Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Κυβέρνηση σε νευρική κρίση - Άνω κάτω με τις δηλώσεις υπουργών

Το «επιτελικό κράτος» αρχίζει να εμφανίζει τα προβλήματά του. Λόγος επίσπευσης του ανασχηματισμού η κυβερνητική εικόνα

Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα - δημοσκόπηση για το θέμα του κορoνοϊού και τις απόψεις των πολιτών διεξήγαγε η MRB για λογαριασμό του Star.

Πασχάλης Τόσιος για την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη - Αιδώς Αργείοι!


Σε μια άδεια πόλη που θρηνεί θύματα από τον κορονοϊό, ο κ.Χρυσοχοϊδης ήρθε να μας διατάξει "τήρηση της τάξης". Όταν έπρεπε να επιβληθούν μέτρα, υπήρξε

Γιάννης Μαγκριώτης : Η έκρηξη της πανδημίας και η διατήρησή της στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα.

Γιατί οι αρμόδιοι δηλώνουν έκπληκτοι, δεν ήξεραν ό,τι: 

α) Οι υψηλές θερμοκρασίες το Καλοκαίρι μειώνουν την διάρκεια ζωής του ιού, και η ανάπτυξη των κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων σε ανοιχτούς χώρους περιορίζουν την μετάδοσή του. 

Βαρουφάκης: Ο πρωθυπουργός μπερδεύει την επίταξη με την ενοικίαση

Να αποδεχθεί την τροπολογία που κατέθεσε το ΜέΡΑ25 για την άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ, κάλεσε την κυβέρνηση ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.

Γιώργος Λακόπουλος : Ο δύσκολος χειμώνας του Κυριάκου Μητσοτάκη και η προσδοκώμενη άνοιξη του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός, ακόμη και αν καταφέρει να ανοίξει κάποιες βαλβίδες ασφάλειας- με ευρύ ανασχηματισμό, παροχές και άλλα εργαλεία- θα βρίσκεται

Πού εντοπίζονται τα 2.152 κρούσματα - Ποιες περιοχές «βράζουν»

Δείτε αναλυτικά πού εντοπίζονται τα 2.152 κρούσματα που ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ. Στη Θεσσαλονίκη οι περισσότερες θετικές διαγνώσεις σήμερα.

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η εφημερίδα Clarin της Αργεντινής, ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή σε

ΠΟΕΔΗΝ: "Αντί να στηρίξουν τα νοσοκομεία, στέλνουν προσωπικό στις ιδιωτικές κλινικές"

"Μετά την αποθέωση του εθελοντικού κινήματος εκ των έσω, περάσαμε στην υποχρεωτική μετακίνηση προσωπικού νοσοκομείων" καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Κορονοϊός: Τι αποκαλύπτουν τα λύματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία

Θετικά είναι τα μηνύματα για την πορεία της πανδημίας από τις μετρήσεις στα λύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον πρύτανη του ΕΚΠΑ.

Ομιλία στη Βουλή του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση Ν/Σ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών...

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση επί του Ν/Σ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες πληρωμές 800 εκατ. ευρώ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ετοιμάζεται. Στα τέλη Δεκεμβρίου τοποθετείται και η έναρξη πληρωμής των υπολοίπων της βασικής ενίσχυσης και του «πρασινίσματος» συνολικού ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ.