Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: Σχέδιο της, η πλήρης ιδιωτικοποίηση δικτύων και ενεργειακών φορέων

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑΤο πραγματικό σχέδιο της κυβέρνησης είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση δικτύων και ενεργειακών φορέων και η μεταφορά της ηλεκτροπαραγωγής σε ιδιωτικές μονάδες φυσικού αερίου, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ για το περιβάλλον. "Αυτό δεν είναι σχέδιο

Κλειστό αύριο το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω γρίπης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλειστό αύριο το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω γρίπηςΚλειστό θα παραμείνει αύριο Τρίτη 25 Φεβρουαρίου το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω της γρίπης.Την απόφαση αυτή πήρε ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κυριακίδης και την ανακοίνωσε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα του δήμου στο Facebook.

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Αύριο στις 10:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με UEFA-FIFA για το μνημόνιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό ποδόσφαιρο: Αύριο στις 10:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με UEFA-FIFA για το μνημόνιο
Ο Ελληνας πρωθυπουργός το πρωί της Τρίτης στις 10:00, θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ. Στην ατζέντα της κουβέντας τους θα είναι οι αλλαγές που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση σε δομές του ποδοσφαίρου, με στόχο να

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη – Έως την Παρασκευή τα υπομνήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη – Έως την Παρασκευή τα υπομνήματαΟλοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 4,5 ώρες η απολογία των ΠΑΟΚ και Ξάνθης ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για την υπόθεση της φερόμενη πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Γερμανία: Έκτακτο Συνέδριο του CDU για την εκλογή νέου αρχηγού

Η 'Ανεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ σε εκδήλωση του CDUΣε έκτακτο Συνέδριο στις 25 Απριλίου θα εκλέξει τον νέο αρχηγό του το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU), αποφάσισε πριν από λίγο το Προεδρείο του κόμματος, επισπεύδοντας τις διαδικασίες που είχε αρχικά ανακοινώσει η απερχόμενη Πρόεδρος 'Ανεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, λόγω και του χαμηλού ποσοστού στις χθεσινές εκλογές στο Αμβούργο.

Κοροναϊός: Σε κατάσταση συναγερμού η Ιταλία - Επτά νεκροί και δεκάδες κρούσματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοροναϊός: Σε κατάσταση συναγερμού η Ιταλία - Επτά νεκροί και δεκάδες κρούσματα
Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Ιταλία από τον κοροναϊό, αυξάνοντας σε επτά τον αριθμό των θυμάτων.Πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου. Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ο έκτος θάνατος - μια γυναίκα με ογκολογικά προβλήματα από την πόλη Κρέμα της Λομβαρδίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο ασφαλιστικό πλήττει τους χαμηλοσυνταξιούχους

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο ασφαλιστικό πλήττει τους χαμηλοσυνταξιούχουςΣτο ασφαλιστικό επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και της συζήτησης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.Στην Κουμουνδούρου εμφανίζονται απολύτως ικανοποιημένοι από την πολιτική εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο του Tae Kwon Do αλλά και από την απήχηση που είχαν στο διαδίκτυο τα video που ετοίμασε ο

Γαλλίδα υπουργός Άμυνας: «Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Γαλλίδα υπουργός Άμυνας: «Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική ΜεσόγειοΤο μήνυμα πως «η Γαλλία σκοπεύει να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές εντάσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο», έστειλε με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Βήμα», μία ημέρα πριν από τις συναντήσεις της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Έλληνα ομόλογό της, η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί.

Συντάξεις και επιδόματα: Ποια πληρώνονται και πότε

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 4 Μαρτίου καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου 2020, επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ , το κοινωνικό μέρισμα αλλά και οι επικουρικές συντάξεις.

Αναλυτικά:

Ο Μητσοτάκης έστειλε μηνύματα για τον ανασχηματισμό -Ποιοι υπουργοί περνούν το τεστ


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Μητσοτάκης έστειλε μηνύματα για τον ανασχηματισμό -Ποιοι υπουργοί περνούν το τεστΟ πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, καθώς, είχαν γίνει σχετικές εισηγήσεις από συνεργάτες του, άφησε ανοιχτό παράθυρο για ανασχηματισμό και απένειμε εμμέσως τα εύσημα σε υπουργούς της κυβέρνησής του κάνοντας ειδική αναφορά στο έργο τους.

Ο Τζιτζικώστας θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη σήμερα στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Aπόστολος Τζιτζικώστας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο Μέγαρο Μαξίμου.