Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: 196 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο - Στους 214 οι νεκροί

Τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σήμερα καταγράφονται 196 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Nέες πληρωμές ύψους 2,3 εκατ. ευρώ - Ποιους αφορά

Το ποσό των 2.318.232,48 ευρώ κατέβαλε από τις 7 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου του 2020 ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνολικά 111 δικαιούχους.Η πληρωμή αυτή αφορά μεταξύ άλλων τους δικαιούχους των προγραμμάτων αμπελώνων, δάσωσης κλπ.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κάντε το όπως το 2018

Απόλυτα σαφής για τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις υπήρξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό.

Κορωνοϊός: Sputnik V ονομάστηκε το ρωσικό εμβόλιο -Το έχουν παραγγείλει 20 χώρες

Η ονομασία του εμβολίου κατά του κορωνοϊού που ανέπτυξε η Ρωσία είναι «Sputnik V» (το V αναφέρεται στο vaccin/εμβόλιο) και παραπέμπει στον πρώτο τεχνητό δορυφόρο που μπήκε σε τροχιά από την Σοβιετική Ενωση το 1957.

ΕΛΓΑ: Αύριο οι αποζημιώσεις σε περισσότερους από 57.000 δικαιούχους

Αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου θα καταβληθεί το υπόλοιπο 35% των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής για το έτος ζημιάς 2019 και για το πρώτο τρίμηνο του 2020, καθώς και αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου του ίδιου χρονικού διαστήματος, όπως ενημέρωσε ο ΕΛΓΑ.

Απάντησαν οι Τούρκοι στα ελληνικά πλοία: «Φύγετε εσείς από την τουρκική ΑΟΖ»

Οι τουρκικές φρεγάτες μετά το κάλεσμα των ελληνικών πλοίων να φύγουν από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, φέρεται να απάντησαν «φύγετε εσείς από την τουρκική ΑΟΖ».

Παρέμβαση δήλωση του Χάρη Τσιόκα

Σταθερά στην προάσπιση της ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων Των πολιτών και της χώρας Και στις πιο δύσκολες ώρες οι Προοδευτικοί, οι Δημοκράτες , οι Σοσιαλιστές , οι Αριστεροί και ο κάθε Έλληνας στήριξαν σταθερά και

Την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ζητά η Ελλάδα

Την έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ζητήσει η Ελλάδα όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.