Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Mαξίμου απαντά στον Γλέζο: Πιθανόν να μην είναι καλά πληροφορημένος

Τη σημερινή παράμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου σχολίασαν κύκλοι του Μέγαρου Μαξίμου, σημειώνοντς ότι ίσως να μην είναι καλά πληροφορημένος.
«Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φώναζε όλο το διάστημα της κρίσης πως δεν υπήρχε σχέδιο Β και πως ο δρόμος της ανάπτυξης της οικονομίας δυστυχώς ήταν ένας.
Ο κύριος Βενιζέλος έχει ζήσει όλη την περίοδο της κρίσης, έχει ζήσει διαπραγματεύσεις σκληρές από το 2011 ως υπουργός των οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου. Και στην

«ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ» Κεραυνοί Γλέζου κατά της κυβέρνησης: Βαφτίζουμε το κρέας, ψάρι -Ενας μήνας πέρασε και ακόμη να καταργήσουμε την Τρόικα

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Μανώλης Γλέζος σε άρθρο του, στο οποίο κατακεραυνώνει τη μέχρι τώρα στάση, ζητά συγνώμη από το λαό γιατί συνήργησε στην ψευδαίσθηση όπως γράφει και καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν.

Σε μία εβδομάδα καταθέσεις 3,5 δισ. έκαναν «φτερά» -Εξαιτίας της ανησυχίας για το Eurogroup

Mία από τις δυσκολότερες εβδομάδες των τελευταίων μηνών ήταν αυτή που πέρασε, σε ό,τι αφορά στην εκροή των καταθέσεων, οι οποίες συνεχίστηκαν με ένταση έως και την Παρασκευή, εξαιτίας της ανησυχίας για το Eurogroup.

Τέλος στην αυτοκαταστροφική λιτότητα της Ευρώπης ζητούν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές

Τους κινδύνους που κρύβει μια «αυτοκαταστροφική λιτότητα» επισήμαναν οι ηγέτες των ευρωπαϊκών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων που συναντήθηκαν σήμερα στη Μαδρίτη, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι είναι αναγκαίο να τηρούνται οι δεσμεύσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει αναλάβει η Ελλάδα.
«Πρέπει να χειριστούμε με σοβαρότητα τα δημοσιονομικά μας, να μην επιτρέψουμε να έχουμε

Spiegel: Ετσι γλίτωσε η Γερμανία τις αποζημιώσεις

Η γερμανική κυβέρνηση κράτησε το 1990 μακριά από τις διαπραγματεύσεις για την ενοποίηση της Ανατολικής και της Δυτικής Γερμανίας χώρες όπως η Ελλάδα, διότι τότε θα έπρεπε να έχει τεθεί ζήτημα για τις πολεμικές αποζημιώσεις, αναφέρει σε άρθρο του το

Κ. Μητσοτάκης: O λόγος που χάσαμε τις εκλογές

«Χάσαμε τις εκλογές, γιατί οι μεταρρυθμίσεις που κάναμε δεν πρόφτασαν να αποδώσουν στο χρονικό διάστημα για να το καταλάβουν οι πολίτες.Επίσης, ως κυβέρνηση υποτιμήσαμε το μέγεθος του ανθρωπιστικού προβλήματος που προκάλεσε η κρίση» δήλωσε μέσω του ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην εκλογική ήττα της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ερωτηθείς για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για το αξίωμα του Προέδρου της

Σκληρή κριτική Μητρόπουλου για τη συμφωνία

Για "προσύμφωνο με πολλές αιρέσεις και χωρίς δεσμευτικότητα" έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος αναφερόμενος στο κείμενο που συμφωνήθηκε την Παρασκευή στο Eurogroup.
«Πρόκειται για προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα με πολλές δεσμεύσεις

Kατρούγκαλος: Αποχωρώ από την κυβέρνηση, αν υποχωρήσουμε στις κόκκινες γραμμές

Δεν θα μείνω στην κυβέρνηση αν υποχωρήσει στις «κόκκινες» γραμμές, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Καρούγκαλος στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.
«Αν μας πουν οι απολυμένοι δεν γυρίζουν, δεν υπάρχει συμφωνία. Είναι κόκκινη γραμμή για την κυβερνηση. Αν οι εταίροι επιμείνουν δεν θα υπάρξει συμφωνία» δήλωσε, ενώ ερωτηθείς εάν η

Και η Ολγα για την ηγεσία της ΝΔ

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News ο Ολγα Κεφαλογιάννη απαντά στο ερώτημα εάν ενδιαφέρεται για την αρχηγία του κόμματος: «Ενδιαφέρομαι να εργαστώ για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροδεξιάς. Αυτή η φιλοδοξία μου υπηρετείται με πολλούς τρόπους και όχι μόνο μέσω μιας υποψηφιότητας για την αρχηγία».
«Με ενοχλεί ο μισαλλόδοξος λόγος»

Ανακοίνωση βόμβα από την Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει αλλαγή ηγεσίας, καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τη συμφωνία

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «υποταγή» τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ ζητάει ευθέως να γίνει Συνέδριο του κόμματος, αλλά και αλλαγή ηγεσίας.
Επιπλέον, η κομμουνιστική Τάση, στο κείμενο που ανέβηκε μετά τη συμφωνία στο