντιπολίτευση, προέχει η οµοψυχία

Την «απονομή» ευθυνών στην κυβέρνηση, αλλά όχι την ώρα της κρίσης, επιλέγει το Κίνηµα Αλλαγής υιοθετώντας την άποψη ότι οι αστοχίες του Μεγάρου Μαξίµου µε τις επιτάξεις και την πρόκληση αντιδράσεων στα νησιά, που δέχονται µεγάλες ροές προσφύγων και µεταναστών, είναι υπαρκτές και θα «αποδοθούν» την κατάλληλη στιγµή.

Βούλα Κεχαγιά : Χάθηκε η μπάλα στη Νέα Δημοκρατία

Πού είναι η μπάλα, οέο; Η απάντηση είναι, πουθενά. Γιατί απλούστατα η μπάλα έχει χαθεί. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η αγωνία ορισμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας δεν επικεντρώθηκε στα ανησυχητικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα σύνορα με την Τουρκία και στο ξεσπάθωμα του Ερντογάν.

Έκρηξη επενδυτικού ενδιαφέροντος για τις ΑΠΕ μετά την απλούστευση της αδειοδότησης

Εκτόξευση του επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας έχει προκαλέσει η απλούστευση της διαδικασίας αδειοδότησης, που θεσμοθετείται με το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο τέλος Μαρτίου προβλέπεται να ετοιμαστεί το πρώτο σχέδιο κειμένου

Στο τέλος Μαρτίου προβλέπεται να ετοιμαστεί το πρώτο σχέδιο κειμένου του ΕΣΠΑ 2021 - 2027, με τις βασικές πολιτικές επιλογές και τον Ιούλιο τα σχέδια των νέων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.Αυτό γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής Σχεδιασμού Πολιτικής του νέου

Η "μάχη" της παραμονής για Άρη και ΠΑΟΚ: Βαθμολογία, πρόγραμμα και ανταγωνιστές


Άρης και ΠΑΟΚ παραμένουν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του υποβιβασμού  .Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και πρέπει να κάνουν την υπέρβαση στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πρωταθλήτρια η Μπόκα Τζούνιορς! Το έχασε μέσα από τα χέρια της η Ρίβερ Πλέιτ στην τελευταία αγωνιστική

Χαμός έγινε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής, με τη Μπόκα Τζούνιορς να κατακτά τον τίτλο... ανέλπιστα, καθώς η Ρίβερ Πλέιτ τον έχασε μέσα από τα χέρια της!Η ομάδα του Μπουένος Άιρες επικράτησε 1-0 της

Κοινή δήλωση βουλευτών Σερρών ΝΔ - Ομόφωνο "ναι" για κλειστή δομή στον δήμο Σιντικής

"Εθνικοί λόγοι υπαγορεύουν αυτή τη στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί η Πατρίδα" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Κοινή δήλωση βουλευτών Σερρών της ΝΔ.

Εικοσιένα νέα κρούσματα κοροναϊού σήμερα στην Ελλάδα – 66 συνολικά οι νοσούντες

Ανακοινώνονται 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα. Από αυτά, 13 βρίσκονται στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στο νομό Ευβοίας.