Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κοτζιάς: Συνεργασία Καμμένου με πράκτορες για τα emails από το ΥΠΕΞ

kotzias-sunergasia-kammenou-me-praktores-gia-ta-emails-apo-to-upeksΣαφείς υπαινιγμούς για συνεργασία του Πάνου Καμμένου με Ρώσους ή και με Κινέζους πράκτορες προκειμένου να υποκλέψουν τα email Ελλήνων διπλωματών διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Κοτζιάς.

Αιχμές ΚΙΝΑΛ για πρόταση κυβέρνησης να γίνει μέλος της ΔΟΕ η Κ.Παναγοπούλου

aixmes-kinal-gia-protasi-kubernisis-na-ginei-melos-tis-doe-i-kpanagopoulou
Αιχμηρά σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τους χειρισμούς της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού σχετικά με την πρόταση να γίνει μέλος στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αυξάνονται οι τιμές του πετρελαίου

Αυξάνονται οι τιμές του πετρελαίουΟι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται στις ασιατικές αγορές, καθώς οι επενδυτές εκφράζουν αισιοδοξία για το ενδεχόμενο επίτευξης μιας εμπορικής συμφωνίας μεταξύ του Πεκίνου και της

13η σύνταξη: Αυτή είναι η ημερομηνία καταβολής – Τα ποσά

Ότι επανέρχεται η 13η σύνταξη προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το Ζάππειο, την Τρίτη, μαζί με μια σειρά και άλλων μέτρων ελαφρύνσεων2,52 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα λάβουν 13η σύνταξη μέσα στο 2019 και η νομοθέτησή της θα γίνει άμεσα.

Τι αλλάζει στις προμήθειες για αναλήψεις μετρητών από άλλες τράπεζες

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι αλλάζει στις προμήθειες για αναλήψεις μετρητών από άλλες τράπεζεςΑυξήσεις έως και 100% στις προμήθειες για αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών είναι πιθανό να εφαρμοστούν μέσα στο καλοκαίρι για τους κατόχους χρεωστικών καρτών που είναι συνδεδεμένες με λογαριασμούς εγχώριων πιστωτικών ιδρυμάτων.